Gå til innhold

teddy1

Medlemmer
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av teddy1

  1. Det blir fred i verden nå. Det gode vinner. Man får gratis samfunn. Matstasjoner med gratis mat. Gratis kollektivtransport. Gratis utdanning. Alt blir så herlig. Flere jobber går ut på å ta vare på naturen, bare rett og slett gå rundt og vanne for eksempel. Man kan bli så gammel man vil. Den lave maks alderen vår og rynker er forårsaket av stress. Men nå er det ingenting vi skal rekke lenger for det går opp for alle at vi lever i en uendelig verden. Det blir som at hele klokke systemet forsvinner. Det blir fred.

    • Liker 1
  2. Jeg trur det beste vi gjør er å forebygge rus. fortelle, og forklare hva rusmiddler gjør. slik at man kan velge og gjøre ting bevist. :)

     

    ja og da kan vi også etterfølge forslaget ditt bevist. Bra, da har vi en fremgangsmåte ! Man burde skape trygghet i alle områder, da skaper man også mindre grunn til rusavhengighet. 

  3. KAN du UTDYPE wfstyle? Hva legger du i DÂRLIG TRÁD? :D

     

    "primer4:

    Jeg kan si meg enig i at rus helt sikkert ikke er noe for deg men problemet med tråden her er at du bare slenger rundt påstander som du påstår selv selvfølger men som for de aller fleste ikke nødvendigvis er selvfølgeligheter i det hele tatt."

     

    Det er da en selvfólge at rus. Er minst like dârlig som den trâden her, ifólge dere. Folk skal fortsatt selge meg dop hele tida. Noen ganger gir jeg de en par euro og sier lykke til men de er mer opptatt av dopsalget enn tjene penger. Noen spórr ogsá om â fâ KJÓPE fordi jeg har langt skjegg og langt hâr sâ folk tror jeg selger dop. Jeg syns all form for rus burde slâs HARDT ned pâ, til og med coffein, man burde fjerne alt fra hele verden! Neida, men dere forstâr hva jeg menrr. La oss tenke pâ barna.

  4. LIFE IS A BEAUTIFUL TING, TAKK FOR PÁMINNELSEN, mr EinSánnEinJa!! Let life be on!!! BRA RIM I DIKTET DITT OGSÁ dere er HERLIGE MENNESKER. Ta vare pá alle og alt som lever og det som vokser og gror. De stedene der Agartha har inngang blir viktige steder i fremtiden OG NORGE BLIR EN BLANT DE VIKTIGSTE FORDI DER NORDLYSET KOMMER FRA ER HOVEDINNGANGEN TIL AGARTHA GJENNOM NORDPOLEN!! Andre steder er Egypt, Italia og Brasil og Sórpolen. DETTE BLIR EN RIK TID!! Inngangen i nordpolen er bakgrunnen til nordlyset

    • Liker 1
  5. Vel, jeg háper det er noen serióse fine mennesker her, jeg har vert gjennom mye. Historien ble tilslutt sá vond at jeg kamuflerte den som at den var en oppdiktet historie ved navn Værdens værste hjærtesorg, skrevet av en 7.klassing, jeg tenkte det ville vere interessant og se folk sin reaksjon, og folk virker jo ikke det minste i tvil. Men sannheten er at jeg er 27 og historien er slettes ikke oppdiktet - selv om jeg skulle ónske den var det.

     

    #jegharopplevd Værdens værste hjærtesorg:

     

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1650816&do=findComment&comment=22318811

     

    Vh meg. Fred og kjerlighet. Jeg flyttet fra norge tilslutt. Klarte det ikke mer.

  6. Hei, allesammen.

    Det er en periode nu, som begynte nu ca fra 25.april som kalles Calm before the storm, EN STORM AV ENERGI OG KJERLIGHET! Men likevel en storm som og kan skremme mange, IKKE VER REDDE! Det blir ikke til á se i aviser og TV, men internett kommet forlópende.

     

    TIDEN ER INNE FOR FRED OG KJERLIGHET.

     

    Agartha er et land inni jorden, ta med dere den opplysningen til senere. Der lever man sá lenge man vil.

     

    Calm before the storm betyr at dere fár en liten tid á forberede dere. Mentalt! Sett dere i stranden og tenk PÀ DEN DEILIGE FREMTIDEN VI HAR I VENTE!

     

    Her kommer et dikt

     

    Vi synger lykkelig og glad

    Verden forbedres, hurra hurra!

    Det er storslagent det som skjer

    JEG TROR NESTEN IKKE DET SOM SKJER

    Himmel og jord blir paradis hánd i hánd

    Det er hyggelig á knytte gode bánd

    Hvilken lykke, hvilken glede hurra

    VI SYNGER LYKKELIG OG GLAD!!!!

     

     

    TUSEN TAKK.

    OBRIGADO.

    MERCI.

    THANK YOU VERY MUCH EVERYBODY.

     

    dette blir en spennende tid, jeg holder dere oppdatert!!

     

    Skjónne verden, skjónne du!

    Teddy1

  7. Grattulerer Skien, her et kart hvor lillebyen Siljan er eneste by fra Telemark i kartet, en liten by i utkanten til det fylket.

    post-269666-0-54476500-1428413578_thumb.gif

     

    # Kilde: http://www.ephotopix.com/norway_political_map.html

     

    Kanskje den kart varianten jeg ville stemt for. 

     

     

    Min bestemor er fra Skien, og det jeg leser her ligner hennes beskrivelser fra ungdommen. Altså førti-femtitallet. Mamma sier at når de var på besøk der senere, måtte de omtrent gå med skylapper for ikke å kaste et blikk på feil gjeng, for da ble det trøbbel. Dette var på søttitallet. En kompis av meg fra Skien som er omtrent ti år eldre enn meg forteller at i de traktene går helgebråket i arv - far og sønn kommer gule og blå hjem hver helg. Ser med andre ord ikke ut som jeg bør la meg overvelde av genetisk nostalgi og flytte den veien med det første. Det må være noe grunnleggende feil med det stedet.

     

     

    ja jeg har ikke vært mye i skien, men folk forteller mye rart, det er jo mye trafikk mellom Sandefjord og Skien. Venner til pappa har mange historier fra tidligere som jeg har vokst opp med. De hadde papirfabrikk en gang, det var vel det eneste..

  8. Ja kosovo delen har bedret seg. Men jeg liker danse salsa i sandefjord i salsaklubben her og alltid når skiensfolket kommer blir det bråk og uro. Her er noen overskrifter og artikler og sider jeg har biti merke i etter å ha sett nettavisene over tid. Hvis man tenker på sikt: hvordan ser det ut om 10 år? Jeg har venner i skien. Jeg vil ikke de skal bli slått ned eller knust vinduer om vinteren.

     

    http://touch.varden.no/nyheter/halve-grenland-er-mot-bypakka-1.1387668?ref=0xf6ca39df3bfa169d191bf8ec891c961688c30775a9f89d9ba270164b6211e5e1

    http://bypakka.no/ <-- på overflaten.

     

    http://mobil.ta.no/nyheter/article6711640.ece

     

    http://www.nrk.no/telemark/ingunn-_50_-kastet-ut-av-_egen-stat_-1.11996057

     

    http://touch.varden.no/nyheter/ruter-knust-i-banker-og-klubbhus-1.991739?ref=0x71e3af927a4263e6c651a5ca36846763f327a239e7476db532988a40fa187c51

    http://mobil.pd.no/lokale_nyheter/article6784383.ece

  9. Har dere fått med dere anstrengelsene i skien by for tiden? Det er helt på styr. All den volden i helgene i en sånn liten by som er 10% av oslo. Det ryktes om en konflikt, som påståelig skal ha holdt på et par år. Jeg har ikke fått med meg helt tegninga, men hvis noen her har så må dere gjerne forklare meg. Noe med "to gode naboer" syndromet som har blåst seg opp. Men hvis noen har gjort en straffbar handling eller hærverk så er vel de den tapende part i en slik situasjon, i motsetning til den andre part som bare vistnok hadde fremsatt noen løgner som er uvisst om fikk konsekvenser for andre part eller ikke, men det var jo ingen direkte straffbar handling. Men altså det er alt jeg vet om skiens dramaet som brer ut i kullissene. Og at det er snakk om noen falske profiler av kjente folk i skien som ble avisoppslag. Jeg bor selv i sandefjord og er redd situasjonen skal spre seg hit, jeg er veldig glad i byen min.

     

    Hilsen masse Ted

  10. :p nekter å forklare? Jeg har lest så mye om det ukentlig i flere år, så hvis du mener jeg kunne forklart mer sá er det jo heller mer fordi jeg ikke vet hvor jeg skal begynne fordi det er så mye info. Det vil bli masselanding etterhvert, men om det blir i år eller senere vet jeg jo ikke sikkert.

     

    Viste du at på nobel fredspris da Obama fikk prisen i norge så var det egentlig meningen at Obama skulle bruke det til å fortelle for jorden i talen sin at noen utenomjordiske skapninger var kommet hit for å hjelpe, og at vi ikke måtte skyte de, men det var altså snakk om skapninger som samarbeider med frimurerne som skulle hjelpe dem å ta kontroll over verden, men så ble det gjort om på, og hvis du husker et mystisk værfenome kallt "the spiral" i norge like før nobel fredspris utdelingen så var det noe Obamas overordnede brukte for å forsikre seg om at Obama holdt kjeft og ikke røpet seg da han holdt talen sin, de sa til han noe sånt som: "du skulle vel ikke la flyet ditt kjøre gjennom en slik spiral?". Og Obama røpet ikke noe i talen.

  11. Jorden har enkelt fortalt blitt holdt for narr i galaksen siden atlantis tid at vi har blitt holdt utenfor sivilisasjonen og blitt utnyttet av vonde krefter, men så skal vi være veldig glade og lettet over at ting ser lysere ut nå. Inntil slutten av 70-tallet var de som prøvde hjelpe jorden overbevist om at hjelp ikke nytter lenger og at det ville ende i atomkrig og selvdestruksjon slik at solsystemet ville bli stående igjen uten jorden, men utover 80-tallet begynte det å lysne, og de som hjelper oss bestemte seg at alle som prøver fyre av en atombombe de vil bli flyttet vekk til en annen såkalt "utdannelsesplanet" som en slags disiplin. Noen prøvde for eksempel smelle en atombombe under OL i London.

     

    Og sakte men sikkert har jorden blomstret i bakgrunnen siden 80-tallet. Men husk på de onde krefter har brukt mange av sine beste knep underveis, men de ser jo ikke at de blir tatt overtaket på både ovenifra (dem som styrer over dronning Elizabeth og president Barack Obama) og underifra (dem som er en del av frimurerne men som begynner å forstå at det er en vond krets).

     

    Jeg har lest en mailingliste jeg abbonnerer på siden begynnelsen av 2012, og der får jeg lange mailer flere ganger i uken, iblant flere ganger om dagen. Og nå er de virkelige store tingene trolig i ferd med å skje. Jeg bare krysser fingrene og håper det beste, håper jo ikke de onde kreftene har noen trikks på lur som de gode kreftene ikke har fått med seg. Men jeg tror det skal gå bra.

  12. Formålet med tråden var jo å belyse tema og diskutere rundt det, ikke å diskutere rundt åpnings kommentaren min, jeg sa jo jeg var i godt humør, men det betyr ikke at jeg troller med det. Jeg kan være seriøs når jeg vil og jeg kan være useriøs når jeg vil, og jeg valgte å legge åpnings kommentaren i en litt åpen og ikke alt for seriøs og statisk tone, for å gjøre tråden litt løsere i slipsen og lettere å lese/skumme, og hvis ikke dere likte det så tar jeg selvkritikk på det og beklager hvis nødvendig og legger meg flat.

     

    Jeg finner ikke opp at wfstyle zumba er bra for avvending av rus, flere der som har forbedret seg.

     

    I dag var det ingen som ville selge meg stoff faktisk enda jeg var mye ute og gikk, og jeg gikk helt fra flyplassen til sentrum :)

     

    Jeg er vokst opp i Skien i norge, sies å være norges største narko by. Eller kommer jo an på hvordan man sammenligner med oslo i og med oslo har ti ganger så mange innbyggere som Skien da. Kanskje oslo og skien burde samarbeide om felles utfordringer, selv om det er på forskjellige skalaer? Jeg vet dere er imot forslaget mitt fordi Skien pleier ikke være så populær by, for de har ingenting der.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...