Gå til innhold

Junta

Medlemmer
  • Innlegg

    812
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Junta

  1. Dette høyrast no heilt for jævligt ut. Har du samme problem med alle spela dine ?

    Takk for at du svarer Zepp2k7, men jeg har prøvd alt. Ingenting fungerer, så nå vurderer jeg å sende en mail til de som har ødelagt min PS3. De har drept min glede av å spille, og jeg skjønner at de fleste av dere ikke fatter hva jeg snakker om. Etter oppdateringen er min PS3 ubrukelig som spillmaskin. Er det virkelig bare meg som har opplevd dette? :cry:

  2. Nå har jeg formatert harddisken, men jeg har fortsatt de samme problemene. Det er umulig å lagre framgangen i spillet, men f@h fungerer i det minste. Ergo er min PS3 en rendyrket F@H-maskin, men som spillmaskin er den på skrothaugen! Er det virkelig ingen på dette forumet som kan hjelpe meg?

  3. Tror du bare må finne all data relatert til spillet og slette det. Let inne i game files og lignende.

     

    Det har jeg gjort allerede, men det hjelper ikke. Det rare er at når jeg legger inn min gamle

    "spill save" og spiller, så står den oppført med dagens dato, men klokkeslettet står konstant

    på 11.52. Det var trolig da spillet hang seg opp, og jeg måtte slå av maskina. Dette burde likevel ikke bety noe, så lenge jeg har slettet alle lagringer av spillet?

    Jeg har mistet all glede med å spille, så lenge det er umulig å lagre det jeg har prestert i spillet. Det er frustrerende at en oppdatering skal ødelegge maskina. Alt har fungert ok, men etter at jeg lastet ned oppdateringen for å kunne spille online, er PS3-en ubrukelig som spillmaskin. En oppdatering burde vel gjøre maskina bedre, og ikke gjøre den til en ustabil tvilsom udugelig spillmaskin? :(

  4. Jeg har spilt "Burnout Paradise" på min PS3 i det siste, og her om dagen fikk jeg endelig Burnout-sertifikatet. Da jeg i går prøvde å spille online, fikk jeg beskjed om å laste ned siste oppdatering. Etter at jeg gjorde det, så oppsto problemene.

    Min siste save ble ødelagt, og det er umulig å lagre når jeg spiller/avslutter spillet. Jeg får bare "En feil har oppstått (8*******)" og "Dataen er korrupt (80029209)". Rosinen i pølsa er at det er flere uker siden jeg tok backup av spillet, men det er det minste problemet nå. Hvordan får jeg orden på PS3-en igjen, noen som vet? Takk for eventuell hjelp. :)

  5. Det er jeg som kommer med antagelser/spørsmål. :)

     

    Det jeg har konkludert med i denne tråden er følgende:

     

    1) Trådstarter er fornøyd/imponert over service fra Netshop

     

    2) "Noen" synes det er interessant/vesentlig poeng å "diskutere" om dette var bra service med vekt på antagelser om at HD'en var i sortimentet.

     

    Mulig det er noe bastant å oppfatte det slik? ;)

     

    Det jeg har postet i denne tråden, har ingenting med deg å gjøre TL1000S. Dette er bare til opplysning. Hvilke antagelser/spørsmål som du har kommet med, har ingenting med hva jeg har svart i denne posten å gjøre. Hvis du skal svare meg, så foretrekker jeg at du svarer meg på det jeg snakker om. Det hadde vært fint. :)

  6. Har du noe fakta? Eller antagelser? (Om MPX).

    :hmm:

    Det ble litt vanskelig å oppfatte hva du forsøker å dokumentere her, annet enn å argumentere videre (som bl.a. "victurus") på noe (vare i sortiment/ikke i sortiment) som du/dere trolig ikke har noe annet enn antagelser om.

    Blir litt merkelig å argumentere som om du kun forholder deg til fakta, når du:

     

    1) ikke jobber med logistikk hos Netshop

     

    2) ikke har sjekket ut med logistikkansvarlig hos Netshop.

     

    Eller tar jeg helt feil her? :)

     

    Hvorfor spør du om jeg har fakta om MPX, hvor har du det fra? Jeg sa bare at det kan være en naturlig forklaring på hvorfor de ikke kunne skaffe akkurat den harddisken. Hvorfor² påstår du at jeg forholder meg til fakta, når det er nettopp det jeg etterlyser? Flere har postet bastante påstander i denne tråden, selv om de i realiteten har 0 info. Det er vel ikke akkurat noe forholde seg seriøst til. :)

  7. Nå er det vel ikke akkurat jeg som må bevise dette, men heller dere. Trådstarter startet med å si at den ikke var i sortimentet. Hvor mye tydeligere kan det bli?

     

    Hvordan kan du oppfatte dette som tydelig Nuffern'? Jeg foretrekker å forholde meg til fakta i slike diskusjoner, og ikke vage antagelser. Ellers synes jeg det er lavmål av trådstarter å kritisere MPX, fordi de ikke kan skaffe den disken han ønsker. Hva vet vi om årsaken til det ?

  8. Så lenge de merker enkelte varer på denne måten, så må de jo være konsekvente. Ellers blir det jo bare tull og tøys, så dette bør de rydde opp i snarest. Det tror jeg de vil tjene på. :)

     

    Rettelse: Jeg tror ikke de vil tjene mere på dette på kort sikt, men de vil bli oppfattet som mer seriøse. Det vil de garantert tjene på i det lange løp.

  9. Hvorfor ikke bare kjøpe det på nettsidene hvis de er billigere der.

     

    Svaret på det er soleklart. Man må betale frakt i tillegg.

     

    Les nederst på internettsiden dems.....

     

    Prisen på internett kan avvike fra prisen i våre butikker.

     

    Ja, og de prisene er merket med "Internettpris". De varene som ikke er merket, må jo selvfølgelig ha samme pris i butikkene. Hva er ellers poenget med å merke enkelte varer med "Internettpris"? Så lenge de merker enkelte varer på denne måten, så må de jo være konsekvente. Ellers blir det jo bare tull og tøys, så dette bør de rydde opp i snarest. Det tror jeg de vil tjene på. :)

  10. Jeg kjøpte meg en ny trådløs telefon på Elkjøp i dag. Det var en Siemens GigaSL370. I butikken på Vinterbro, var prisen på telefonen 1199,-. På nettbutikken er prisen 899,-, men den er ikke merket med "Internettpris". Når jeg sa at jeg ville ha telefonen til 899,-, så ble selgeren litt forbauset. Hun snakket om fraktpriser og andre priser på nettbutikken etc. Etter en vennlig samtale, så sa selgeren at jeg skulle få kjøpe telefonen til 899;-. Det er jeg fornøyd med, men det burde vel ikke være sånn? Man skal vel ikke behøve å argumentere for å få kjøpe varene til den prisen Elkjøp reklamerer for? Likevel, jeg er godt fornøyd med handelen. :)

  11. Er det ikke et større problem, at flere butikker bruker fiktive førpriser?

     

    Det er klart det også er et problem men det er noe forbrukere har mye mindre mulighet til å kontrollere.

     

    Det er fiktive førpriser som lurer kundene. Hvis butikken ikke oppgir førpris, så er det opp til kunden å bedømme om prisen er grei. Det er da vel mer realt?

  12. Så er det tid for de vanlige romjulssalgene og nok en gang slår Elkjøp på stortromma og reklamerer med "Vi starter romjulssalget - alt du ikke fikk til jul til LAVE priser". Som tidligere år glemmer de imidlertid markedsføringsloven og oppgir salgspriser uten sammenliknbare førpriser. At de aldri lærer.

     

    Er det ikke et større problem, at flere butikker bruker fiktive førpriser?

  13. Hvor får alle det fra at de har hatt den i bestilling når den ikke lå i sortimentet? Etter å ha jobbet noen år i bransjen så vil en mer logisk slutning være at ettersom den ikke er lagt opp i sortimentet så er den heller ikke bestilt. Nå er det flere leverandører som faktisk leverer denne disken så det trenger ikke være noe problem å få den levert samme dagen dersom du bestiller tidlig.

     

    Kan ikke skjønne at folk skal vise så mye vrangvilje at de mener det er mer sannsynlig at det allerede var bestilt på tross av at den ikke lå oppe i sortimentet enn det motsatte.

     

    Jeg har ikke sett noen bekreftelse på at den ikke var i sortimentet, eller ikke var i ferd med å bli det. Dette er ikke snakk om vrangvilje, men å forholde seg til fakta.

  14. Sendte mail til Netshop, der jeg spurte hvorvidt de kunne skaffe den seagate-disken jeg ville ha.

    Én time etter jeg sendte mailen fikk jeg svar med beskjed om at de ikke hadde disken inne, men at den i løpet av to timer ville dukke opp i webshop'en.

     

    Da hadde de nok allerede disken i bestilling. Hva er så spesielt med det? Det er flott at Netshop svarte så raskt, det skal de ha. :)

  15. Jeg tror komplett rett og slett sliter med det som kjennes som ferieavvikling.

     

    Ting går tregere om sommeren rett og slett - og det går utover kundeservicen. Så har de backlog utover i august, før ting går bedre igjen.

    9327112[/snapback]

     

    Erlig talt, historien om ombygging av lageret har de brukt vel og lenge nå. Kjøper du fortsatt denne historien Alastor? Snakker vi om Taj Mahal, eller et lagerbygg?

     

    40% sier at Komplett er deres favoritt-nettbutikk. :!: Gratulerer, dere er verdensmestere i tålmodighet. :cry:

  16. Morsom sak, men jeg leser ikke nyhetene på hw.no for å ha det morsomt.

    Det begynner her og ender som itavisen :nei:

    9350126[/snapback]

     

    Akk ja, tenk å oppleve en snodig nyhet på hw.no med et snev av humor. "Det er farlig det". Er du i stand til å utdype hva du egentlig mener?

     

    Hvor lenge krever de at Scott McCausland kjører overvåkningsprogrammet? En straff pleier å være tidsbegrenset, og forbrytelsen hans er vel beskjeden i forhold til drap etc.? :)

  17. Min erfaring med Amentio er utvilsomt positiv. De leverer raskt, og man får ofte varene levert på døren dagen etter. Returer og angrefrist kan jeg ikke uttale meg om, da jeg aldri har hatt behov for dette. Når jeg handler, så velger jeg å bruke litt tid på å sette meg litt inn i det jeg skal kjøpe. I tillegg er jeg i stand til å montere hardware uten å ødelegge det. Er jeg fornøyd med Amentio? Ja, de leverer varene og er ærlige. :)

  18. Hmm, dette stemmer dårlig med mine erfaringer med Komplett.

     

    La inn en bestilling igår kl 1900, og fikk i dag(lørdag) leveringsbekreftelse med sporing.

    9306624[/snapback]

     

    Hmm, betviler du det vi forteller om sony123? Du har virkelig vært heldig, men mener du virkelig at varer som bestilles fra Komplett skal baseres på "Bingo"?

    9309586[/snapback]

     

    Jeg tar ikke stilling til noe som helst, bare påpeker at dette ikke er min erfaring med komplett.

    9309762[/snapback]

     

    Det er greit, men hva har det med denne tråden å gjøre? Komplett må da klare å gjøre noe riktig, men ærlig talt. Tror du din lykkehistorie er representativ for hva Komplett bedriver for tiden? Hvis du tar deg tid til å lese de mange trådene og postene om Komplett på dette forumet, så vil du oppleve at ikke alt er like rosenrødt. For å si det pent, de sliter seriøst.

  19. Noen ganger skjønner jeg bare ikke hva folk snakker om. Har aldri hat trøbbel med komplett. Jeg har sendt mail til de klokken 01:00 om natten og fått svar 15 minutter etterpå. Det er heller ikke mange som pakker ordre på søndag, det har jeg opplevd at komplett gjør.

     

    Liker du det ikke gå et annet sted. Selv handler jeg på komplett på grunn av utvalg og tilgjenglighet på varer. Når jeg bestillte min Asus bærbar hadde de type 50stk på lager, mens andre webshops ikke fikk en varen før 1-2 uker senere.

     

    Nei, har ikke noe å klage på jeg.

    9246614[/snapback]

     

    Hyggelig for deg at du ikke har noe å klage på, men det er ganske irrelevant i denne tråden. Det vi diskuterer er utrolig sen leveringstid, og fiktiv lagerbeholdning.

  20. Er vi sikker på at det er norek som er problemet? Hvis brev og ekspresspakker går kjapt avgårde å kommer fra samme lager, så fungerer det tydeligvis der. Må jo være et annet sted forsinkelsene oppstår, samt det faktum at bestillinger kan ligge uforandret i mange dager før de i det hele tatt blir frigjort for plukking.

    9303955[/snapback]

     

    Det er helt riktig Arctic. På onsdag bestilte jeg et par varer fra Amentio. Den ene varen kom på døra under et døgn etter jeg bestilte, selv om jeg bor på andre siden av fjorden. Den andre (som ble sendt fra Norek), kom lørdag morgen. Leveringstiden var altså utrolig rask på den første varen, og den fra Norek var absolutt godkjent den også. :)

    Problemet til Komplett tyder på at de ikke oppererer med riktig lagerbeholdning.

    Når man bestiller noe de har på lager, så kan ordren stå åpen i lengre tid. Etter hvert går de tom for varen, og bestillingen står fortsatt på vent. Dette problemet kunne de vel ha løst på en enkel måte? Jeg har i hvert fall aldri opplevd noe lignende fra de andre jeg har handlet fra.

×
×
  • Opprett ny...