Gå til innhold

salx55

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av salx55

  1.  

     

    " Kan du nevne et stort og suksessfullt MMO som har vært gratis ved lansering? "

    Guild Wars 2!

    Selve spillet er vel ikke gratis?

    Spillet koster , men det har ingen måned abonnement. har ikke spilt det selv så jeg vet ikke om mikrotransaksjoner er nødvendig for å spille eller kun bonus.

    De er så absolutt ikke nødvendige, kun kosmetiske og andre div ting, det aller meste kan skaffes også ved vanlig spilling. De få tingene som kan kjøpes er f. eks evig gathering stuff(pickaxe, axe osv).

     

    "Fordi vi har bundet oss til store og hyppige oppdateringer er vi avhengig av abonnementsmodellen. Folk betaler for det vi gjør for dem hver eneste måned. Det vil antageligvis ikke blidgjøre alle, men kjernespillerne vil nok være fornøyd, mener Gaffney."

     

    Guild Wars 2 har jo en oppdatering hver 2. uke, og disse er som regel relativt store.

  2. Syns det er trist at HBONordic har en forferdelig trasig spiller. Når jeg prøvde å se på den nye episoden i går hadde jeg framerate-problemer av alle ting når jeg brukte Chrome, så jeg ble nødt til å bytte nettleser for en minimal forbedring. Ganske utrolig når man spiller av videoen på en stasjonær PC med ganske god maskinvare.

     

    Å endre undertekst restarter videostrømmen, kan ikke forstå hvorfor det skal være nødvendig når flashspillere som feks Netflix og Youtube lar deg både bytte tekst og språk mens videoen kjører.

     

    Bruker HBONoridic på iPad, fungerer helt fint der. Skal ikke si jeg har forsøkt så mye på datamaskin så skal hverken klage eller si noe godt om hvordan tjenesten fungerer der.

×
×
  • Opprett ny...