Gå til innhold

hoemb

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hoemb

  1. Hei!

     

    Sitter å skal fylle ut selvangivelsen min, da den må leveres senest i morgen. For første gang har jeg noen fradrag jeg kan føre på, men har noen spørsmål rundt disse som jeg håper noen kan hjelpe meg med.

     

    Jeg hadde en jobb i 5 måneder der jeg ukependlet 800 km tur/retur. Når man fører på dette sammen med kost og losji blir det jo litt ut av det. Fra min pendlerbolig og til arbeidssted er det ca 170m og når jeg legger disse tallene inn i skatteetatens kalkulator får jeg opp at jeg ikke har krav på fradrag. Endrer jeg avstanden til 1km tur/retur fra pendlerbolig til arbeidssted får jeg opp at jeg har krav. Dette må vel være en feil i deres kalkulator eller? Det er jo avstanden fra hjemsted til pendlerbolig som utgjør summene her.

     

    Bompenger kan jeg vel kun føre de ganger jeg kjørte selv og ikke de gangene jeg tok bussen?

     

    Eg er gift og ser det er en post 1.3.1 som omhandler samboer med barn. Betyr det at vi ikke skal fylle ut dette feltet?

     

     

  2. Hei! driver å skal kjøpe tv, men har et litt stramt budsjett (student). Har sett på de som nevnes allerede i denne tråden, i tillegg har jeg sett på en Sony KDL-40NX500 hos NetShop, Ser også at de hos Soundgarden har en Philips 40" til 3995. Philips 40PFL5606H. Er også fristet av Samsungen lengre oppe i denne tråden

     

    Er det noen som har noe å anbefale av disse, eller kanskje bedre kjøp i ca samme prisklasse?

  3. Nei, har ikke vært i kontakt med min operatør, som er Djuice forøvrig. Men sendte en mail nå. Det jeg synes er rart om det er der problemet ligger er at det å sende vanlige tekstmeldinger, ring og være på mobilnette forøvrig ikke er noe problem. Det er kun de to områdene som jeg nemte ovenfor som er problemet.

     

    Har vært inne i innstillinger å sett om det kan være noe der blant annet men klarer ikke finne ut av det.

×
×
  • Opprett ny...