Gå til innhold

jitnekonni

Medlemmer
  • Innlegg

    134
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jitnekonni

  1. Amen, HL2 kuttet båndet til HL1 og ble noe helt eget, den "kjøringne" var en hovercraft ting og var spillet dårligste del på toppen.
    Alt dette er jo personlige meninger. Men Half-Life 2 er anerkjent for å være et bra spill godt over. Hva er det som skiller Half-Life 2 så altfor mye fra eneren da?

     

    Spill begge spillene, gjer opp din personlig mening og bli et bedre menneske av det.

  2. Har det komt noe info om PS4 skal suge like mye på å installere spill, dvs du kan ikke velge å installere det på forhånd og det tar 20 min ref MSG4. Så punkt 2, online tjenesten! Suger den enda like hard med tanke på nedlastningshastighet og system update som var ræv for ikke å nevne hvor rotet alt er. Håper dette er fikset så jeg kan nyte min pre ordered PS4 mer en PS3 som er dass i forhold til xbox360 på alt borsett i fra selve spillene og menyen etter xbox360 ble reklameware på dashboard.

  3. Det kommer igjen helt ann på hva man ser på. Teknisk sett har du helt rett, hva som ser best ut blir vanskeligere.

     

    Eg kjører nvidia surround på pcen og har 60" tv med last of us på, hvis jeg løfter på rompen og sitter like nerme som når jeg gamer på pcen så kan du se at hele last of us er low ress textures uten testallation og veldig grøtete. Den ekstreme forskjellen blir mindre jo lengre vekk eg kommer i fra TV'en men det betyr ikke at jeg lurer meg selv til å tru ps3 kan vise bra grafikk etter dagens standard.

    • Liker 1
  4. Er gift jeg, og for å være helt ærlig tror jeg stua mi ser bedre ut med tanke på TV-benken enn din, selv med PC i :)(det er stygt med synlig utstyr uansett, ingen av konsollene er særlig fine, mitt utstyr er ikke synlig overhode)

     

    AtW

     

    Kanskje jeg vil si tv benken min er håpløs, men jeg klarer heller ikke og la være med å komme med en dårlig kommentar til her :) "Mitt utstyr er ikke synlig overhode" Det var det hun sa! <3

  5. Du kan ikke påstå at CFX har problemer og samtidig påstå SLI ikke har problemer, valget å gå for AFR har store begrensninger på hvor bra teknologien noengang kan bli. Det hele koker ned til hvor mye plug-and-play du ønsker at produktet skal være, og jeg kommer aldri til å påstå at et av HD 7990-variantene er et produkt som kan anbefales til andre enn entusiaster. GTX 690 appellerer derimot ikke til entusiaster i det hele tatt, og er et produkt designet fra bunn og opp for å fungere best så lenge man ikke rører noe annet enn innstillingene i spillet og holder seg langt unna ekle ting som multi-monitor-gaming, overklokking, eller spill uten PhysX.

     

    Eneste grunnen til at 7990/7970/7950 har høyere målt effekt mot ytelse enn GTX 690/680/670 er fordi AMD-kortene har maskinvarestøtte for langt mer. Sammenlign HD 7870 mot GTX 660, så er forskjellene minimale. Dette har lite med teknologi å gjøre, og veldig mye med designvalg. Man sammenligne drivstoffforbruket mellom en Ford Fiesta og en Hummer H2, men det betyr da ikke at man kan sammenligne teknologiene i bruk bare fordi Hummeren kan gjøre det samme som Fiestaen?

     

    Jo jeg kan påstå at Crossfire har problemer, fordi de er verre en nvidia som bruker SLI med tanke på jitter og er ikke en fullverdig løsning for oss som vil ha det beste pga det. Nytter ikke å ha mer fps når du sitter på kvanitet og ikke kvalitet, kikket på radeonpro og kan ikke se at det var noen løsning der for det.

     

    Edit: At nvidia har bevist valgt vekk cuda delen for å få ned varmen er et smart trekk siden de færreste bruker det.

     

    Edit2: eller spill uten PhysX. <-- i lolled.

  6. At det er software feil (Crossfire) er jeg klar over poenget forandres ikke hvis du kjøper et kort til 8000kr så bør det levere uten at de fleste seriøse review sitene må påpeke noe jeg har vist siden geforce 295 GTX, jeg var ikke klar over at radeonpro har adaptive vsync. Med teknologi så mener jeg de ligger bakpå på effekt målt mot strømbruk som var nvidia sitt område hvor de sleit før.

×
×
  • Opprett ny...