Gå til innhold

Lakitu

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lakitu

  1. Ser du liker statistikk rundt spillingen din, taterfyrings. Har du hørt om Backloggery? Du kan registrere hele spillsamlingen din, se hva du har runna, hva du har runna 100% osv. Anbefales på det sterkeste!

     

    Det siste Nintendo-spillet jeg har vært borti er vel Metroid Fusion som jeg fikk som en del av Ambassador programme. Kirby's Epic Yarn er derimot det jeg har spilt 'grundigere'. I år har jeg runna både Kirby's Epic Yarn, Skyward Sword og Super Mario 3D Land 100%.

  2. Kan dra frem Zelda på Wii som et eksempel også, der MÅ du bruke de.

    Elsker Zelda serien, men hater kontrollerne og det ødelegger mye av opplevelsen for min del. Vil sitte rolig og kose meg i sofa hjørnet, men istedenfor må jeg sikte på sensoren og veive i hytt og pine hele tida. bah.

    Dette viser kun at du ikke vet hva du snakker om. Det er greit nok at du ikke liker kontrollerne, men hvis du tror at du må sikte på sensoren, har du misforstått en av hovedfunksjonene til Motion+ som Skyward Sword tar i bruk. Jeg kan fint kose meg liggende i en sofa mens jeg spiller Skyward Sword, en kjapp og enkel vri med vristen er nok for å få sverdet til å svinge. (metafor not intended)

×
×
  • Opprett ny...