Gå til innhold

Ynglek

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ynglek

  1. Dere som sliter med reboots? Har dere prøvd å resette telefonen, apps og innstillinger?

     

    Selv bruker jeg min telefon med MIUI og det fungerer fint med ICS nå.

    Problemet er at jeg har apps som er livsviktig som ikke finnes på play/market lenger, så det blir litt uaktuelt

     

     

    Slet med samme problemet før. Masse reboots i utide. Løsningen for meg var å reformatere minnekortet som stod i tlf. via eksternt program på pc (husker ikke hvilket program jeg brukte). Etter det var alle reboots vekk :)

  2. Mobilen min står stuck på oppstarten, jeg får frem "Samsung Galaxy SII", men ingenting mer. Jeg oppdaterte med WIFI, hvis dette og er viktig så har jeg Telenor. (Jeg kan heller ikke oppdatere noe med Kies nå, siden jeg ikke får startet selve mobilen) Alt fungerte fint før jeg oppdaterte telefonen. Så håper at dere har noen forslag thumbup.gif

    Hadde det samme. Måtte bruke Odin og oppgradere en gang til. Funka fint da :)

    • Liker 1
  3. @ Ynglek:

     

    Har nå oppdatert firmwaren til XXLPB. Der var norske menyer og fungerende FM-radio endelig på plass igjen :)

     

    Fant en changelog:

    Interface: Kind of 3D effect when scrolling.

    Battery: Lots better than early ones.

    Faster: Feels the same as LP6

    Touch: Same as LP6.

    Overall: Better score in our eyes than LP6 .

    Facelock: Same as LP6 working fine.

    Task: Same as version LP6.

     

    Ellers har jeg ikke testet den ut spesielt ennå, men den virker helt grei. Som på forrige firmwareversjon jeg hadde, fikk jeg ikke logget med på for programvareoppdatering, men det er kanskje fordi det er en beta. Er innlogget på Google og Samsung, og det virker. Oppdatering av firmware skal jeg vel alltids klare videre også, via Odin. Samsungs suite, KIES (my ass) kan ikke brukes til å oppdatere telefonen.

     

     

    Nå blir det spennede å se om den er blitt bedre på mobilsignalmottak.

     

    For å fjerne programoppdateringen (hvis du ikke har fått det til, er å gå til Instillinger -> Programmer-> Kjørende. Kill så Programmoppdatering (den grønne), hvis jeg ikke husker helt feil.)

  4. Har nettopp oppdatert firmwaren på min SGS2 til Android 4, en betaversjon, men det ser ut som den virker bra. Riktignok er det ikke norsk som menyspråk, så jeg landet på dansk. Men islandsk hadde den! Lastet ned filen I9100XXLP6_I9100OXXLP3_OXX.RAR, pakket den ut, og installerte via Odin. Husker ikke nå akkurat hvilket nettsted jeg fant linken på.

     

    I og med Samsungs eget brukergrensesnitt, blir det jo en delt brukeropplevelse mellom gammelt og nytt, og her burde Samsung fornyet seg.

     

    Det jeg umiddelbart satte veldig pris på,var at bokmerkene jeg har i Google Chrome var overført til telefonen. Dette har jeg aldri opplevd før. Det må ha skjedd da jeg logget meg inn på min Google-konto for å synke telefonen med mail, adresser og kalender.

     

    Min SGS2 har ligget i en skuff det meste av den tiden jeg har hatt den, men med Android 4 ser det lysere ut. Skal bruke den noen dager, så får vi se om den blir brukt som "første-telefon", foran iPhone 4S.

     

    Den nye Nokia Lumia 800 er også kommet inn i bildet. Har den, og har prøvd den ei uke, og er mer fornøyd enn jeg trodde på forhånd. Men nå skal vi se om gode, gamle SGS 2 klarer å danke ut Apple og Nokia.

     

     

    EDIT:

     

    FM-radioen fungerer ikke! Det vi si; programmet starter, men så spiller den ikke av lyd . Den tar heller ikke inn noen stasjoner, hverken ved manuelt eller automatisk søk.

     

     

    Hvis du oppdaterer til XXLPB er norsk inkludert. Har brukt denne i ca 2 uker og den fungerer bra. FM-radio virker også. Har ikke hatt noen problemer med denne.

  5. Samsung Galaxy s2-en min rebooter hele tiden. Er det noen måte å lese ut en log eller lignende som kan si noen hvorfor det har skjedd? Original firmware, ikke root.

    Ikke veldig lyst på en factory reset.

     

    Edit: Ser ut som en clear cache i boot meny gjorde ting bedre. Ikke krasjet på en time nå.

    Har oppdaget at ofte er reebot knyttet til minnekortet. Lest på diverse forum. Hadde samme problemet selv. Etter å ha sikkerhetskopiert minnekort ble det formatert med eget program(husker ikke hvilket) og etter det er det helt stopp på rebootingen.

×
×
  • Opprett ny...