Gå til innhold

MrCookieJr

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MrCookieJr

  1. Legendary Craft

    ip: mc-lc.com:25565

     

    Jeg anbefaler denne serveren på det sterkeste om du er på jakt etter en roleplay middelalder server. Det er economy der de har start kit om det trengs og den er svær! Den har hatt de siste gangene jeg var der 261 online men i forhold til Admins moderatorer og operatorer ligger de dårlig an men alle hjelper hverandre. Det er whitelist for å bygge ser det ut som men det er vært det å søke om plass der! :thumbup: Skal du kjøpe bygninger som f.eks. ferdigbygd hotell så kan det gjøres på 2 sekunder bokstavelig talt!

    Du vil heller ikke ha problemer med å finne informasjon siden de har hyggelig samfunn og et infohus. Dette er survival men du vil likevel bli overasket over hvor bra de har fått til byen der! :yes: Du får skikkelig inntrykk av middelalderen når du begynner å gå litt rundt.

     

    Jeg vil også andbefale denne texturepacken i forhold til tema: http://www.minecraftforum.net/topic/131024-32x100-jadoku-merged-with-tydoku-for-the-definitive-dokus-rpg-packv3221111/

     

    Jadoku's RPG texturepack.

    Sees der! :thumbup:

  2. Hei! 12 år har spilt minecraft i 3 år ikke spesielt god i verken bygging eller survival men jeg vil gjerne ta del i noe stort uten å måtte bevege meg stort! :D Jeg har også lyst til å gjøre nytte for meg så si ifra om du har noe spesielt jeg kan gjør for og gjøre deres dag letter som staff/moderatorer.

    Takk på forhånd lover å være snill gutt!

    Ign: Kukenkarl

    Ikke særlig troverdig med det brukernavnet eller?

    Vet det! :(

    var i tulle humør når jeg lagde den brukeren.

  3. Last ned de to server filene på minecraft.net

    Start serveren, stopp den etter 5 sec.

    Gå inn på Hamachi trykk på nettverk og så på "oprett nytt netverk"

    Skriv inn det som skal være passord og bruker navn til hamachi nettverket. Da har du nettverket ditt. Så går du inn på server properties som følger med server filene og skriver inn ip og diverse. Da skal han trykke på nettverk og så på bli med i nettverk så skriver han inn det samme som du skrivde inn i stad.

    Kan kanskje hende at jeg glemte noe så se etter ting jeg har glemt på tutorials. Lykke til og håper jeg var til hjelp! :D

×
×
  • Opprett ny...