Gå til innhold

Denive

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Denive

  1. l58u.jpg

     

     

    The Vanguardians - En Internasjonal clan hvor vi fokusere på ett stort miljø på alle platformene Destiny vil komme ut på! Hvis du er intressert i en stor gruppe med hyggelige mennesker fra verden rundt så vil dette være noe for deg! Supergjeng, og vi blir bare større og større jo nærmere beta vi kommer! :) (Og ofc, release!) Bare trykk linken for å komme til hjemmesiden, så må du lage deg en bruker og trykke på Application! :)

    http://vanguardians.enjin.com

     

    Hvis dere har spørsmål så er det bare å spørre her eller på forumet!

     

    Denive

  2. Hei! Vi er to elever fra UIA som jobber med en skoleoppgave innefor Entrepenørskap og har en oppgave innenfor mobile tjenester!

     

    Ønsker hovedsakelig att de som er 30år+ svare på undersøkelsen, men ønsker og å få meningen fra flest mulig om hva dere synes om prosjektet.

     

     

    Link til undersøkelsen: http://www.surveymonkey.com/s/ZVSJXYP

     

     

     

     

    Bakgrunn for prosjektet, visjonen

    Stiftelsen Kirkens Bymisjon (SKBK) sitt oppdrag er å bekjempe fordommer og skape nye møteplasser. Våre grunnverdier er likeverd, mot,og mangfold i møte med en usvikelig tro på enkeltmenneske.
    Ved Bymisjonen har SKBK over 10 års erfaring med ulike typer arbeid for mennesker i rusrehabilitering. Et av våre tiltak er tiltaksarrangør for Nav og har gode resultater. Vi vil nå overføre våre erfaringer til mennesker i aktiv rus og har som mål å etablere et nytt tilbud for dette - PORTALEN. Portalen skal fremme et ønske om endring i livet for mennesker i aktiv rus der Likemenn, supplert av helse og sosialfag kompetanse, skal jobbe sammen mot felles målsetting. Kristiansand og omegn mangler i dag et slikt tilbud.

     

     

     

    Takker på forhånd!

    Mvh Alexandra og Kristine

  3. 4107341a628584a024a17104fce2313b.jpeg

     

    # Pub:NCsoft

    # Genre: Fantasy

    # Status:Development

    # Dev:Arena Net

    # Fee:Free

    # Release:Unknown

    www.guildwars2.com

     

    *Guild Wars 2 - Manifesto trailer

     

    *Guild Wars 2 - Demo (gameplay)

     

    Siste linken er ganske fersk, en av de første gameplay vi har sett så langt!

     

    Er ikke altfor mye info om spillet enda, finnes enn del på http://guildwars2.com og http://feature.mmosite.com/gw2/ for de som er interessert.

     

     

    Har dere tenkt å teste dette når det kjem ut, er gratis (ingen fee) som vi vet, akkurat som Guild Wars 1 som vi husker noen år tilbake, eller det finnes jo enda men er så si dødt ut.

     

    Diskuter!

     

     

    Kjenne en sia som og kunne blitt nevnt, vært å se på :)

    GuildWars2.no

×
×
  • Opprett ny...