Gå til innhold

roverdude

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av roverdude

  1. Vil du ha terroristene undergound, komplett uten uten spor? For det er sånn du får det.

     

    WhatsApp er ÈN APP.. Det finnes flere hundre som gjør akkurat samme greia. I tillegg kan man sette opp egen kryptering om man ønsker det.

    Det er ikke engang sikkert at denne terroristen valgte WhatsApp på grunn av krypteringen. Veldig mange bruker programmet som standard kommunikasjonsverktøy.

     

    Det vil derfor ha ekstremt liten verdi i å tvinge dem til å gi myndighetene tilgang.

  2. Vet ikke helt om jeg hadde tatt den ipad air'en for god fisk.

    Dersom det er salgspris som står oppført til 14'040, og det er oppført i yen, altså myntenheten i Japan, så vil det ifølge google tilsi "844.590 Norwegian Krone".

    844,60 for en ipad air ligner veldig på "falt tilfeldigvis av lasset" - pris. :)

     

    (tipper det er en form for nedbetaling eller noe slikt, selv om det virker rart dersom de forsøker å tiltrekke seg turister)

  3.  

     

    tumblr_mtxiti9aOK1r3cmfmo1_500.jpg

     

     

     

    Neida, prøver ikke å fortelle folk hva som er morsomt. Er bare det at "Philosoraptor", som navnet tilsier, ikke nødvendigvis er ment å være "morsomt", men mere tankevekkende.

    Så når folk begynner å poste den, og det blir fulgt opp med 2-3 nye posts med samme raptor, så blir det lissom feil i en tråd som skal være om humor. :wee:

     

    Det at jeg personlig ikke synes Philosoraptor er noe intressant overhodet har ikke direkte noe med dette å gjøre. :green:

     

    Oblig-bilde:

     

    tumblr_mtw6z2WduV1qewacoo1_500.jpg

    • Liker 7
  4. Da er modemet satt i bridge modus, og det som han skal betale leie for er modemet. NGT tillater ikke bruk av eget modem, så det modemet han har(som default er satt opp som router) er det NGT som har levert.

     

    Tullprat.

    Selv bruker jeg et helt eget ADSL-modem av en type som NGT ikke benytter. Har kopiert instillingene fra NGT sitt eget modem samt fått hjelp fra NGT kundeservice, og det fungerer utmerket. Modem er så sendt i retur til NGT.

     

    Kan være greit å ikke uttale seg absolutt når man ikke kan stå inne for det man sier.

×
×
  • Opprett ny...