Gå til innhold

PekkaTH

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PekkaTH

  1. Kamera er innstilt til å ta bildet i bådr jpg og RAW, beste kvalitet på begge, ellers har jeg valgt å bruke std fabrikkinstillinger på disse testene, så får jeg justere disse når jeg får bedre tid, sikkert en del å hente ved å finjustere litt her og der .

    Jeg tror også det er en del å hente; men når det er sagt, så er det absolutt spiselig det du har vist. Og det under ganske utrivelig forhold (ihvertfall for en stuegris som meg).

     

    Tom

     

    Må si meg rimelig fornøyd med tanke på været og at det er rett ut av eska med kameraet.

    Om noen lurer så er bildene tatt med hånholdt kamera, jeg brukte en Canon EF 300mm F.4 L IS på alle bildene utenom det siste, der er det brukt Canon EFs 17-55 F.2,8 IS

     

    Registrer at MPX har solgt 10 5Der denne uka. Vet ikke hva det kommer av..................

  2. Som sagt,dette var en enkel test og nei lyset var ikke det samme, i dag er det betydelig dårligere, ja mørke tunge skyer som kom med regn/sludd akkurat når jeg var ferdig.

    Men prinsippet i testen var det samme som sist.

    Nå er det allerede så mørkt heroppe at det blir nok ingen flere tester i dag .

     

     

    Dersom 50% flere skudd i fokus med 7D under ellers like forhold blir svaret, da er jeg imponert i såfall - for det er mye, veldig mye.

     

    Ja det er mye og jeg vil derfor understreke at jeg ikke går ut og tilskriver alt dette til fokusen, jeg kan jo ha hatt litt mere flaks enn sist + litt mere erfaring.

    Uansett er førsteinntrykket at det er lettere å treffe fokus,mulig at større søker også hjelper på her :hmm:

     

    Kos deg videre;-)

  3. Uansett ser jeg fram til når Snekkern får sin 7D fra Netshop

     

    Hvorfor det,jeg kan vel neppe tilføre noe mere enn andre som har kameraet, men selvsagt skal jeg skrive hva jeg mener om det og blir jeg ikke fornøyd er veien kort til MK ll :cool:

    Anser deg som en person med god kunnskap, og en som har god "stayerevne" her på forumet og andre steder, og kryder hverdagen vår med gode interesante diskusjoner. Ser fram til din 7D-dom.

  4. Kjøpte meg en Canon EOS 5D MarkII med linse i dag. Er fornøyd. Med all den rare diskusjonen som foregikk her, virket det som at alle var skuffet eller skeptiske med 7D, så da ble valget lett.
    Først, gratulerer med nytt kamera :thumbup:

     

    Folk er ikke skuffet eller skeptiske med 7D. Kameraet er brennytt, og ikke utprøvd/testet.

    Desverre er det ett par som har hengt seg voldsomt opp i Akams overskrift når de introduserte 7D, og har gjort sitt for å ødelegge en tråd som faktisk skulle være en erfaringstråd i god og lett tone.

     

    Jeg får 7D'en på mandag, og har enda 50D'en, tenkte jeg skulle leke litt med begge to før jeg selger 50D

    Kult! Jeg har en 500D, 40D.......hadde lyst på en 50D og etterhvert en 7D, men endte opp med med 5D MarkIIen. Nølte litt før jeg gikk til "punginngrepet" siden det er alltid slik at det er noe nytt på gang fra Canon. Etter noen seriøse vurderinger tror jeg faktisk at 5D MarkII blir en klassiker. Koster mye å produsere....og når vi alle vet at det er linsa og fotografen som betyr noe, får vi sikkert ikke så mye gratis i framtiden. Uansett ser jeg fram til når Snekkern får sin 7D fra Netshop

  5. Har skrevet et brev til Forbrukerrådet, som jeg mailer til dem i morgen. Snakket med dem i forrige uke og de vil se på saken. Var ikke så lett for en juridisk amatør som meg å finne de rette formuleringene for å beskrive saken, men det går vel bra hvis jeg sender dem linken hit.:thumbup: Hovedgrunnen til at jeg går videre med saken er jeg som forbruker i denne saken føler meg helt maktesløs, manipulert og tråkka på av Datakjeden.no/Amentio.no.

  6. Her er det siste jeg fikk fra Datakjeden.no, eller rettere sagt [email protected], på fredag ettermiddag. Min ordre hadde gått så langt at de hadde tatt betalt. Har ikke mottatt noe som helst varsel før dette, bortsett fra at jeg hadde stilt noen litt vanskelige spørmål om hvorfor de hadde endret beskrivelse på produktet, men beholdt artikkel# som gjelder for kittet.

     

    Hei,

     

    Beklager dette men vi hadde fått feil info på dette artikkelnr da vi henter inn info automatisk fra våre leverandører.

    Vi har ingen muligheter for å levere dette kitet til denne prisen. Det dreier seg om såpass store prisforskjeller fra orginaleprisen at dette er noe deg som kunde også burde vært klar over.

    Tar også forbehold om feil på websiden vår og i våre salgsvilkår.

     

    Henviser deg til avtaleloven.

    3dje kapitel. Om ugyldige viljeserklæringer. § 32.

     

    Din ordre vil nå bli kansellert og ordresum satt til refundering. Hvis de ønsker videre dialog angående saken ber vi deg ta dette via forbrukkerrådet.

     

     

    Med vennlig hilsen Johnny

     

    Datakjeden Webshop

    Web: http://www.datakjeden.no/

    Telefon: 815 11 800, innvalg 2

     

    Da er det vel ikke noe annet gjøre enn å gå til Forbrukerrådet da. Hadde egentlig ikke tenkt å bruke så mye mer tid på dette, men siden Datakjeden.no/amentio.no behandler meg som en kunde uten rettigheter, er det greit å få det bekreftet/avkreftet hos Forbrukerrådet. Er det noen andre som kommer til å gjøre dette også??

  7. Ser nå at bestillingen min er behandlet, og jeg har fått email fra Cresco om at konto er belastet og utbetalt til Datakjeden.no. Ligger inne fortsatt som Canon EF 70-300. Da betyr det vel at jeg har betalt for en vare jeg ikke har bestilt, ikke fått, og vet ikke om jeg får noe som helst. Canon EF skal jeg i hvertfal ikke ha. Tragikomiske. Har ikke fått noe som helst varsel om at bestillingen min er endret heller.

  8. Bare for å gjøre saken enda mer uforståelig, selv om jeg egentlig har skjønt hva som har skjedd :cool:

     

    Forstår ikke hvorfor Datakjede.no når de først skulle manipulere beskrivelsen at de endret den til CANON EF 70-300MM F/4-5,6 IS USM.

     

    De har samme vare på lager under forskjellige aretikkel# allerede:

     

    CANON OBJ. EF 70-300MM F/4-5,6 IS USM

    Varenr: 0345B003

    TYPE: LENSES

     

    og

     

     

    CANON EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

    Varenr: 0345B006

    TYPE: LENSES

  9. Jeg får melde meg på "hylekoret" også. Har en ordrebekreftelse om at jeg har bestilt en Canon EOS 50D ....osv. Har ikke mottatt noe som helst om at ordren min er endret, men ser nå på kontoen min hos Datakjeden at det har skjedd mystiske ting. Har også dokumentasjon på artikkelens ferd fra å være kamera+linse til linse som har gått ut av sortimentet. Har snakket med Johnny hos Datakjeden, som snakket til meg som om jeg var en noldus. Jeg var høflig og grei, men han ville ikke innrømme noen form for manipulasjon av artikkel. Har tatt saken opp med Forbrukerrådet(selv om jeg ikke er en kverulant av natur), som er villig til å ta saken da den er noe som de ytterst sjelden er borti. Manipulering av en artikkel skjer ikke så ofte. Har sjekket med Amentio, som eier Datakjeden, og de har CANON EOS 50D 15.1 MPix SLR w. EF-S60 (2807B054) i sitt sortiment forsatt, dog til høyere pris.

     

    Så det er ikke noe problem å dokumentere manipulasjonen. Vil råde Datakjeden/Amentio til å bite i det sure eplet og levere de som har bestilt artikkel CANON EOS 50D 15.1 MPix SLR w. EF-S60, 2807B054, det de har bestilt. Hjelper ikke å prøve å dekke seg bak salgsbetingelser etc. når de prøver å lure folk. Forbrukerrådet nevnte saker som lokketilbud ser de også alvorlig på, men hvis dette var hensiktet har det gått riktig galt :blush:

  10. Hei,

    Lurer på nytt skjermkort. Har idag Sapphire 9600 XT 128mb.

    Vil et x1600 pro kort være å anse som en god oppgradering? Prisgunstig er det ihvertfall...

     

    Takk,

    6612694[/snapback]

    6612878[/snapback]

     

    Ja jeg har et og det funker veldig bra. Sapphire x1600pro DDRII 256Mb

  11. Har returnert et Asus 7900GT TOP grafikkkort til Databutikken.com, og siden det har gått 2 uker uten at jeg har hørt noe, sendte jeg en Returstatus forespørsel til dem.

     

    Da får jeg mail tilbake om at returen ikke er registrert, og at jeg må sjekke på nytt om et par dager.

     

    Når jeg jeg sjekker på Posten.no på sporingsnummer ser jeg at de har hentet pakken 16/6.

     

    Nå lurer jeg på om andre har erfaringer med returer til Databutikken.com.

    Er litt bekymret selvfølgelig om kortet har kommet på avveie, eller Databutikken.com bare surrer litt.

     

    Har sendt mail hvor jeg spør dem hva som skjer, uten å få svar....... :ermm:

  12. Hei!

     

    Bra utstyr du har satt på lista de. Swiftech er alltid bra!

     

    Koster flesk. Bare et lite hint da. Hvis du tar en titt på bruktmarkedet "Kjøling"skal jeg selge stortsett alt utstyr du tenger. Det jeg ikke har er den store radiatoren.

     

    Swiftech MCP650 Pumpe

    Innovatek Cool-Matic NV 40 LT - G70, GPU, passer perfekt til 7800GT

    MCW500264T Swiftech CPU-vannblokk, m/peltier socket 939, minusgrader;-)

    Swiftech/Meanwell S320-12 Power supply, passer til CPU blokka over.

    alternativt:

    MCW600064 Swiftech CPU-vannblokk, socket 939 (ikke avertert ennå)

    Tank Swiftech, MCRES-MICRO, ubrukt.

     

    Alt er veldig lite brukt eller nytt.

     

    Tenkte jeg bare skulle nevne det :)

     

    Men svar på spørmålet ditt:

     

    Innovatek Cool-Matic NV 40 LT - G70, GPU fra Databutikken er meget bra til 7800GT.

    Jeg har 4 stk. Derfor selger jeg den ene som jeg har til overs.

×
×
  • Opprett ny...