Gå til innhold

dusksjonlol

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dusksjonlol

  1. Hei. Skal kjøpe ny PC, fordi den andre tok kvelden. PC'n skal bli brukt til surfing, skolearbeid, og spille League of Legends. Budsjett er ca. 5000. Har sett på denne pcn:Min lenke som jeg skulle få for 4500. Good deal?

    Bare å linke viss dere finner betre pcn til den prisen (trenger ikke stor harddisk pga, skal kjøpe NAS).

     

    Så over på NAS delen. Hoved-oppgaven til NAS'en skal vere å streame filmer og musikk til Apple TV2 som kjører XBMC. Har vurdert; Min lenke også men denne inni; Min lenke

    Spørmålet er vel om det er like lett å spille av filmer som det var med gamle pcn. Da hadde jeg en mappe på pcn med filmer, og delte den mappen, og deretter fant den i XBMC på APPLE TV. Er det like lett eller er det masse styr? :)

     

    Takker :)

  2. Tror det er noe inne i OS/BIOS. Jeg restartet pcn, også sto der "Avslutter" i over 15 min, så jeg måtte slå den av til slutt med hovedknappen(sikkert helt idiotisk dumt). Muligens det har vert en "trigger". En i familien som også lånte den for noen dager siden. Det skjedde det samme med han (svart skjerm, ingen reaksjon), men han bare boota den og den funka. Så noen dager etter slutta den og funke helt.

  3. Hei. Min Acer Aspire 5530 tok delvis fri i helgen. Når jeg skrur den på er det lys på "PÅ" knappen, men det kommer ikke opp noe bilde, musa får ikke "strøm" (det røde lyset lyser ikke) og det er ikke noe viftestøy (?). Er det håp? Har fått igjen penger til ny pc, men har et ønske om å få tilbake de filene som var på harddisken før, er dette mulig? :)(helst fikse hele pcn selvfølgelig)

     

    Takker ;)

×
×
  • Opprett ny...