Gå til innhold

Iseliljah

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Iseliljah

  1. Nå har jeg higet så lenge etter Xenoblade Chronicles X og endelig fått det i hus, så jeg tenkte at nå kan jeg være fornøyd en god stund. Så ble dette annonsert like etter, og hypen kicket hardt inn igjen. Skal man aldri bli fornøyd? xD

     

    Jeg synes det er overraskende og trist at Studio Ghibli ikke er med på oppfølgeren. Mye av sjarmen med det første spillet kom utvilsomt fra deres karakterer og design. Likevel har jeg stor tillit til Level 5 da jeg har elsket flere av deres tidligere spill. Håper at dette blir bra også.

    • Liker 1
  2.  

    Det så veldig fredelig, idyllisk og trivelig ut. Håper at det blir en hit. Av en eller annen absurd grunn minnet traileren meg om The Settlers med en litt mer naturalistisk grafikk...

     

    Da anbefaler jeg Anno 1404 på det sterkeste

    Anno 1404 var utrolig bra helt til du måtte begynne med krigføring. Den delen likte jeg aldri. Heldigvis kunne du spille alene på endless maps så du slapp.

    • Liker 1
  3. Akkurat det at du aldri får beskjed om hvor du skal gå irriterer vettet av meg nå når jeg spiller gjennom det igjen. Soser rundt i en halvtime før jeg finner stedet jeg skal til.

     

    Men ellers er det mye kos og nostalgi å spille gjennom det igjen. Jeg hadde Chain of Memories på GBA og 358/2 Days på DS, men ble aldri helt ferdig med noen av dem. Forhåpentligvis kommer jeg meg gjennom storyen på begge denne gangen. Uten tvil en flott HD remake. Ser frem til hva Square gjør med Final Fantasy X remaken også.

  4. Gleder meg nesten like mye til "skitsene" som jeg gjør til selve spillet. De var tidvis hysteriske i Tales of Graces, spesielt de hvor Cheria var med. Hun friket jo ut av ingenting :p

     

    Personlig likte jeg best de i Future Arc når de 'voksne' Richard og Mallik rottet seg sammen mot de yngre karakterene. Da lo jeg høyt ved flere anledninger. Classic!

     

    Gleder meg veldig til dette spillet! Har nettopp fått 100% i Tales of Graces f så ser frm til ett nytt spill i serien å kose meg med.

  5. Det er under 1 år til release, og alt de har å vise er konsepter og ideer. Holder ikke pusten for dette spillet i det hele tatt.

     

    Det er forskjell på hva de "har" å vise og hva de VIL vise. Spillet har visstnok vært i utvikling siden 2010, så jeg tror de bare har valgt å holde kortene tett til brystet til vi kommer nærmere release.

    Med ett år igjen av produksjon så er nok ikke kampsystem og lignende finpusset noe på enda, så hvorfor vise noe uferdig og risikere en klagestorm? Det tror jeg ikke de har råd til etter DA2.

×
×
  • Opprett ny...