Gå til innhold

skrujern123

Medlemmer
  • Innlegg

    198
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av skrujern123

  1. Hei, kjøpte akkurat en ferdigbygd pc (komplett) og fikk en del blue screens og driver timeouts, jeg reinstallerte windows/drivere, men fikk nå enda en AMD driver timeout, det skjer hovedsaklig når jeg spiller på en skjerm og har youtube/stream på en annen skjerm... Mulig jeg må bare levere den inn, men lurte på om noen visste om noen ting jeg kan sjekke først selv?

    specs: 

    XFX Radeon RX 6700 XT SWFT 309

    AMD Ryzen 5 3600

    Kingston FURY Beast RGB DDR4 16GB 3200MHz

    Kingston A2000 1TB NVMe M.2 SSD

    WD Blue SN550 1TB NVMe M.2 SSD

    ASUS ROG Strix B550-F GAMING hovedkort

    Corsair TX650M, 650W PSU

    ASUS PCE-AC68 Nettverkskort

     

    takker for alle svar :)

  2. Hei, tenkte her en dag at jeg skulle prøve å sette meg litt inn i Aksjer, og prøve å forstå hvordan det fungerer. 

    Jeg startet en konto hos Nordnet, satt inn noen kroner og begynte å fikle litt.

     

    sånn jeg forstår det så handler jeg kurtasjefritt (1kr..) den første måneden hos nordnet, og jeg begynte da smått å kjøpe/selge litt for å se hvordan det fungerer, jeg kjøpte en aksje hvor kursen var på  16.05USD og i dag ligger den på 16.5USD, men likevel ligger avkastningen min på den aksjen på -79kroner, kan noen forklare meg dette? har det noe med valutaen og gjøre?

     

    legger ved ett bilde av porteføljen så dere kan se,

     

    har dere noen andre tips for en som er helt fersk hadde det også vært behjelpelig :)

  3. takker for mange gode svar! ser jeg har litt research å gjøre frem til våren! :)

     

    er det noen her som har gått teknisk fagskole og vet hvilke jobbmuligheter man har etter det? jeg kjenner en del elektrikere som har det og som ikke har gjort noe særlig mer utav det enn at de har fått litt mer ansvar i stillingene sine 

  4. Hei, har jobbet som elektriker nå snart ett år, og mistet akkurat jobben pga nedbemanning, det fikk meg til å tenke om jeg faktisk ville jobbe med dette resten av livet..

    Jeg vurderer å gå teknisk fagskole til høsten, men jeg føler jeg kan få mer ut av å gå høyskole og gå over i en helt annen type jobb, jeg er veldig opptatt av it/historie/fakta/engelsk/politikk og kultur. Og veldig villig til å sitte på skolebenken

     

    Det jeg egentlig spør om er hvilke høyskolelinjer har jeg mulighet til å gå? Trenger jeg å ta opp fag etc? Jeg har aldri helt satt meg inn i hvordan det fungerer ettersom jeg var utrolig sikker på valget mitt..

     

    Takker for alle svar!:-)

  5. for meg er dette spillet ett 9/10 spill, ( har aldri gitt ett spill 10/10)

     Jeg har lyst til å spille dette konstant, jeg er hekta, og jeg føler det er ett helt unikt spill, alt føles helt fresht og annerledes, elsker karakterene blizzard lager, og de har veldig unike angrep (bortsett fra Torbjørn :p)

    gidder ikke analysere det mere, vet bare at hver dag på jobb vil jeg komme meg kjappest mulig hjem å hive meg inn i en overwatch game! :)

    *EDIT*: elsker også hvordan de har gjort support classes utrolig gøye å spille, og hvordan en tank kan også være en utrolig bra DPS samtidig

  6. Hei! klart å skade en lånetelefon (Huawei Mate 8) og det er ganske krise, hvis jeg ikke får fikset skaden må jeg punge ut for telefonen.. 

     

    det er Skjermen som beskytter kameraet som er skadet, (knust) og må byttes, jeg finner ikke noen som fikser det, så håper noen her vet om noe?

     

    takk på forhånd :)

  7. For å finne ut om forsikringen din dekker det må du nok enten lese vilkårene eller fortelle oss hva slags forsikring du har.

     

    Jeg synes de burde godta at du betaler reparasjon hos et godkjent verksted. Hvis ikke sitter du igjen med to mobiler og kan selge den som er mest verdt.

    har LO innboforsikring, så må nok ut med 3000 i egenandel der

  8. Hei, jeg skadet en lånetelefon, (knust glasset som beskytter kameraet)

     

    siden jeg har ingen som reparerer slikt i nærområdet mitt så henvendte jeg meg til butikken jeg fikk låne den av, (komplett.no)

     

    der sier de at jeg må betale for hele telefonen som om den var ny, (Jeg har ikke godtatt noen avtale eller lignende, jeg fikk den bare tilsendt etter jeg spurte i chat om jeg fikk lånetelefon når jeg sendte inn min egen på reperasjon)

     

    jeg vet at det å bytte kameraglass på telefonen ikke koster så mye, max en tusenlapp (huawei mate 8)

     

    har rett og slett ikke råd til å betale for hele telefonen så er litt krise.. hva kan jeg gjøre? 

     

    er det noen forsikringer jeg kan bruke? kan de kreve at jeg betaler hele beløpet for telefonen selv om jeg reparerer den selv?

  9. akkurat skaffe meg en 144hz philips skjerm, har hatt den i en uke og er veldig fornøyd, i dag skjer det noe rart, så og si alle ikon og tekst blir reflektert bittelitt, som en skyggeeffekt som legger seg til venstre OG høyre for ikonet/bokstaven, har skrudd pc av/på, skiftet til 60hz og tilbake, skiftet litt på fargeinstillinger og slikt, forandret profil på skjermen(fra gamingmodus til normal) ingenting forandres, noen som har en ide om hva som skjer? det er veldig irriterende, føles ut som det er noe galt med øynene mine :p

     

    ps: jeg har 2 skjermer, og det skjer bare på den ene

  10. Hei, i går begynte s7 edge'n min å oppføre seg litt rart, den lagger en del, av og til stopper den opp i noen sekunder,og i dag skrudde den seg av av seg selv og en oransje led pære blinka, jeg måtte resete telefonen for å få den på, den oransje led'n blinkr fortsatt av og til, og telefonen er varm, selv når skjermen er av og alle apper er avslutter så er telefonen varm, batteriet blir også tømt myye fortere enn vanlig, noen tips til hva som skjer?

×
×
  • Opprett ny...