Gå til innhold

BrukerHundre

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BrukerHundre

  1. Det siste målet har nok ikke komt i denne kampen. Jeg tror vi komme tilbake. Er veldig viktig at Villa ikke får sitt andre. Tipper 2-1.

     

    Vi scorer ikke 2 mål. Ikke sjans i havet. Eneste vi kan få ut av dette er 1-1 og returkamp. Villa borte slår vi ikke i den forfatningen vi er i om dagen.

    Tiden vil vise. Men der var vel kjørt uansett.

  2. Okei, takk for svar. Har tenkt litt, og komt frem til at jeg aldri kommer til å greie å stole på henne. Vet ikke hva hun vil gjøre hvis vi for eksemepl krangler en gang, eller hun ikke er fornøyd med meg av en eller anne grunn.

     

    Jeg vet at hun elsker mer enn noe annet. Men det hjelper lite når hun roter med andre gutter. Hun hadde ingen forklaring på hvorfor hun kysset han, og da vet jeg ikke hva som skal til for at hun skal gjøre det igjen. Hun forstetter fremdeles å holde kontakten med han gutten hun kysset. Så jeg orker ikke mer.

     

    Vet jeg kan finne jenter der ute som er 110% til å stole på, å da kan jeg ikke bruke mer tid på hun her.

    • Liker 2
  3. Off, glemte å si noe virkelig viktig her. Hun hadde drukken den kvelden det skjedde. Vi hadde vært på byen alle sammen, før hun måtte hjem.

     

    Slik hun forklarte det, så ringte hun to av hennes nærmeste venner med en gang hun våknet. Etterpå ringte hun meg med en gang å forklarte hva som hadde skjedd. Beklager at jeg glemte å nevne dette.

     

    Men virker som de fleste her mener jeg bare skal la henne gå, viss ikke noen forandret mening nå da.

  4. Folk har jo totalt forkjellige meninger her inne. Men det er ikke bare det at hun kysset en annen. Men at det var akkuratt han som hun alltid har hatt noe for. Jeg har til og med sagt til henne, hvis det var en annen gutt som kjørte henne hjem fra byen, så ville hun ikke kysset han. Hun nekter heller ikke for det.

     

    Jeg har lyst å gi henne en ny sjangse, samtidig som jeg vil at hun skal føle hvordan jeg har hatt det.

     

    Jeg vet at folk kan drite seg ut. Men hun er typen jente som kommer godt overens med andre gutter. Dvs hun småflørter ofte med andre gutter uten at det nødvendigvis trenger å bety noe. Slik har hun alltid vært. Etter det som har skjedd så vet jeg ikke om jeg hadde tillat dette, fordi jeg ikke hadde greit å stolt på henne. Men jeg vil jo ikke at hun skal forandre måten hun er på.

     

    Så der har jeg også et dillema som kun ender i at vi ikke er sammen. Jeg kan ikke leve med å forandre måten hun er på, men vi kan ikke had det slik hun er nå.

  5. Jeg har så sinnsykt lyst å bare komme over henne å gi blanke faen. Men det er så utrolig vanskelig selv om jeg vet at jeg kan finne andre jenter som er 100% trofaste. Vi har prøvd å snakke sammen, å det har selvfølgelig blitt bedre, men ikke slik at jeg har endret mening.

     

    Det som ødelegger mye med hennes forklaring er at hun ikke har noe svar på hvorfor hun kysset han. Jeg har til og med sagt til henne at jeg virkelig trenger en forklaring hvis dette i det hele tatt skal gå. Men hun har ingenting å si. Hun vet rett og slett ikke hvorfor hun kysset han. Hun ville bare kysse noen.

     

    Jeg skulle egentlig sove hos henne den kvelden, men jeg kunne ikke. Jeg har spurt om det var noe av grunnen, men hun sier nei. Det gir meg jo ikke noe valgt egentlig. Hadde hun sagt noe som at hun følte jeg overså henne eller ikke brydde meg(hun er da hvertfall ærlig, for å finne noe positivt) om henne. Men neida, hun har ingen grunn og da er det jo ikke noe som står i veien for at hun kan gjøre det igjen. Er dere ikke enige i dette?

  6. Hei, jeg er 18 år gammel og var for noen uker siden sammen med en jente. Kjemien mellom oss kunne ikke blitt bedre og vi hadde det perfekt sammen. Vi hadde felles venner og kjent hverandre hele livet. Problemet er bare at hun har alltid hatt er rart forhold til en annen gutt. Hun har likt denne gutten i alle år. Helt siden barneskolen, da han en gang ikke hviste hvem hun var. Opp gjennom årene har han de vist henne at han ikke er veldig interresert, men han liker henne på en måte for det om. Han vil bare ikke være sammen med henne, og han vil ikke at noen andre skal se at han liker henne. Weird guy. Hun har akserptert at han ikke er interessert i henne, men de har alltid vært venner, og hun har alltid invitert han med på ting da han ikke tar mye iniativ selv.

     

    Men for noen uker siden kysset hun han da han kjørte henne hjem fra byen. De kysset i noen minutter, før hun gikk inn å la seg. Hun fortalte meg dette dagen etterpå. Etter dette har jeg vært vært gjennom et helvete om hvor mye hun angrer, og hvor viktig jeg er for henne. Hun foreslo til og med at vi skulle flytte inn sammen. Jeg slo selvølgelig opp. Jeg merker på henne at hun virkelig angrer også da, og jeg er sikker på at hun ikke ville gjort det igjen viss vi ble sammne igjen. Men slik er da ikke jeg. Har hun fucka det til, så har hun fucka det til.

     

    Det jeg lurer på, er om dere synes jeg overdriver? Håper noen kan sette seg selv i samme posisjon om det skjedde med dere, hva ville dere gjort? Hva om dere ble overbevist om at hun ikke ville gjøre det igjen, og at hun virkelig angrer?

     

    Takk for svar.

×
×
  • Opprett ny...