Gå til innhold

Skørny

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skørny

  1. Har et lignende problem selv. Har to pcer på nett, og deler nå nett med utleier. Uten grunn mister min pc forbindelsen ut. Har god kontakt med router, men den sender meg ikke videre. Kan dra ut strømmen på router noen sekunder eller restarte pc for å få ting igang igjen. Ingen annen forklaring enn at router ikke takler at pcer kobler seg til og fra. Har forsøkt med ulike routere, ulike pcer, ulike isp, siste drivere osv uten forskjell.

    Ikke fett. Fikk høre av en kammerat at det kunne hjelpe å bytte router. Men tror jeg ikke gidder å bruke penger på det, hvis ikke det funker. Han nevnte også at det kunne være noe med at jeg bruker en såpass lang tp kabel. (støy osv)

  2. Hei. Jeg har et problem med nettverket i mitt hjem. Først og fremst vil jeg si at jeg er den eneste som sitter på nettet med stasjonær PC. Jeg har også to telenor TV bokser som får signal rett fra routeren via TP kabel. Routeren jeg bruker er en zyxel P-2602HWT-F3 fra telenor via fiber.

     

    Problemet er at hvis jeg skrur av PC'en min som er koblet fysisk via en switch, så direkte inn i routeren via en kable på ca 20M. Så stopper routeren helt å levere noe signal. Internett blir borte og begge TV boksene fryser. Dette er veldig plagsomt da jeg må vente 5-10 minutter før signalet kommer tilbake. Hvis jeg skrur på PC'en igjen kommer signalet tilbake med en gang jeg kommer inn i Windows. Prøvde å google det, men fant ingen feil som lignet dette.

     

    Håper virkelig noen har vært borte i dette før, og kan hjelpe meg.

     

    Stian

×
×
  • Opprett ny...