Gå til innhold

sinatra

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sinatra

  1. Kan man nå oppgradere harddisk på imac uten å ta ut skjermpanelet og ødlegge garantien?

     

    I så fall må jeg ha gått glipp av noe sinatra?

     

    Du bryter ikke garantien om du åpner iMacen og bytter harddisk. Om du ødelegger noe mens du gjør dette, ja da er saken en helt annen. Men det er det på alt utstyr. Garanti dekker ikke uforsiktighet eller uflaks.

     

    Har selv byttet harddisk på tre forskjellige iMac. En har i etterkant vært sendt til service hos Apple grunnet defekt strømforsyning. Garanti reparasjon utført uten at harddisken ble nevnt med et pip.

  2. Jeg skjønner ikke artikkelen. Den begynner med å neven "Mac mot PC" problemstillingen. Og oversikten hentyder at dette er en artikkel som har til hensikt å sammenligne to spesifikke produkter. Nemlig en Apple iMac mot en Asus' alt-i-ett.

    Men det hele saken ender opp i er nok en argumentasjonsgrøt om at du kan bygge deg en hvilken som helst PC for så og så mye penger, med den og den typen hardware osv.

     

    Jeg trodde dette var en artikkel om nettopp Apple iMac mot Asus Alt-i-ett (merkelig modellnavn forøvrig). Og jeg forventet et svar på hvem som var best. Det ble jeg lovet i ingressen.

    Dere blander også inn mulighetene for oppgradering. Hva kan man for eksempel oppgradere på en Asus ET2410 som man ikke kan på en iMac 27"? I begge tilfeller må man velge hva slags CPU og grafikkløsning maskinen skal komme med fra fabrikk. Harddisk og Minne er det eneste som kan oppgraderes på begge to.

     

    Dette føles bare som nok en idiotisk Mac vs. PC artikkel uten noen form for tyngde eller nye argumenter i det hele tatt. Vi har hørt alt TUSEN ganger før.

    • Liker 1
  3. Vel, i Singapore har politiet mydighet til å avrette fyllekjørere på stedet ved skudd i bakhodet med Colt'en sin mens de sitter i bilen, uten diskusjon overhodet. Men igjen, så langt jeg kjenner til klager ingen på Singapore.

     

    Øh. Det du skriver her kan ikke være annet enn blank løgn. Første gang man blir tatt i Singapore får man opp til seks måneder i fengsel og en bot (1-5 sats). Andre gang får man opp til ett år i fengsel og høyere bot (10 sats). Tredje gang man blir tatt, kan man ende opp med tre år i fengsel og en tredobling av forrige bot (30 sats).

     

    Og uansett hvor lite eller mye du har drukket. Så mister du sertifikatet for minst ett år.

     

    Hvor i all verden får du informasjon din fra?

×
×
  • Opprett ny...