Gå til innhold

PimpLotioN

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PimpLotioN

  1. Jeg sliter med å få spilt av diverse filmer på macen min(divx)..jeg har lasta ned media player,quicktimeplayer,divX player til mac...men det funker ikke..jeg kan ikke det her så bra,men er det noe jeg gjør feil?den starter aldri autorun av noe program eller noe.har osX å 9 på macen btw :-?

  2. Jeg sliter med å få spilt av diverse filmer på macen min(divx)..jeg har lasta ned media player,quicktimeplayer,divX player til mac...men det funker ikke..jeg kan ikke det her så bra,men er det noe jeg gjør feil?den starter aldri autorun av noe program eller noe.har osX å 9 på macen btw :-?

  3. Jeg har et g4ti4200 kort..Så har det plutselig begynt å halle i absoultt alle spill..tilogmed en som har g3ti200 kjøre gta vc smoothere en meg..å cs ser du at hakker når man går fremover selv med 20 i ping.Problemet har altså ikke noe med ping å gjøre.Jeg har fjerna en fil som het WINNIT.EXE som en sa kunne hjelpe..men neida.Alt er som det skal med kortet osv.Er det bare en ting og gjøre.. format c: :-?

     

    -pimp-

  4. Jeg skal kjøpe meg nye headsett, fordi mine gamle knakk. Jeg vil ha noen med store øreklokker, og god lyd. Problemet er at jeg bare har max. 600 ,- til disposisjon til innkjøpet.

     

    Noen som har noen forslag og eventuelle webshoper jeg kan bestille på ?

     

    :)

    thumbs up for koss UR40! :woot:
×
×
  • Opprett ny...