Gå til innhold

Molby

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Molby

  1. Anskaffet meg nylig en Microsoft Wireless Presenter Mouse som jeg skulle bruke sammen med min Compaq nc6400 som har bluetooth.Får den imidlertid ikke til å virke med bluetoothenheten som er integrert i maskinen, må bruke donglen som følger med...Hvilket er noe irriterende da hensikten med BT forsvinner da..

    Har installert siste intellipoint, men det virker ikke. Når jeg søker med hp sin bluetooth-enhet finner den ingenting.

     

    Ideer?...

  2. Jeg skal brenne en cd for et treningssenter til sirkeltrening hvor det skal være 40 sekunder med musikk,20 sekunder pause, 40 sekunder, 20 sekunder pause og så videre. Varigheten skal være ca en time.Noen som vet hvilket program jeg kan benytte meg av da?Brenner fra MP3-filer...

  3. ,17/03/2004 : 23:51] Hvorfor kan skal jeg velge en thinkpad? Fordi en person på et hardware forum sier at jeg ikke kommer til å angre hvis jeg velger en thinkpad?  :dontgetit:

    You asked me? =) But here is an elaboration of my recommendation:

     

    Because they are, quite simply, the best notebooks you can spend your money on.

    Take it from a guy who has browsed tons and tons of notebook/hardware forums in the last 6 months - and read thousands of user opinions...

     

    The clear message is: people like their thinkpads, and they are built like tanks... I read all the time about something like: "my old thinkpad from 1993 is still running and looking like the day I bought it, my son runs linux on it"..!

     

    You just don't hear that kind of thing, about a Dell for instance :)

     

    So even though they cost a lot - when I had to buy a notebook the 2nd time around (I returned the first one. a HP!) - my choice was the IBM T41p - the best notebook in the world, going by the hardware in it, and the size - and the opinions people have - everyone is extremely happy with their choice - and they all say it was worth the money spent.

    t41p, the best in the world? No way, the nw8000 is better.

  4. Syns faktisk ikke at den er så chunky som jeg fryktet på forhånd. Tror den ekstra halve centimeteren hjelper til med kjølingen, vifta går så og si aldri på denne. Verken i spill eller 3dmark. Men at den er dyr, det er det liten tvil om. Tror likevel at 128 megs skjermkort hjelper på... :)

  5. jeg kjøpte nylig en hp nx7000, og var så dum å rote litt med partisjonene slik at jeg måtte gjenopprette den. brukte da de vedlagte cd'ene, men windowsinstallasjonen ble ikke identisk med oppsettet som var på den da jeg fikk den fra HP. Kjørte først en xp-pro cd, og deretter en driver-recovery cd, men flere ting, som feks softwaresetup og støtteinformasjon mangler. hvordan sette den opp _identisk_ slik som den var når jeg mottok den?...

×
×
  • Opprett ny...