Gå til innhold

lovemachine

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lovemachine

  1. Men tydeligvis har jeg desverre nok en gang ikke forklart meg godt nok. :whistle:

    Jeg prøvde å bunne det ned til om f.eks et rimelig kompromissobjektiv som Sigma 18-200mm kunne ha bedre linseelementer og kunne gi en bedre bildekvalitet enn de små linseelementene i et godt kompaktkamera.

    Jeg lurte ikke på om ett lyssterkt objektiv med fast brennvidde kunne gi den beste bildekvaliteten.

    Jeg lurte heller ikke på om en fotograf som har holdt på like lenge som meg selv kan produsere bedre bildekvalitet enn Sigma 18-200mm eller et kompaktkamera.

    En god fotograf kan produsere gode bilder nesten med hva som helst , men det var ikke det jeg ville vite og sikkert ikke trådstarter heller :hrm:

    8988822[/snapback]

     

    Jeg lurer også på dette. Dette er en veldig aktuell problemstilling nå som dslr har blitt så rimelige. Samtidig har større kompaktkamera fått bra kvalitet virker det som. Lurer på hva som hadde gitt best bilder hvis en familie med lite erfaring hadde tatt de samme bildene med ett Fujifilm FinePix S9600 eller FZ50 og ett rimelig slr med rimelig linse i samme zoom-området. Type familiebilder innendørs og feriebilder. Mange her inne vurderer disse type kamera opp mot hverandre, men tar gjerne ikke mer enn mellom 200 og 500 bilder i året.

  2. Saken er vel at de gav karakterer med en annen gjeldende prisforskjell, slik den var for bare kort tid siden. Da kostet S6500fd ca 3500, mens S9600 kostet over 4500kr. Nå er prisforskjellen mye mindre, jeg har under 200 kr forskjell. Da svarer forskjellene seg i mye større grad...

    7542673[/snapback]

     

    Vel. I Stavanger koster S9600 mellom 5000 og 5500. Snakket med tre butikker i Elite foto-kjeden. To hadde det inne, og en var skråsikker på at dette var et speilrefleks-kamera. Syns det er litt for dyrt når det er så mye billigere på nettet. Gjerne det er andre butikker her i distriktet som er rimeligere. Hva er butikkprisen i Oslo?

  3. De KAN ikke sette opp prisen særlig mye før endel kunder begynner å kjøpe tlfen i utlandet istedet og evt leve med engelske, svenske menyer etc eller flashe dem til norske.

    7541193[/snapback]

    Og hvorfor skulle produsentene bry seg om at du kjøper den i utlandet? Dersom du kjøper telefonen din i f.eks. UK, så er du tilbake til maks 2 års reklamasjonsrett, og reklamasjonen MÅ tas via forhandler. Det nytter ikke å komme etter at garantien er ute og forvente at Nokia Norge skal bry seg om deg. Du blir da henvist til salgssted sånn at de kan kjøre reklamasjonen opp mot Nokia i det landet du kjøpte telefonen.

     

    Og dermed forsvant poenget med "økt trygghet for forbrukeren".

    7541443[/snapback]

     

    Nå sier vel loven og at om du bestiller i utlandet,via nettet, med levering i Norge så gjelder norsk kjøpslov. Bare å finne en butikk som markedsfører seg mot Norge. http://forbrukerportalen.no/rettighetsarti...l_over_internet

  4. Har kikket en del på disse tre. Er det stor forskjell i kvaliteten på bildene ved bruk av auto? Har vel mest sett for meg ett av de to sitste pga vidvinkelen kombinert med bra zoom. Så for meg at de også var bedre generelt ( siden de er en del større med mer plass til optikk) og at dette kunne ytterlig forbedres ved manuelle innstillinger der hvor det kreves. Stemmer dette? Hvor bra er de i "auto-mode", sammenlignet med andre i samme prisklasse?

  5. 1

    Går ikke ann å si noe om kamera kvaliteten på kommende mobiler, 3 megapixel er kanskje bra på papir, men om det er like bra på en mobil i praksis er en annen ting.

     

    2

    Skal du ha mobil med bra kamera fatter jeg ikke at du utelukker k750i, bare fordi "alle" har den. Kanskje du bare vil ha en mobil å skryte deg på ? Uansett, så er det vel N90 du bør gå for, den er nesten av samme kvalitet som k750i. Dyrere, tyngre, større, styggere, ja den lista er lang :p

     

    På en annen side har den en utrolig flott skjerm, samt symbian. Du får også god plass til å ha bilder, musikk og filmer på.

     

    Uansett, lykke til med kjøper!

    5639892[/snapback]

     

    1

    Går vel an å si noe om kvaliteten, siden de somregel er testet på diverse sider før de kommer på markedet. Nokia 6280 f.eks. er vel ikke til salgs enda, men det er vel en del tester av den alikevel, og slik er det vel med de fleste som kommer i løpet av den neste måneden.

     

    2

    Har ikke noe stort behov til å skryte på meg noe.Mange år siden jeg var 14, og er nok over det stadiet for mange mange år siden. Men noen av oss vil ha noe litt stilig/ekslusivt/spesielt som ikke alle har, ikke for å vise frem, men for å være fornøyd med det produktet en kjøper.

    N90 blir for meg noe stor, og har ikke det rette "looket"(i likhet med K750,W800). Men hvis de hadde pakket inn kameraet til SE og finessene til en telefon av type W900/N90/V3x/Z700 i en stilig innpakning hadde det vært bra.

     

    Kameraet til K750/W800 er vel ett par år gammelt nå, så noen andre produsenter må vel ha fått til noen tilsvarende, eller helst bedre etter hver. Og helst i en elegant innpakning.

  6. Er på utkikk etter ny telefon med bra kamera. Hvilken telefon produserer de beste bildene. Trenger ikke å være på markedet så lenge den kommer i løpet av mars måned. Alle har K750/W800, så selv om de har fått mye skryt for bra kamera, blir de uaktuelle. LG P7200 har autofokus og 2 MP kamera, men blir bildene bra? Ikke vits i å sette opp remsa med ja/nei på funksjoner, siden det er kamera som er hovedfunksjonen. Bortsett ifra å ringe :D

  7. Er det noen som har peiling på wwbmu. Lurer på hvordan jeg deaktiverer dette. Det kom etter at jeg laget en bootbar cd i Nero for å oppdatere harddisken med ny firmware. Hver gang jeg starter laptopen, starter dette tyske(?) programmet og spør om hvilken partisjon som skal startes. Problemet er at alt står på tysk. Har en Dell laptop med winXP installert. All info på nettet ser ut til å være på tyske sider, så håper at noen kan hjelpe.

×
×
  • Opprett ny...