Gå til innhold

violatomte

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av violatomte

  1. Jeg har en innspilling jeg trenger å komprimere og tenkte derfor at jeg skulle bruke MPEG. Innspillingen jeg har er en MOV-fil på 2,85 GB. Bruker Windows. Når jeg prøver å legge inn fila, via files, og open files, så kommer ikke fila opp, skjermen blir bare hvit. Men navnet på fila kommer opp og når jeg trykker på play så spiller den av lyden. Noen tips om hva jeg kan gjøre for å få fila inn i programmet?

  2. Hvordan kan man sortere sine personlige filer på en PC med Windows 8.1? F.eks. Har mange album med bilder. Vil selv velge hvilken rekkefølge mapper og bilder skal ligge i. I tidligere varianter av Windows kunne en jo bare trekke mappene og filene dit en ville ha dem. Får ikke til det nå... Prøver jeg å legge en mappe mellom to andre, legger den seg bare inni en av de andre. Noen som veit hvordan man kan få til å sortere etter eget ønske?

  3. Jeg og tre venner skal leie en leilighet i utlandet. Leiligheten har tre soverom, så to av oss skal dele rom. Leiligheten koster 750 euro i mnd. Med andre ord, pr. dagens kurs: ca. 5580 nok pr. mnd. Delt på fire blir dette 1395 nok, eller 187,5 euro. Det som er, er at vi som skal dele som ønsker å betale litt mindre enn de andre. Ca. hvor stor prisforskjell pleier det å være på enkeltrom vs. dobbeltrom andre steder? På hotell og vandrerhjem for eksempel? Eller bare generelt på steder der det er snakk om enkelt- og dobbeltrom? Finnes det en standard, eller bestemmer man akkurat som man vil i det enkelte tilfelle?

  4. I desember flyttet jeg inn i en leilighet sentralt i Oslo. De som bodde der da, som er de samme som jeg bor med nå, sa at leien for det rommet jeg nå bor i skulle være 4200kr pr. mnd. Jeg leier ikke rommet av noen av de jeg bor med (faren til den ene jeg bor med eier leiligheten, så det er han jeg leier av...). Så fort jeg hadde flyttet inn sendte jeg en mail til utleier og sa at jeg ville skrive en kontrakt. Først nå i januar fikk jeg svar. I kontrakten han nylig har sendt meg vil han at jeg skal betale 4400kr pr. mnd. for rommet. Kan han kreve det? De jeg bor med sa jo at rommet skulle koste 4200kr. Han informerte også om at han kommer til å øke leia med 300kr pr. mnd. fra og med februar. Er dette lov? Jeg vet at leia som oftest øker litt fra år til år, men er ikke 300kr litt mye?

×
×
  • Opprett ny...