Gå til innhold

iBlob

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iBlob

  1. Med produsenter som HTC som kommer med nye modeller hver dag nesten, er det vanskelig for en dekselprodusent å henge med. Dette er tross alt deksler som passer som hånd i hanske.

    Det har du helt rett i. Hos DesignSkins har vi 3 ingeniører som i snitt bruker to dager på å måle til og kvalitetssikre en ny modell, og en håndfull burker som krønsjer tall om natta. Alt må passe perfekt, og den minste ujevnhet ved kantene blir underkjent... og så er det på'n igjen for å utvikle en ny prototype.

     

    Dessuten er det en utfordring i seg selv å få tak i early release modeller eller dummies som faktisk stemmer med modellen som senere lanseres i Europa. Men DesignSkins ligger ikke på latsida akkurat, så vi lanserer et par håndfuller nye modeller hver uke, enten det er for skins til mobiler eller bærbare eller andre gromsaker. Sist uke lanserte vi blant annet Samsung Galaxy Xcover S5690, Galaxy Nexus I9250, HTC Sensation XL og HTC Titan.

     

    prototype-htc.jpg

    Her ser du et eksempel på forskjellen mellom butikk-dummy og en early release model... og da gjelder det å få laget ny protoype av skin'et fort som F ;-)

×
×
  • Opprett ny...