Gå til innhold

sondrebot

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sondrebot

  1. En annen faktor som bidro til at blant annet Diplodocus ble så store som de ble, var at etter en viss størrelse hadde de ingen naturlige fiender. Dette, i tillegg til at de var flokkdyr, førte til at det var svært få som prøvde seg på dem (nå vet ikke jeg om dette fortsatt stemte da t.rex. kom).

     

    En annen ting som er viktig å huske er at noen av de viktigste overlevende artene fra masseutryddelsen i perioden cretaceous (siste perioden til dinosaurenes tidsalder), var mindre pattedyr som senere utviklet seg til blant annet mennesket. Mindre arter var stort sett de som overlevde, og dermed ble videre arter mindre.

     

    ( Ta dette med en klype salt, er ingen ekspert ;)... Bare (stort sett) slik jeg tror det henger sammen. )

  2. Kanskje Flowstone er noe for deg? Det er et visuelt programerings-program, basert på Ruby. Nå har ikke jeg prøvd det selv (men noe lignende; Synthmaker), så er mulig det kanskje ikke er så passende som jeg vil tro. Men man slipper å lære syntakser o.l., og man vil (kanskje) ha en bedre oversikt.

     

    Men igjen så er det kanskje litt... misvisende (med mangel på bedre ord)... å bruke visuell programmering?

  3. Hadde en synsyk bra session med to andre på 9ern..men så var det en jævel hacker eller admin (ikke vondt ment men det var skittent gjort.) Han porta alle 50 folka på et sted..kaos.

     

    Har hatt et annet problem på Norway 9. Jeg og noen folk hadde gått oss bort, og hadde havnet litt nord for Pavlovo grunnet en dårlig kartleser, hvor det bare er skog og ellers helt øde. Hadde ikke møtt en eneste sjel på flere timer. Plutselig hører vi en stemme som snakker rett ved siden av oss. Videre blir en gul røykgranat kastet, og vi alle ble meget forbausede i og med at ingen hadde kastet noen røykgranater.

     

    Men videre så spawna det plutselig et helikopter foran oss. Vi diskuterte i et halvt minutt om vi skulle ta det, men bestemte oss for å løpe. Et minutt senere med løping hører den ene kompisen min skritt rundt seg, som han er veldig sikker på ikke er en av oss. Enden på visa var at den ene kompisen vår ble skutt av en sniper (trolig samme som han andre hørte skrittene til) som vi aldri så. Han var nok usynlig. Vi leava med en gang i redsel for at denne adminen eller hackeren skulle drepe oss alle.

     

    Om jeg har bra gear, skal jeg nok unngå Norway 9. Noen som vet om dette kan ha vært admin eller hacker?

×
×
  • Opprett ny...