Gå til innhold

HannahMedTanna

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HannahMedTanna

  1. *snip*

    Syns faktisk det er verre hvordan enkelte personer kler seg når de skal være "classy"

    Må si jeg føler meg ganske truffet av den, siden jeg i dag prøvde å pynte opp den tragiske arbeidsuniformen bestående av hotpants, gatebil-caps og en stram t-skjorte med oilskin, docksides og perlekjede+øredobber. Må ha sett ganske snodig ut når jeg tenker meg om og heller ikke særlig classy...

  2. Det er utrolig hva man gjør for tre uker med flatfyll (også kalt russetiden)...

     

    Vi snakker tidenes styggeste t-skjorte med matchende caps, sleske blikk med tilsvarende ekle kommenterer og utdeling av flyers. Alt som finnes av verdighet og fornemhet i meg, blir borte i løpet av disse dagene med andre ord...

  3. Jeg greide å søle en diger flekk med ymse drikke på blusen min igår og flekken ser helt forferdelig ut i dag. Vil det gå av i vask/ om jeg sender den til et renseri eller er det noe spesielt jeg burde gjøre? Blusen er forøvrig av morbærsilke.

  4. Jeg tror jeg satser på å kjøpe en der egentlig. Det ville vært gull. Da skal jeg sende deg bilde!

    Be henne om å sende deg bilde av vesken. Det er jo det minste hun kan gjøre det. Jeg hater å kjøpe vesker hvis jeg bare vet sånn halvveis hvordan den ser ut. Og det med å møte har jeg gjort en gang! ALDRI igjen! De forventer at du skal kjøpe - når varen ikke er som oppgitt i annonnsen. Nei. Sånn gidder jeg ikke. Jeg vil se bilder, og helst mange av de!

    ThePurseForum er genialt! Noen av de der inne sitter jeg å stirrer slik på :O :O

    Kjenner meg absolutt igjen der. Jenter/kvinner med fantastisk stil er så vakkert. Jeg er så ufattelig lei av disse toppbloggerene. Og Andrea Badendyck ja. Juicy på skolen også. Hun er nesten frontfiguren for harry mote dessverre, fordi hu virker som ei søt jente. Og jeg må kommentere de skoene hun kjøpte i Paris/London. Chanel mener jeg de var. GRISESTYGGE..

    Ja, 13 er makimum for meg. Jeg har heldigvis ikke noe trashystil føler jeg selv, så syntes det går greit. Skoene blir bare brukt til fint. Konfirmasjoner (hvis jeg ikke tar på meg bunaden...), hvis jeg skal se ekstra fin ut en dag, ut på byen og ikke rølpe (ikke det at jeg gjør det egentlig..). Men skoene er for høye til daglig bruk. Jeg greier ikke mer enn 5-8 cm til vanlig.

    Men jeg må innrømme at jeg har to par converse da. Rosa og sorte. Hahaha

    Ja, send meg bilde er du snill!

     

    Sant nok, irriterende nok bruker de alltid så ekstremt lang tid på å svare på mail. Hva med å ha mail på telefonen? Er spent på hvordan den ser ut. Skinnet er jo veldig varierende fra veske til veske.

     

    Ja, jeg skulle gitt mye for å se mange av de garderobene i showcase-kategorien irl.. Spesielt PBC og hun japanske jenten med den ekstremt digre limited editon dior-vesker som jeg ikke husker hva heter atm. Jeg liker ikke Dior-vesker til vanlig, men akkurat samlingen hennes er helt fantastisk. Virkelig det jeg vil kalle for Haute Couture og eksklusivt til fingerspissene.

     

    Andrea Badendyck sin stil irriterer meg også! Jeg tror hun egentlig bare er over gjennomsnittet opptatt av "status". Som hun selv svarte på en spm. runde: "Selvfølgelig bruker jeg Juicy-buksene mine på skolen. Det er jo ikke noe vits å bruke så mange penger på koseklær om jeg ikke kan bruke de på skolen" Hva med å la være å bruke en hel haug penger på koseklær i det hele tatt? Det er jo tross alt nettopp bare

    koseklær.

    Åh, de der fæle som lignet på TOMS knock off? Æsj, de var utrolig tragiske ja.... Samme med de armbåndene fra Hermes som hun hele tiden blogger om. Hun har omsider hengt seg på Herve Leger også ser jeg...

    Jaja, hun er i det minste ikke like tragisk som de fra blogg.no som kommer ifra Nord Norge.

    Litt sladder om AB:

     

     

    Visste du at hun er fra Holmlia, men ljuger om at hun har bodd på Nordstrand hele livet? Det forklarer iaf brunfargen hennes og hvorfor hun er så opptatt av å vise seg... Hun er visstnok ikke så særlig hyggelig heller har jeg hørt.

     

     

    Jeg har ekstremt mange fritimer på skolen skjønner du, ellers hadde jeg aldri lest en eneste blogg.

     

    Ja, slike sko kan bare brukes i enkelte anledninger. Dessverre er det mye morsommere å kjøpe pensko enn hverdagsko. Av samme grunn telte jeg i underkant av 30 kjoler her om dagen selv om jeg for det meste bruker kjoler om sommeren og i selskap. Jeg gleder meg skikkelig til den dagen jeg får en "skikkelig" jobb der jeg kan bruke stiletter som innesko hver dag!

     

    Null Converse her altså, men jeg bestilte nettopp et par Free run 3+ i grå og rosa, så jeg skal vel egentlig være litt stille jeg også :ninja:

     

    Men jeg troor de fleste her synes det blir litt for mye av dette jentesnakket nå, så jeg sender deg en PM så vi kan fjase videre om totalt uinteressante ting jeg ;)

  5. Yay! Svar IGJEN <3

    Ja, jeg er jo kjempe glad i den. Den var jo kjempe dyr for meg som gikk i 10ende klasse da. Husker jeg sparte og sparte. ÅÅå, jeg elsker burgunder... Ikke gjør dette mot meg vær så snill :green: Da må jeg nesten ta turen inn til Oslo å kjøpe en.

    Eller er det billigere i London? Skal en tur i Mai, og det kan jo hende at det lønner seg å kjøpe seg den der for all del. Penger spart er penger til en ny veske :)

    Jeg vet det! De er blitt så utrolig dyre. Og det gjør litt vondt egentlig fordi jeg kunne godt tenkt meg en jumbo selv, men det blir jo et vanvittig hogg i lommeboka er jeg redd for. I New York så er vintage i enkelte butikker dyrere enn de nye. Jeg ville kjøpe meg en, men ble stoppet kraftig av prisen. Hadde ikke så mye penger med meg at jeg kunne kjøpe to vesker og endel klær. :hm:

     

    Ja, min garderobe gjør også det egentlig. Jeg har jo endel med farger også, men det går greit fordi resten er så nøytralt. Jeg er ikke en sånn fargeklump eller noe slikt. Jeg er veldig "safe".

     

    Nei, har ikke sett den irl. Har beundret den på bilder fra enkelte blogger, men det varierer veldig fra lyset. Og så at den så veldig lys ut der ja. Hvordan ser den ut hun på finn annonsen har lagt ut? Er den like lys? Jeg ser så redd for de lyse veskene mine. Føler de kommer til å bli skitne hele tiden..

     

    Ja!! Jeg så en fake Mulberry Alexa her om dagen, og jeg bare "ååå, den var fin!!" og hun sa "kjøpte den på ebay for 30 dollar, den var totalt verdt det!" og jeg bare ".. seriøst? Er det ikke en ekte?"

    Den så helt ekte ut. Ikke no juggeljaggel fra Tyrkiabod der. Men jeg merket det litt på lukten og når jeg tok på den, men ellers så så den helt utrolig lik ut!

     

    Fjortisene ja.. Sukk. :nei: Som diskutert tidligere i tråden, de Celine Paris veskene florerer tydeligvis overalt. Ikke her enda heldigvis, men så er ikke jentene her så veldig flinke til å kle seg heller. Det er mest joggebukser og tights. Men ser innimellom noen flinke. Da blir jeg glad!

     

    Å, den var lekker... Og ikke så halvgæren pris heller. Skulle ønske kontoen min var utømmelig. Stirring ja! Hahaha, hvis jeg ser en veske jeg i burgunder og gjerne Leah Messenger. Det er ei jente(ung dame) som går rundt med den her og jeg er ganske creeper mot henne. Jeg stirrer slik :eek: hver eneste gang.. Stakkars.

     

    Jeg har bare et par. Jeg skjønner helt ærlig ikke hvorfor jeg kjøpte det paret. Bianca pumps. Den røde sålen holder seg godt, i hvert fall med mine. 13 cm. De er gode å gå på, men skulle ønske jeg kjøpte noen mer vågale. Kanskje jeg skal foreta meg et nytt kjøp? Har jo endel penger tilovers.. :green:

    Det vet jeg ikke. Punden er jo lav for tiden, så vil vel tro det. Vet ikke særlig mye om prisene i UK på Chanel. Bare at US pluss noen deler av Asia er der det er dyrest å kjøpe vesken. Vet heller ikke når Chanel har prisstigning på varene sine og det er vel kanskje verdt å ta med i vurderingen. Du kan jo ringe til en butikk i UK og spørre om prisen? Jeg får neppe kjøpt den før om noen år, så du kan ta det med ro :)

    De stopper vel ikke før de tar igjen Hermes :roll:

     

    Har sett den på mange blogger jeg også og jeg har opplevd det samme som deg. Hun har bare lagt ut bilde fra nettsiden til Mulberry, så er umulig å vite. Jeg kan jo spørre henne om hun kan sende bilder av den til meg, men igjen så skulle jeg likt å se den irl. Vurderer å møte henne for å se på fargen, men da føler jeg meg nesten litt tvunget til å kjøpe den. Hm...

     

    Haha, hele 30 USD! Det var da en formue man kan ikke forvente annet enn tipp topp kvalitet til den prisen :p

     

    Heldigvis har vi "authenticate this" trådene på tPF. De damene er helt rå når det kommer til slikt.

     

    Synd! Boston bag er utrolig lekker egentlig, men når selv Andrea Badendyck har den, dronningen av Juicy og tacky fjortismote, så er det ikke noe jeg gidder å bruke pengene mine på. Jeg bor langt uti ingenmannsland, så det er dessverre det samme her. Jeg har en "mini-crush" på den ene læreren min (hvis det er mulig når man er 100% hetero. Hun kler seg så utrolig pent og i tillegg har hun en lekker Chocolate Piccadilly og er stamkunde hos Mulberry. Her om dagen dultet en av venninnene mine bort i meg og bare: "*****, du stirrer på læreren, slutt!" :blush: Hehe...

     

    Nei, og det verste er: jeg så den på rue la la her i desember der de hadde tatt av 2K på prisen og jeg kjøpte den ikke. Buhu, cry me a river :glare:

     

    13 cm at du orker! Jeg liker ikke så godt platå, synes en ender opp med å se litt horete ut, derfor er 10 cm absolutt maksimum. Men med 13 cm blir jeg jo hele 170, så kanskje det er verdt det!

     

    Gjør det, gjør det!

     

    Huff, skulle gjerne vært multimilliardær ja...

     

    Er de 14., eller er det kun kjønnet som har skylden?

    red: Glemte :ohmy::yes::eek::wee::confused:

     

    :tease:

    Kjønnet har skylden ;):D:tease:

  6. Haha, får tenke på det. Jeg elsker den fordi det var min første og jeg sparte en stund. Og endelig en å snakke vesker med <3

     

    Ja, jeg syntes den er kjempe nydelig - men jeg er redd jeg ikke er vågal nok til en sånn farge. Jeg er veldig brun, hvit, sort og blå. Kanskje på tide å forandre på?

     

    Og Del Rey er nydelig!! Men jeg tror nok ikke jeg kommer til å kjøpe den jeg heller, pga det med armkroken. Jeg elsker veska, men lurer på om det er verdt det. Deer brown er også en helt fantastisk farge. Jeg elsker den. (Så ei med falsk del rey i dag, jeg ble lei meg)

     

    Du finner den vel på ebay. Men det er jo et sjansespill også. Jeg er forøvrig ikke så begeistret for den, men det er sikkert fordi århundrets fjortis traver rundt med den i byen her..

    Ja, veldig koselig! :D Neida, jeg ser absolutt den!

    Dessuten er det en klassiker og det kan jo hende du liker den når du blir litt eldre :p Jeg så forresten en Jumbo double flap i caviar med SHW i den nydeligste burgunderfargen du kan tenke deg. God, jeg tror jeg ble forelsket :rodmer:

    En dag skal en sort jumbo double flap med GHW bli min. Synd at den sikkert har bikket 30K (og er på god vei til 40) før jeg kan tillate meg selv å bruke såpass mye på en veske og at vintage nesten er like dyre som de nye. Livet suger :thumbdown:

     

    Samme her. Jeg fikk faktisk en cross-over i veldig fint skinn fra et random merke her like før jul. Den har vært flittig i bruk og siden garderoben min i hovedsak består av basisfarger er det jo lett å matche. Jeg tror ikke du kommer til å angre :)

     

    Ser det ligger en på finn.no til 5K i camel beige. Hun kan selvfølgelig garantere for at den er ekte og kan ta meg med til butikk. Kan nesten ikke dy meg, men er usikker på om den fargen er litt for lys og som sagt vet jeg ikke hvor praktisk den modellen er. Har du sett camel beige irl? Den ser jo veldig lys ut her.

     

    Fake er tragisk. Det verste er at enkelte av de fake veskene begynner å ligne skummelt mye på de ekte, snart kan man ikke kjøpe vesker andre steder enn over disk.

     

    Fjortisene synes jeg nesten har ødelagt Mulberry og andre merker. Vi får jo nesten ikke ha noe i fred!

     

    Om jeg er superflink til å spare eller skaffer meg en ekstrajobb/sommerjobb vurderer jeg å kjøpe denne. 100 ganger penere irl. Jeg tror jeg har skremt hver eneste dame jeg har sett med den pga. nistirring i opptil flere minutter :whistle:

     

    Du har vel ikke tilfeldigvis erfaring med pumps fra Louboutin? Har så lyst på et par ron ron 85 i sort lær, men jeg er så bekymret for om den røde sålen skal slites av.

  7.  

    Har ikke den veska, så vet egentlig ikke.

     

    Ehm, jeg har en Chanel mini flap i hvit og mulberry alexa i oak. Dessverre veldig brukte vesker begge to. Jeg elsker den siste - og den første vet jeg ikke helt egentlig.

    Ehm... Om mini flapen er i lambskin og med GHW kan du mer enn gjerne sende (eller selge) den til meg! :D

    Tror jeg skal kjøpe Leah Messenger i Oxblood, men redd fargen vil være for vanskelig for meg å matche med alt annet. I hvert fall sånn at det skal se ok ut.

    Den fargen er faktisk utrolig pen, jeg synes du burde gå for den. :)

    Jeg lurer selv litt på oversized Del Rey i fargen "deer brown", men er ikke overbegeistret for at den bare kan bæres i armkroken og satchel-modellen bare kommer i en så liten str at vesken ikke kan brukes som en hverdagsveske :/

     

    Synd at Taylor satchel forsvant forrige sesong, jeg angrer som en hund på at jeg ikke kjøpte den da jeg hadde sjansen :(

     

     

     

     

  8. Jeg er egentlig veldig fornøyd med disse. Ser at de finnes i sort pluss semsket skinn i tillegg til den brune som jeg har, så vurderer egentlig å kjøpe et par til av samme modell bare i en annen farge. På en annen side trenger jeg et par brune sko til og det hadde dessuten bare vært fint med litt variasjon.

    Jeg kunne vel ellers tenke meg et par jodphur boots eller et par enkle høye støvletter uten hel. Sistnevnte er vel kanskje vanskelig å få i noenlunde god kvalitet til den prisen uansett og dessuten vil jeg helst prøve støvletter i butikk siden de lett blir litt for trange rundt leggene mine.

  9. Jeg har funnet ut at det er på tide å bytte ut vinterskoene mine med lærsåle etter at jeg gikk rett på snørra tidligere i dag og de er livsfarlige. De burde helst være i brunt skinn, ha gummisåle og budsjettet mitt er vel på ca. 2K. Noen forslag?

     

    (er jente btw.)

    • Liker 1
  10. ^Nei, den gjennomsnittlige ungdommen i Indre Østfold er mer harry enn det der...Tresko med flammeprint evt. vernesko, hettegenser med påskriften "Fuck you, I drive a Kawasaki"; caps med den idiotiske ildfuglen på, veiarbeider-jakker og Levis 501 bukser fra femtitallet med et liten delikat dæsj hestebæsj på seg, er nok mer i den riktige gaten.

     

    Den stilen passer forøvrig utmerket godt i denne tråden.

  11. Ugg x2, jeg så en som ligger an til å stjele tittelen "verdens største douche/harrytass" fra gutten med tre rosa Moet-kartonger i dag! Han kjørte rundt i en sort Hummer i Indre Østfold (wtf?), gikk med Parajumper, snapback, Ed Hardy sægge-bukse med fullt av hull i,babyrosa Ugg, digert tr3ndy skjerf og Armani t-skjorte med sykelig stor logo.

     

    Det verste med den type mennesker er at det ofte ser ut som om de tror at de er guds gave til kvinnen når de fleste synes at de ser ut som noen patetiske klovner...

×
×
  • Opprett ny...