Gå til innhold

Arils

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arils

  1. Jeg sier bare det: se opp for Arild Abrahamsen!! Det eneste han er ute etter er å tjene store penger på syke mennsker!!

    Har en meget god venn som har vært der nylig. Den personen fikk betale: 11 200 kr! og har ikke blitt noet bedre. Var med min venn til mottagningen i Svinndal og der sitter sa 15-20 personer som får hans dryppbehandling. Da var vi der i sa 2 timer. Jeg undrer hvor mye Arild tjener på disse stakkare og det kun på en dag...

    Dessuten prøver han å lure folk. Det stod på papiren att behandlingen skulle koste 800 kr per gang og att undersøkelsen koster 4000 kr. Når min venn skulle betale viste det seg att det var 800 kr per drypppose. Og disse setter Arild mange av, ofte 3 stk per behandling. Men da var det altså 3x800 kr=2400 kr for en behandling. Siden vill han att du kommer en 4-6 ganger minst...dere kann regne ut att mann må ha mye penger for å bli behandlet.

     

    Det triste er att min venn la ut 11 200 kr og blev ikke noet bedre!! "Dryppposerne" inneholder 1 dl saltvann og i disse sprøyter Arild inn div mineraler og vitaminer. Til min venn var det jod og vitamin B9 (folat). Det er kun noen ml og jeg tipper att disse dryppposerne koster maksimalt 25 kr begrenset på hva jod og B6 koster flytende samt att mann kjøper 1 liter natriumklorid på Apoteket for sa 15 kr. Det er lønnsomt for Arild som får inn 2400 kr og har en utgift på 50-80 kr. Oftest møter du ikke Arild uten hans sekretær som setter dryppen på deg.

     

    Jeg er overbevisst om att det er Arild selv som har skrivet den positive kommentaren i denne tråden. Minn venn fortalte nesten det samme. Det som også viser på en useriøs arbetsmåte er att han satt og referete/fortalte andre tidligere pasienter med dess navn og sykdommer. Han har en del "skistjerner" ute i ventrommen men flere av disse har sluttet etter å vært plaget med mye sykdom. Hadde Arild vært bra hadde sikkert de konkurrert ennå. Att de hadde med seg disse bilder til Arild hadde sikkert sin grunn i att de fikk en lavere pris.

     

    Min anbefallning er att dere holder dere unna Arild i Svinndal! MEGET kostbart og uten noen bedring!

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...