Gå til innhold

homeboy1

Medlemmer
  • Innlegg

    205
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av homeboy1

  1. Det kan være en DP "bug" eller hva en nå skal kalle det. Hadde et lignende problem hvor det ikke var mulig å få bilde på DP, men kun hdmi. Husker jeg riktig var dette fiksen. Se i beskrivelsen til youtubevideon.

     

    Eventuelt så er ikke DP kablen skikkelig koblet til på ene eller begge sider.

    Har prøvd videon og det funket ikke. Har og sjekket at kabelen står ordentlig i på begge sider.

  2. Hvilke type altibox er dette snakk om? En du kan ta opptak med elle de eldre typene. Vet at noen av de gamle funker selvom man egentlig skal skifte dem inn. 

     

    Evt. bilde?

    Dette skal være i følge utleier en av de nyere boksene. Den har ikke mulighet for å ta opp. Den er liten og svart med av og på knappen oppå boksen nede til høyre som er enten grønn når den står på eller rød. Nå står det bare å laster inn portalen.. og det er bare på en rød prikk, har vært sånn i 3 dager

     

    Boksen heter ARRIS

  3. Hei

     

    Jeg har nettopp flyttet inn i en leilighet med altibox. Når jeg kobler denne på tven, så kommer det opp en tekst med Laster inn portalen.. og en rød prikk som bare står stille. Får det ikke til å fungere..

    Har prøvd å ta ut kontakten i en stund, sjekke at alt sitter riktig og godt i.

     

    Noen som vet hva som er feil?

  4. Hei!

     

    Jeg vet ikke hvor jeg skal prøve, så jeg prøver bare her..

     

    Jeg skal skrive en bacheloroppgave om hvordan personalet i barnehagen jobber med barn som har fysiske handicap. Problemet er at jeg ikke vet hvilke barnehager som har erfaring i arbeid med disse barna. 

     

    Er det noen som vet om noen barnehager i Trondheim som har erfaring med dette? Trenger hjelp!

     

    Send meg en personlig melding her hvis du vet noen barnehager i Trondheim, slik at jeg kan kontakte dem.

     

    Hadde vært til stor hjelp!

     

     

     

     

  5. Hei

     

    Jeg får ikke lyd fra min lydplanke Samsung HW-H550 fra tilkobling via TV. Jeg har koblet opp med HDMI men får ikke lyd, gjorde det tidligere, men plutselig ikke nå. Displayet fra lydplanken hopper bare fra D.IN til TV ARC. Når TV ARC kommer frem blir det lyd, men bare i noen får sekunder før det hopper tilbake til D.IN og ingen lyd. Å spille via Bluetooth går bare fint.

     

    Noen som vet hva som er feil?

  6. Hei.

     

    Jeg lurer på om noen har erfaringer fra tidligere Tomorrowland og har noen tips?

     

    Hvordan og hvilke billetter som anbefales å kjøpe. Det er så som jeg ikke forstår som kan bestilles, som feks Dreamville, Global Journey. Pris på billetter osv.

     

    Noen som kan si noe som helst om Tomorrowland hadde vært supert! :)

  7.  

    Ja. Via SCART kan du kanskje bruke bruke denne:

    attachicon.gif466255_120216202050_scart2.jpg

     

    Og via den andre kan du i det minste bruke vanlig composite.

    attachicon.gif1735i37B059BE7C0FD661.jpg

    Aha, takk for hjelpen! Jeg har fått dem hjemme til å sende det i posten, så får prøve å se om jeg får det til da! Skal oppdatere og se om det funker :)

     

    Jeg har fått ledningene når har får til å spille. Men det er et ganske stort problem. Det er ALT for lyst på bildet, så på noen spill er det umulig å se noe. Feks isbanen på Mario kart, man kan ikke se banen i det hele tatt.. Har prøvd alt av innstillinger på tven, men er ikke noe med det. Jeg bruker en inngang som fulgte med tven med en gul inngang inn i tven, så tre utganger med hvit, gul og rød som jeg videre kobler inn i nintendon.

  8. Hva heter TV-en din? Panasonic pleier å ha SCART og videoinnganger. På min Panaplasma følger det med to overganger jeg plugger inn bak for å få scart og AV-inn.

     

    attachicon.gifadapter.jpg

    Husker ikke hva tven min heter. gt50 eller no kanskje? Kan huske å ha sett disse ledningene du la bilde av før. Men de har jeg nok hjemme på hjemplassen min.. Bor et annet sted nå med tven min. Kan disse funke til tilkobling til nintendo?

  9.  

    Kan jeg koble til via canal digitan boksen med hvit, gul og rød?

    Regner med dette bare er utganger, du må ha en inngang.

    Vil som sakt tro at en konverter / adapter er hva du trenger!

     

    fan at det skal være så innviklet.. hehe. får jeg kjøpt en sånn på norske butikker?

  10. Hei

     

    Jeg skal koble på min Nintendo 64 på en flatskjerm, men mangler scart på tven. Jeg har en S-Videos AV Cable, men vet ikke hvordan jeg får det koblet til. Jeg får ikke noe bilde. Må jeg kjøpe en annen kabel? Fra HDMI til scart og dermed kjøpe meg en scart med innganger til rød, hvit og gul osv?

  11. Kan foresten si at huseieren kom og åpnet veggen og sjekket. Hadde ikke spredd seg noe særlig. Han satte opp glava og no svart plastgreier langs med veggen som jeg ikke vet hva er og bygde ut nedre del av veggen 4-5 cm . Fikk også 1000 kr avslag på leien. Så det ordnet seg :)

×
×
  • Opprett ny...