Gå til innhold

Fullmånemocca

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fullmånemocca

  1. Hei. Jeg har et spørsmål. Det er en deodorant spray man fikk kjøpt på 90 tallet som jeg ikke husker navnet på. Den var lodden/pusete rundt boksen/flaska, tror de fantes i rosa og grå med grå kork. Mener det var Vandebilt som hadde den, men husker ikke helt. Jeg har søkt på Google men finner ingenting ang den sprayet jeg leter etter. Noen der ute som husker den?

  2. Det er en ting jeg har fundert litt på i det siste ang. horoskopet og astrologien.

     

    Ekspertene mener at stjernetegnene passer mest og best sammen med de og de tegnene, og bla bla bla. Det er forsåvidt greit nok. Men...Så kommer da mitt spørsmål. Er det da ikke bedre for folk i et parforhold og finne ut av det på egenhånd om hva de ønsker?? Hæ?

     

    For skal man begynne å gå etter horoskopet for å finne noen man passer sammen med? Det synes jeg er meget tullete og rett og slett idiotisk.

     

    Selv er jeg Skytte. Og Skytten passer best sammen med: Løven, og det er ingen i Løvens tegn jeg har følelser for. Men derimot Steinbukken, der har jeg en i kikkerten som jeg er hodestups forelsket i, men så kommer den ulempen med det at Skytten og Steinbukken passer dårlig sammen :(

     

    Men uansett, er man forelsket, så er man forelsket!

  3. Hvilket brød du velger har jo ingenting med kolesterolet ditt å gjøre. Jeg kuttet brød helt fra kosten min, og jeg har hatt mye bedre fordøyelse etter dette.

    Dette stemmer ikke. Fiberrike produkter nedsetter serumverdiene av LDL, mens inntak av enkle sukkerarter, samt høyere gjennomsnittlige blodglukoseverdier øker LDL.

     

    Til trådstarter: Nå kjenner jeg ikke til akkurat det brødet du nevner, men det tryggeste er å gå for nøkkelhulsmerkede produkter; dette gjelder også brød.

    Ok, har ett brød igjen av det nevnte brødet i frysa, må få spistb opp det først.

     

    Jeg kan se om jeg får lagt ut bildet av det brødet.

  4. Er det noen som vet om det finnes noen bil simulator spill (ikke bil race) til iphone?

    Og om det finnes buss simulator spill også til Iphone?

     

    Tenkte på ett sånt spill hvor man da liksom kjører i en vanlig bytrafikk osv.

     

    Om det ikke finnes noe for Iphone, vet dere da om det er noen slike spill til pc som kan lastes ned?

  5. Jeg har One Call abb. og jeg merket ingenting :)

     

    Problemet med One Call er jo at SIM'et prioriterer Network Norways basestasjoner uansett om signalstyrken er ekstremt lav og Telenor sin er topp. Ligger du i grenseland for å ha kontakt vil enheten forsøke å roame over til Telenor (da bryter også samtaler), men får den noe som helst kontakt med NN-basestasjon igjen, går den tilbake til dette.

     

    Dette er vel det største problemet med One Call i dag. Får satse på at det ikke tar veldig mange år før de har fått bygget godt ut, men med en meget sterk eier som Tele2 i ryggen har det gått og går fort.

     

    Hmm, hvis dette stemmer så vil det jo si at One-Call biter seg sjøl stygt i halen da.. Network norway vil vel aldri komme i nærheten av dekningen som Telenor har.

    Jeg har full dekning med network Norway :)
×
×
  • Opprett ny...