Gå til innhold

Steppene

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Steppene

  1.  

    Einaste grunnen til å plukke opp årets CoD er treyarch's zombies :)

    Forhandsbestillte spillet, og har endå ikkje opna multiplayeren eller kampanje modusen

     

    Hvordan kan du si at zombies er eneste grunn dersom du ikke har spilt de andre modusene?

    "jumpsuiten" har ødelagt mulitplayer delen for min del. Har som regel alltid noken å spille med så har aldri egentlig tatt meg tid til å spille kampanjemodusen på noen av cod spillene jeg har eid.

  2.  

    Blir litt feil og skrive åtte topplag her.

    Her er det kun VP, NiP og Envy som kan medreknast som topplag. Titan er oppe og snusar på titelen for å vere eit topplag. Resten er det vi på norsk kallar for andredivisjonslag.

     

    Satt i sammenheng så vil vel de fleste av disse lagene, kanskje med unntak av SK Gaming, bli sett på som veldig gode lag. Med tanke på hvor utrolig mange Counter-Strike: GO-lag det finnes der ute som spiller på et semi-professjonelt nivå, vil jeg kalle disse topplag.

    Når du sett det i dette perspektivet kan eg vere enig med det du skriv, alle laga her er jo blandt top 20 i verden.

  3. Hei, har munnlig eksamen i morgon og har laga eit program, men det oppstår en bug uten at det kjem opp nokon feilmelding i flash. Programmet er ein turneringsgenerator, og den generer ei turnering utifrå valde namn. Alt går fint når ein generer turneringa, men når ein trykker tilbake og prøvar å generere ei ny turnering utan å avslutte programmet, låsar heile shockwave playeren seg. Eg legg ved prosjektfila og .swf fila og håpar nokon veit feilen, håpar på raskt svar! :)

    Mvh Sivert

    Prosjekt.zip

  4. Hei!

    Vi har en russebil og har et merkelig problem.. Har to forsterkarar, ein til sub og en til høgtalarar. Vi har 4 6x9 og på desse er det kun diskantelementa som spelar. Spelte heilt vanleg før, men så plutselig slutta dei og spele mellomtone og bass. Vi slukka då bilen og det spelte vanleg igjen etterpå. Så etter ei lita stund kutta det igjen og har ikkje spelt skikkelig sidan. Vi plugga eine høgtalaren rett på spillaren og då spelte den vanleg. Vi har sjekka strømmen til forsterkaren og den er på 12,5 volt. Det er og liv i forsterkarutgangane. Vi har inga aning kva som er feil.. nokon som kan hjelpe?

    post-266763-1051200_thumb.jpg

  5. Hei, eg har kjøpt meg ein Aprillia Sportcity 2t, Nede på butikken rett etter at eg hadde kjøpt den. Trådde til med full gass på ei pitte lita strekning men den gikk dass? 20 km/t ellerno, merka no at den går betre, korfor skjedde ditta? Skal kjøyre inn no og ein kompis seier eg ikkje skal over 30 km/t. er dette riktig? har og hørt ein ikkje skal over 6000 rpm, men har ikkje Rpm meter. Har fryktlig lyst å prøve bonn spiker, men er redd for å øydelegge sykkelen..

    skal eg gjere sånn som dokke skriver her eller gjer som kompisen min seier og kjøyre under 30 km/t?

  6. Hei, eg har kjøpt meg ein Aprillia Sportcity 2t, Nede på butikken rett etter at eg hadde kjøpt den. Trådde til med full gass på ei pitte lita strekning men den gikk dass? 20 km/t ellerno, merka no at den går betre, korfor skjedde ditta? Skal kjøyre inn no og ein kompis seier eg ikkje skal over 30 km/t. er dette riktig? har og hørt ein ikkje skal over 6000 rpm, men har ikkje Rpm meter. Har fryktlig lyst å prøve bonn spiker, men er redd for å øydelegge sykkelen..

    skal eg gjere sånn som dokke skriver her eller gjer som kompisen min seier og kjøyre under 30 km/t?

×
×
  • Opprett ny...