Gå til innhold

Magnuss11

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Magnuss11

  1. Jeg tok en S.M.A.R.T test og den konkluderte med at jeg har "no error" på harddisken, men den kunne dog rapportere at fitness og performancen til harddisken ligger på 91 %. Jeg kjøpte den for en måned siden.

    SSDen min ligger på 100% performance og fitness og jeg får ikke tilfeldige stutters med den, så det må jo nesten ha noe med harddisken å gjøre.

     

    Jeg lurer på om det faktum at harddisken allerede viser symptomer kan gjøre at den tar tidlig kveld (innen 1-2 år). Litt fornuft sier jo at sjansene er betraktelig høyere for at noe slikt kan skje. Men dekker garantien dette da? Jeg må vel ha noe mer konkret.

     

    Hvis ikke kunne jeg jo bare skaffet meg en SSD til. Kanskje jeg gjør det uansett. Dog irriterende å bruke penger på noe som ikke fungerer slik det skal.

  2. Ja, disken kan være ødelagt selv når den er ny. Derfor er det lurt å ikke kjøre en hurtig formatering den første gangen, da den normale får sjekket hele disken mer nøyaktig.

     

     

    Det høres veldig suspekt ut når du sier den lager lyder, ta sikkerhetskopi, kontakt butikken. Hør hva de sier.

     

    Hmm. Kjøpte den online så vil gjerne være helt sikker før jeg tar kontakt. Vet du om noen slags programmer som kan diagnostisere harddisken?

  3. Blir vehicles resatt/borte etter en server-restart? Jeg og en kompis kjørte rundt i bil (han hadde brukket beinet), men etter serveren gikk ned så spawnet vi to på helt forskjellige plasser + bilen var borte.

     

    Bilen beholder man. Jeg er ikke 100% sikker på hvordan det funker, men jeg tar en "Save Car" en gang i blant om jeg har lagt noe nytt stuff i den.

     

    Haha, har du hatt bilen lenge? :D

     

    Fant en traktor i går og har ratta rundt i den en bra stund, men fant jeepen tidligere i dag og flytta stasjet over i den i stedet. Traktoren gjorde 50 på sletta men jeepen gjør 80.

     

    Har kjørt litt villmann i Cherno i en halvtimes tid, meid ned en god del zombies. Men folk bare skyter på meg lol. Er kanskje litt loot-pinjata da.

     

    Hahah syyyyykt bra. Du skulle recorda! Fant en sykkel for en stund siden, men skjønte aldri hvordan jeg kunne bruke den (trodde at den var ødelagt), så ditcha den. Angrer på at jeg ikke googlet først, men life goes on

  4. Blir vehicles resatt/borte etter en server-restart? Jeg og en kompis kjørte rundt i bil (han hadde brukket beinet), men etter serveren gikk ned så spawnet vi to på helt forskjellige plasser + bilen var borte.

     

    Bilen beholder man. Jeg er ikke 100% sikker på hvordan det funker, men jeg tar en "Save Car" en gang i blant om jeg har lagt noe nytt stuff i den.

     

    Haha, har du hatt bilen lenge? :D

  5. Hvis spillene ligger på en mekanisk disk(vanlig, ikke ssd) så kan det være tegn på at disken holder på å dø. Spesielt om det kommer tikkelyder/andre rare lyder akkurat når spillene henger seg

     

    Er ikke nødvendigvis tilfellet for deg, men sjekk at du har backup for sikkerhetsskyld.

     

    Takk. Kan dette hende med nye disker også? Den har laget noen rare lyder i det siste, og en av de lydene var mens det hakket når jeg skulle.. åpne steam.

  6. Hei!

     

    I Starcraft 2, Diablo 3 og selv World of Warcraft sliter jeg med "stutters", som regel når det hentes ny informasjon virker det som. For eksempel når jeg inspecter noen i WoW, når jeg møter på noen nye fiender i Diablo og når jeg velger en bygning i Sc2. Dette er det eneste "mønsteret" jeg har merket meg.

    (Dette skjer ikke med spill laget av andre enn Blizzard. Kjører eksempelvis Skyrim null problem på full grafikk, og andre internettbaserte spill som Bloodline Champions, Minecraft, HoN).

     

    Har nettopp kjøpt ny pc så dette irriterer meg grusomt.

     

    Specs:

    Windows 7 Ultimate SP 1 build 7601 64-bit

    Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz

    8.0GB Ram

    AMD Radeon HD 7870 nyeste driver

     

    Jeg har fulgt med fpsen i både sc2 og d3 og hver gang det har stutteret har ikke selve fpsen forandret seg. Leste et sted at dette kan ha noe med "packets" (internetten) å gjøre, men jeg har ikke peiling.

     

    Ville normalt henvendt meg til det mer relevante (Blizzard) forumet, men njaeae Diskusjon.no har bedre rykte i mine øyne. Mildt sagt.

     

    Setter svært stor pris på alt av konstruktive innspill. På forhånd takk! :)

  7. Hei. Har et problem med den bærbare og har dermed noen spørsmål ang. selve feilen og rettigheter jeg har i forbindelse med garantien/evt. reklamasjon.

     

    Kjøpte for 1 år og 4 mnder siden en Acer Aspire 5741G. Skrudde den av i går kveld og i dag skjer det ingenting når jeg trykker på "på-knappen". Ingen av "informasjonslysene" blinker (hverken lyset som sier om den lader, det som sier ifra om den er tom for strøm); mao. helt svart. Absolutt ingenting skjer.

    (For ordens skyld: Det lyser av laderen, hvilket bekrefter at den får strøm. Når jeg skrudde av datamaskinen i går hadde den full strøm, og uansett så lyser ikke "tom for strøm lyset" når jeg trykker på strøm-knappen)

     

    Så jeg ringte til Komplett hvor jeg ble fortalt at garantien på et år har utgått, og at jeg uansett måtte henvende meg til InfoCare.no for videre assistanse. Greit nok, så jeg meldte inn problemet over internett, hvor jeg prøvde å understreke at dette haster (er student heltid). Mens jeg meldte inn problemet sto det til min hyggelige overraskelse at Acer datamaskiner har 2 års garanti.

     

    Sitter da igjen med disse spørsmålene:

     

    1) Har noen møtt på et lignende problem med (forhåpentligvis acer)pcn?

    2) Hvor lang tid må jeg forvente å være uten PC?

    3) Hvis det tar urimelig lang tid, har jeg krav til noen slags form for erstatning?

    4) Hva er urimelig lang tid i behandling av saker i denne bransjen?

    5) Vil det at jeg har kjøpt fra Komplett (siden de pusher 1 år garanti) ha noe å si hvis det sto noe annet på InfoCare (reperatøren) sin side?

    6) For ordens skyld (siden det teoretisk er mulig at det har lynt i området når jeg var på skolen): Kan et lyn slå ut en laptop gjennom strømmen?

     

    Hvis resonnementet ditt blir påvirket av at jeg har utelatt noe du anser som relevant eller formulert meg utydelig, si ifra, så skal jeg prøve å fikse på det.

     

    Siden kundeservicen til både Komplett og InfoCare ikke akkurat oppmuntret til mer detaljerte spørsmål måtte jeg ty til forum. Takker hjertelig for all hjelp!

     

    Magnus

×
×
  • Opprett ny...