Gå til innhold

Magnus Hala

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Magnus Hala

  1. Thw Witcher er IKKE basert på spill, både spillene og serien(e) er basert på bøkene til Andrzej Sapkowski, men dog ble skrevet om til en form som passet bedre for film/spill av Przemysław Truściński, men det er viktig å ta med at grunn matrialet er bøker, som vanligvis er en mye bedre kilde for slike ting.

    Det sagt så er serien 9/10 for meg, det eneste som jeg ikke likte var alle tids hoppene uten noe varsel, og frem og tilbake uten mål og mening.

    • Liker 1
  2. Begynner andre mobilprodusenter å ta i bruk OLED-teknologien i sine mobilskjermer, skal jeg sterkt vurdere noe annet enn Samsung.

     

    Men back to topic; Sony virker som et ganske så interessant alternativ for tiden. Det virker som om at telefonene deres ble mer konkurranse-dyktige etter at samarbeidet med Ericsson opphørte.

     

    Sony hadde da aldri et samarbeid med Ericsson, de kjøpte opp Ericsson og så endret navn til Sony Ericsson for så å endre det til kun Sony (Sony Mobile Communications AB), men ellers har ikke noe annet endret seg.

  3. Hva kreves/finnes så av utstyr til disse båndene? Går ut i fra at det ikke er snakk om bakover kompatibilitet?

     

    Du må ha en egen maskin til dem, men ellers fungerer de stort sett som alle andre lagrings servere, dvs. forholdsvis tregt, men veldig mye plass, så ikke noe du putter inn i en vanlig desktop, men kjører ved siden over nettverk, kan feks. erstatte ett NAS så lenge du streamer til en annen PC i allefall.

  4. Ville gjerne sett hvor rask det er, godt mulig dagens ATX\ITX hovedkort er trege og store.

    Men skulle gjerne sett hvor mye et slik kort klarte å overføre per sekund, f.eks 100 Petabit i sekundet, ville vært helt utrolig.

     

    De skriver ikke det pga. det er ubrukelig og sammenligne vanlige PC komponenter med dette kortet, dette har ingen påvirkning for dagens PC teknologi, i hvertfall ikke på mange mange år, for nå er det 2 helt forskjellige ting.

     

    (når de måler utsyr av forskjellige typer brukes normalt FLOPS, ikke bits)

    • Liker 1
  5. Jeg forstår at dere bare har oversatt nyheten fra et annet medie, men hva om dere spør Sony om hvorfor de sender inn DMCA-fjerningsmeldinger på videoer de ikke eier? Det kommer jo ikke frem av artikkelen om dere har gitt Sony mulighet til å komme med tilsvar, slik "Vær varsom"-plakatens pkt. 4.14-4.16 krever.

     

    Jah, hvis e bare hadde fulgt Norke lover og regler så...

    Ingen her som forstår at hele dette systemet er helautomatisk, Sony må bare stille på noen linjer i koden for søkeprogrammene og/eller så må Google stille på noen linjer i koden i deres program, det er ikke slik at Sony faktisk har sett dette og tenkt at de har rett til å fjerne denne spesifikke filmen fra Youtube.

  6.  

    En ting er hvilken nettleser som er kjappest å vise en side, en annen ting, og minst like viktig er at nettleseren er kjappest å jobbe med sett fra min måte å surfe på. Og da er ingen over Opera 12.xx. En nettleser som (dessverre for meg) er død. "Nye" Opera har enkelt ikke funksjonaliteten jeg ønsker og kommer heller aldri til å få det.

     

    På et eller annet tidspunkt i fremtiden må jeg gjøre noe annet, og siden Chrome er full av spyware blir det mest sannsynlig Chromium. At Chromium ikke er helt Windows er ikke noe problem da jeg mest sannsynlig bruker Gentoo inntil da.

     

    "full av spyware" faktisk.. fortell gjerne mer om dette.

    Google har selv sagt/innrømmet at de samler mye informasjon fra søkemotoren deres, tror du virkelig at de ikke gjør det med nettleseren som gir enda mer informasjon også?

  7. En ting er hvilken nettleser som er kjappest å vise en side, en annen ting, og minst like viktig er at nettleseren er kjappest å jobbe med sett fra min måte å surfe på. Og da er ingen over Opera 12.xx. En nettleser som (dessverre for meg) er død. "Nye" Opera har enkelt ikke funksjonaliteten jeg ønsker og kommer heller aldri til å få det.

     

    På et eller annet tidspunkt i fremtiden må jeg gjøre noe annet, og siden Chrome er full av spyware blir det mest sannsynlig Chromium. At Chromium ikke er helt Windows er ikke noe problem da jeg mest sannsynlig bruker Gentoo inntil da.

     

    Eh... Gentoo er tekst basert? Hva skal du med en nettleser da?

  8. Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor det hovedsakelig er Tv'er som kommer med 4K og ikke pc-skjermer. Jeg synes fullhd er helt greit på tv, når det beste jeg får sett via tv-boksen er 720p uansett, men på en pc vil innhold som støtter og utnytter 4k komme mye fortere og i større grad...

    Dessuten, sitter man mye nærmere en pc skjerm og jeg mener man får mer igjen for alle ekstra piksler på pc fordi man får mer "plass", på en tv blir bildet bare mer detaljert.

     

    1. Dess mindre skjermen er, dess mindre vits er det med flere piksler.

    2. Vet du hvor lenge du må vente før skjermkortene blir kraftig nok til å kjøre høy kvalitet 4k? og så spillene...

    3. På en PC skjerm er det viktigere med MS, Hz og frames.

  9. Oi, 96% støtter antipiratlovene? Det hadde jeg faktisk aldri trodd. Da må jeg bare si gratulerer til plateselskapene. Dere har tydeligvis gjort en god jobb med å hjernevaske befolkningen.

     

    Anti pirat lovene er bra, så lenge de er laget av kompetente folk, og platekompaniene ikke har en finger med i spillet.

    Er langt fra uskyldig selv, men mener ikke det jeg gjør er helt ok da, vet jeg gjør noe galt når jeg gjør det (derfor VPN :D).

    Jeg mener at dette bør fikses med et kompromiss, terskelen for å pirat kopiere bør økes, mens terskelen for å kjøpe bør senkes.

    Dvs. (mild) straff for å kopiere(feks. mindre bot + betale det du har kopiert) mens spill, film og annet blir mer tilgjengelig, til en akkseptabel pris.

    Det meste med en forholdsvis liten investering selges direkte til kundene i dag via nett, og dette vil gjøre at selskapene som produserer det kan dra inn like mye penger per salg, men prisene er mer enn halvert.

     

    Hvis du leste helt hertil, Gratulere... du har for mye tid :p

  10. "CIH går ikke helt uten grunn under kallenavnet «Chernobyl». Viruset var nemlig programmert til å aktiveres på ti-års-dagen for den store atomulykken. Selv om datavarianten ikke kan sies å ha vært like destruktiv som dens navnebror, var det nok mange IT-sjefer som skulle ønske de hadde valgt et annet yrke den 26. april 1999." enten mente dere 26. april 1996, eller så var det 13års dagen.

  11. er det noen som har geforce4 ti 4800se.eller annet nytt kort

    for da vil jeg vite hva du for i FPS i Counter-Strike

     

    jeg har geforce2 mx400 64meg og ligger konstant mellom

    40-60 FPS.

     

    har en venn som har geforce 3 ti500 og han ligger konstant

    i 99 FPS og har en annen venn som har geforce4 ti4200

    og han ligger i bare 60 FPS.....når FPS_max står på 100.

     

    Begge kjorer opengl fordi det er raskest på Half-life motoren

×
×
  • Opprett ny...