Gå til innhold

guess.who

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av guess.who

  1. Har fått svar fra alle universitetene jeg har søkt på nå. Men alle er 'conditional' siden jeg ikke har generell studiekompetanse enda. Men kan jeg fortsatt take ja til en skoleplass nå eller må jeg vente til jeg har fått vitnemålet mitt?

    Står at fristen jeg har til å svare et tidlig juni, men vitnemålet får jeg ikke før sent i juni.. dilemma! haha

  2. Trur kosthaldet har litt å sei, men ikkje mykje. Var sjølv plaga med kviser leeenge. Gikk til doktoren og fikk roaccutan som eg gjekk på i ganske lang tid. Fikk ingen effekt før etter eit par mnd men så begynte det å bli mykje betre. Er no to eller tre år sidan eg slutta og huda mi er mykje finare. Får fortsatt litt kviser inni mellom, men ikkje på langt nær så gale som det var. Berre eit par her og der.. og det kan eg leve med!

     

    Vil anbefale alle å prøve bodyshop sin "Tea Tree"-serie.. veldig god :)

  3. Det kjem jo heilt ann på korleis kroppen din ser ut. Trur ikkje du skal tenke så mykje på talet 110, men heller på kroppssamansetningen. Men NEI, det gjer ingenting med ein mann uten stram rumpe og mage. Har faktisk fleire venninne som foretrekke litt "lubbene" menn.

    Meir å ta i, meir å vere glad i ;)

  4. Hei! Ville berre fortelle deg at eg har to unge venninne som begge har fått seg kjærestar som hadde ein unge fra før av med ein anna partner, så alt håp er ikkje ute;)

     

    Hugsar når dei fortalte meg og dei andre venninnene om det, var det mange som var skeptiske og synast det var litt rart at dei ville innvolvere seg med ein som hadde unge fra før. Etter litt diskutering kom vi fram til at det eigentleg ikkje betyr så mykje. Men eit tips til deg: ikkje sei til jentene du møter at du ikkje vil ha fleire barn, då er det mange som kan bli uineteressert :)

    • Liker 1
  5. Visst det er noko spesielt ho likar å drive med kan ho jo begynne med ein fritidsaktivitet? Sport, dans eller lignande.

     

    Skjønnar godt at du vil at ho skal få norske vennar for å gjere norsken betre, men som ANONIII sa over, er eg einig med at du ikkje bør bestemme kva vennar ho skal ha og ikkje, kan fort bli oppfatta feil og som kontrollerande. Ho får nok norske vennar etterkvart uansett om ho skal bu i Norge. Lykke til :)

  6. Nei, er ikkje bekymra i det heile tatt. Søknadsfristen for UK studentar er jo 15.jan (om eg ikkje tar feil) så om du søke innan den fristen bør du jo bli vurdert på lik linje med dei. Men som internasjonal student kan du søke heilt fram til sommaren :)

×
×
  • Opprett ny...