Gå til innhold

KawaApro

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KawaApro

  1. Jeg var på intervjuet først, men så fikk jeg tilbud fra en annen bedrift i ettertid så kontaktet jeg de som intervjuet meg, men du kan sikkert kontakte Hilde og. Hun hjelper deg sikkert.

     

    Greia er at du ikke skal gamble med andre tilbud, så Statoil vil at du tar kontakt hvis du får andre tilbud.

  2. jeg har vært på utplasering i 4 uker hos en bedrift.. og dem ville gjerne ha meg som lærling. jeg var possitivt til det, fram til jeg fikk mail av statoil. skal je si til dem at jeg skal vente med ske hos dem og ser hva som skjer.. hva br æ gjør?

     

    Hei, du har havnet i samme situasjon som jeg havnet i. Spør bedriften om du kan vente med å gi et svar til du har vært på intervju hos Statoil. Når du er på intervjuet bør du nevne det der at du har fått en tilbud du ikke vil gamble med. Hvis bedriften ikke kan vente så lenge som til du får et svar fra Statoil så nevner du hvor langt tid du har på deg til å gi et svar også. Statoil vil mest sannsynlig gi deg et svar i løpet av noen dager.

     

    Dette var slik jeg håndterte min situasjon og fikk en muntlig bekreftelse på at jeg får en lærlingplass på Statoil, og er meget fornøyd.

  3. Vi fikk klar beskjed om å ikke si noe om opplegget rundt intervjuet, men det jeg kan si er at dere ikke bør være noe nervøse. De holder på med intervjuer frem til slutten av mars og alle får svar.

     

    For min del syns jeg det gikk bra og det er bare å håpe på det beste. Vi får svar rundt begynnelsen av mai måneden.

  4. Er det noen som vet hvordan det er med reiseutgifter til intervju? Jeg bor i Østfold og må naturligvis ta flyet til Bergen. Det jeg lurer på er om jeg selv må fikse turen frem og tilbake? Og hvordan blir det med hotell over natta?

     

    Jeg burde kanskje sendt Statoil denne som melding, men det er så fine svar her så det er like greit. :)

  5. Hei,

     

    Jeg går 2. vgs. kjemiprosess og har noen tanker og spørsmål angående lærlingplasser. Drømmen er å havne på offshore. Hvor kan jeg søke? Hvem tar imot lærlinger?

     

    Hvis jeg får plass så hva er rutinen med tanke på hybel, støtte, transport og kontakter? Altså hvordan går de fram fra jobben er akseptert til jeg er på jobben?

     

     

    Takk på forhånd!

×
×
  • Opprett ny...