Gå til innhold

marte1233

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av marte1233

  1. Jeg tror det skal gå bra å komme inn i Trondheim, om du har gode karakterer. Enkelte skoler har ikke så høyt snitt heller, så det spørs jo selvfølgelig hvor du søker. På charlottenlund vgs er det mange som søker, men snittet er ikke så høyt, og det er en veldig stor skole. Og prøv å få en plass å bo lenge før du søker, er veldig mange som sliter med å få bolig osv i Trondheim, mange som søker :)

  2. Fikk nettopp Tool - Lateralus til jul, men den siste jeg kjøpte var faktisk Dream Theater sin nyeste, A Dramatic Turn of Events. (Kjøper alt for lite plater, nyttårsforsettet er vel å støtte bandene ved å kjøpe mere plater i stedet for å laste ned, hehe.) :innocent:

     

    Lateralus var vel fra Platekompaniet i trondheim, usikker på pris men sist jeg sjekket var det noe over 100-lappen. DT sin plate ble kjøpt på nett sammen med limited edition box set, som kostet over 500 kr.

  3. Men det jeg lurer på er om man kan gå høyskole rett etter allmenn påbygging? Eller _må_ man gå de tre årene med studiespesialisering? Er litt kjipt hvis man allerede har gått to år med yrkesfaglig og funnet ut at du vil noe mer teoretisk, også må du gå tre nye år med vg1-2-3, for og så gå høyskole. :thumbdown:

  4. Ettersom jeg er veldig usikker på om jeg vil utdanne meg videre innen et yrkesfaglig yrke eller mer teoretisk, så lurer jeg på om noen har erfart at det går an å gå rett inn på en høyskole rett etter å ha fått generell studiekompetanse av å ha gått allmenn påbygg?

     

    (Vet denne tråden kanskje ligger i en litt tilfeldig mappe, men jeg fant ingen andre mapper med dette emnet fra før.)

×
×
  • Opprett ny...