Gå til innhold

calileo

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av calileo

  1. Har eid denne telefonen nå i tre uker. Helt konge. Jeg må ikke ha størst mulig skjerm og fire kjærners prosessor. Skjermen er krystallklar og alle apps og funksjoner påner mer enn raskt nok. Kamerate er suverent. Kjøpte denne da jeg har hatt noen uhell med de tre siste telefonene. Denne er sikkert ikke helt støtsikker, men sannsynligvis mer støtsikker enn de fleste andre og så er den vanntett. Har utstyrt telefonen med Flexiskin og LCD-film i fra Teleboden og regner nå med å ha telefonen LEENGE. Dette er den første "kondomen" jeg har kjøpt som har skikkelig ruglet grep. Derfor glipper den ikke så lett ut av hånda som det andre gjør.

    En annen ting som også påpekse her er den grønne dioden som varsler selv på stille modus om noe har skjedd på telefonen.

    Jeg har hatt mange gode telefoner i fra Nokia og HTC. Problemet har vært at de fysisk går i filler. Nå håper jeg den tiden er forbi. Holder denne i to år er jeg fornøyd.

  2. Når skal de forstå at alt vi trenger er en god nettskjerm med grafikkort. En eminent mobiltelefon. Thats it. Glem pc og nettbrett etter det, I stedte er det om å gjøre å spy ut plastic og nye ting for å produsere ting som havner i kontaineren etter 1,5-2 år. En bra håndholdt berøringsskjrerm med skjermkort som er oppgradernart som kan benyttes i flere år. som kan benyttes sammen med god mobiltelefon hadde vært tingen.

×
×
  • Opprett ny...