Gå til innhold

Evim

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Evim

  1. Hah, forventer mer du. Mener at en skal kunne forvente at det fungerer! Er noen uker siden vi måtte bytte, da det ikke fungerte i hele tatt. Er jo ikke vår feil det. Prøvde i mange dager på mange forskjellige måter selv, før vi måtte ringe. Telefonen har også vært svært dårlig.

    Men at vi så fort skal bli så misfornøyde er litt verre.. Høres ut som en gjeng sure skrikerunger. Unødvendig å bli sure så lenge service-folkene prøver så godt i de kan, og jeg tviler på at så mange % ikke gjør det.

  2. Har ingen tillit til Sony, bekjente som har vært så uheldige å skaffe seg (Sony Ericsson de fleste da) en har måttet leve med mye klikking og/eller feil ganske raskt, inkludert en av de nye med sånn ring av lys nederst. Den dyreste tror jeg. Var stor hvertfall. Klikk, klikk, klikk.

    HTC'en såg derimot svært fristende ut! Grep er viktig for meg, kan ikke forestile meg å skulle holde i en svær, firkantet mobil; au. Det som gjenstår å se, er batteriet. Det var det som gjorde HTC One uaktuell.

  3. Synes Blackberryen har potensiale til å bli finest, men har skjønnhetspletter...

    1. Altfor stort og synlig navn på fremsiden

    2. To firkanter til kamera og blitz; stygt og passer heller ikke til resten av den avrundete designen.

    3. Sikkert praktisk (mer "sklisikker") men ikke særlig stilig materiale/mønster på baksiden. Men ikke så viktig dette, da.

     

    Synd, for resten er lekkert - lekrere enn iPhone og.

  4. Hvorfor ofre batterikapasitet og ytelse når et trent øye ikke kan se pikselmønsteret etter 350 PPI?

     

    Imponerende er det, for all del. Tar man en iPhone helt opp i trynet (326 PPI) kan det hende man får øye på mønsteret, men ved 350 PPI så vil jeg si at høyere oppløsning er completely pointless.

     

    Ved 440 PPI synes jeg rett og slett det er trist at de ofrer batterikapasiteten.

     

    På grunn av alle som ukritisk tenker at større er bedre. Det verste er at det er en drøss av dem. At ikke ALLE forlanger god batteritid er som du sier trist, for da hadde ikke det vært så mange nesten perfekte mobiler med kun èn avgjørende feil..

    • Liker 1
  5. får vel sikkert ikke lov til å oppdatere skolepc'en, og den varer neppe veldig mye lengre uansett. Men blir nok mest sannsynlig pc/nettbrett/mellomløsning med Windows 8 når den tar kvelden, synes widows 8 ser spennende ut.

    Og Windows 8 på et nettbrett kan erstatte pc på skolen, som andre nettbrett ikke kan. Så har man både nettbrett og en pc når man setter den på et tastatur, mest sannsynlig tynnere og lettere enn noen pc under 8000 kr.

  6. Vel, fikk faktisk en splitter ny (blå) Lumia 800 i dag. Problemet er at jeg skulle fått en Nokia N9! Så har jo ikke slått den på, men virker nokså solid ja.

    Bortsett fra nederste knapp på siden, den er aaltfor lett å trykke på ved et uhell - spesielt siden den er på høyre siden. Hvis jeg (høyrehendt) bare bruker èn hånd for å navigere på mobilen (- i avslått tilstand, måtte jo prøve hvordan den føles, Nokia N9 er jo ganske lik!) trykkes den knappen stadig inn.

    Er spent på hvilken løsning Expert tydeligvis trengte en dag for å komme opp med (skal visst ringe i morgen), er det så mange muligheter?

    Stor, ironisk skuff i alle fall. Har så veeldig lyst på ny mobil, endelig touch! Og planen var lenge å kjøpe nettopp Nokia Lumia 800.

  7. Ser ikke helt store poenget i å kjøpe Ultrabook med trykkfølsom skjerm for å spare det minuttet, så det kommer nok aldri til å bli en av grunnene til at jeg kjøper en slik, nei.

     

    Hadde det blitt skumlere? Tja. For meg virker det da veldig lett å snappe opp kortet ditt og betale ting på din regning, selv om de nok må ha en eller annen sperre til kun din datamaskin, er det jo ikke umulig å få tak i den, heller.

  8. NOKIA kan komme med hva de vil, jeg kommer aldri mer til kjøpe et produkt derfra. Og jeg gjør alt jeg kan for å fortelle min mening om NOKIA. Etter at jeg og tusner av andre (alle andre som kjøpte den) ble lurt ved NOKIA ---> N97 <--- Dette var/er en telefon så dårlig at den burde vært trukket fra markedet, og kjøperne burde få pengene tilbake.Selv ikke min datter på 9 ville ha den. Har ikke snakket med en eneste person som konkluderer med noe positivt om den. (Men selvfølgelig, nå kommer det sikkert noen luringer som er Nokiafans og har "selvfølgelig" noe positivt å si om den)

     

    Høres litt merkelig ut for meg, dette. Jeg har en nå 4 år gammel Nokia telefon som aldri har sviktet på noe vis - og det er ikke en selvfølge, den har truffet bakken mer enn de fleste!

    Kan jo og fortelle om en ganske imponerende historie. Vi fant nemlig en Nokia Xpress music 5800, en av de første touch-mobilene. Den fant vi i skitrekket. Etter å ha ladet den og byttet SIM var det kun når den startet opp at vi kunne se noen tegn til overvintringene ute. Når den var helt skrudd på var det ikke mulig å se tegn til vannskader, og den fungerte perfekt.

    Vi fikk tak i eieren via kontaktlisten, som kunne fortelle at hun mistet mobilen for et og et halvt år. Altså mistet hun den om vinteren, hvor den satt i snøen til sommeren, hvor den lå i regnet til vinteren igjen, før det nok en gang ble både vår, sommer og høst før vi fant den.

    Kvalitet på ekstremt nivå. Slik kvalitet vil jeg støtte, og ikke minst ha selv, så min neste mobil blir nok òg Nokia ja!

×
×
  • Opprett ny...