Gå til innhold

oczer

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oczer

  1. Hva er prisklasse for å begynne med dette? Om man bare skal freeflight med fpv? hva vil være nødvendig utstyr og pris?

    De varierer en del, men selve dronen koster fra ca 1500 og oppover. Det som koster er briller og kontroller. Briller finnes fra 1000 og opp, og omtrent det samme for kontroller. De fleste bruker nok nærmere 2500-4000 for briller, og ca 2500 for kontroller for å få litt bedre utstyr.

  2. Kult. Driver å planlegger oppstart og bane selv, og vurderer å starte en form for ungdomsklubb omkring droneflyving og bygging som et tilbud til ungdom i bygda. Kanskje spesielt med tanke på de som faller utenfor de tradisjonelle tilbudene innen sport og friluftsliv.

     

    Kjetil Andreasen, om du leser dette så hadde jeg satt pris på noen tips i forhold til hvor man kan begynne med et slikt prosjekt. Er helt i tenketank fasen enda. PM meg om du vil.

    Du kan få tak i Kjetil og mange andre, pluss masse informasjon om miljøet i facebook gruppen FPV Racing Norge www.facebook.com/groups/836285079760303/

  3. Jeg møtte personlig opp hos UPS for å levere en pakke som skulle sendes. Der veide de den og tok betalt fram til døra hos mottaker kr 1400,-. 2 Uker senere fikk jeg ny regning på sending, da var det kr 1800,-. Pakken veide 1kg og var en retur for feil mottatt vare. Frakten kostet da kr 500,- til meg.. er helt på tryne at samme pakke mellom sammme punkter, begge sendt med UPS express saver pakke skal ha en prisforskjell på kr 2700,- Har ingen ting å gjøre med ekstra kostnader.

  4. Jeg har også hatt lignende problemer. Bestillte en del fra england nylig. Varen viste seg å være feil. Frakt fra england til norge kostet 500,- Retur frakt ble betalt på 1400,- Noen uker senere kom ett nytt krav på 1800,- !!! i tillegg til de 1400,- Er jo helt galskap at de skal kunne legge på frakt kostnader etter at jeg allerede har betalt regningen.

  5. Har brukt opera siden versjon 3 på mine maskiner, og har stort sett alltid vert fornøyd. Men de siste årene har jeg sett hvordan den bare har blitt dårligere og dårligere, med bugs som ikke har blitt fikset på etter mange år, og drøss med folk som sliter. Håper dette betyr at dette blir endelig fikset, for blir det værre nå er det ikke spørsmål om jeg bytter eller ikke, bare når.

×
×
  • Opprett ny...