Gå til innhold

ElCapisanto

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ElCapisanto

  1. Aha! Så det spiller faktisk så stor rolle ja. Har bare vært så stor variasjon i tempen (i perioden med 1 bein) at jeg ikke kunne skjønne at dette spilte så stor trille, så lenge det spruta luft på den.

     

     

    Tusen takk for svar! Får browse litt etter en god vifte til en grei penge :-)

  2. Hei!

     

     

     

    Gjelder denne "gamle" rakkeren: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=492762

     

    Opplevde i går at pcen krasjet gjentatte ganger etter kort tid, omtrent som om du tar strømkabelen ut. Etter litt drodling fant jeg ut at det er den automatiske funksjonen i BIOSen som gjør at pcen slår seg av når noe går for varmt.

     

    I SIW ligger alle 4 kjerner fremdeles på over 90 grader, den verste på 99. jeg regner med at 100 er den magiske grensen, og venter egentlig bare på at den skal slutte å virke igjen.

     

    Men jeg får fremdeles inntrykk av at det ikke er kjølingen det står på. Skal sies at prosessorviften mangler 3 bein som jeg har klart å presse i småbiter, men den henger på, og holdes klistret til prosessoren med kjølepasta. Jeg har blåst ut alt av støv i viften og kjøleribbene og, til og med rundt og på prosessoren.

     

    Har også prøvd å overvåke tempen i SIW mens jeg PRESSER viften inntil prosessoren i bortimot 10 min, men det virker rett og slett ikke som om det er kjølingen.

     

     

    Høres det rett og slett ut som den er i ferd med å ta kvelden? Spilt mye Skyrim i det siste og den lukter på 90 graders merket til tider da og, men aldri sånn som dette. Men har tenkt at det kan være at jeg har kjørt den litt for hardt, og at jeg har undervurdert vifteproblemet litt. :-(

     

     

    Hvis den er ved veis ende, har dere noen gode prosessorer, kanskje litt kraftigere, som ikke koster alt for mye? Studerer 3D så trenger mye kraft for krona :)

     

     

    På forhånd tusen hjertelig takk for alle tilbakemeldinger!

     

     

     

     

    - Eirik

  3. Herregud å godt dette hadde kommet med. Går på 3DDA på Noroff og PC'en min hjemme misliker sterkt at jeg prøver å rendre eksamensoppgaver med 2 slitne 1033 Mhz GB med ram.

    Gamer.no, jeg kan ikke engang spille en rekke spill jeg vil spille!

    Har nesten ikke turt å lage profil her av frykt for at ekte gamere med hissige PC'er vil peke og le!

    #Prayhands #Crossingfingers

×
×
  • Opprett ny...