Jump to content

msteven

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by msteven


 1. Tror ikke jeg har sett en så lav metascore før :p

   

  Edit:

  http://pc.gamespy.co.../1226980p1.html

   

  Ble utrolig provosert av den måten Sergey svarte på, og ut ifra hva som har blitt sagt på Steam forumet så burde Sergey slutte å svare og de burde heller ansette en PR ansvarlig for Sergey suger til det.

   

  Edit 2:

  Går det virkelig ikke an å lage nye tråder på WarZ forumet?

  For det hadde vært interessant å laget en poll om hvor mange som faktis liker spillet og de som hater det.

  Siden jeg leste at "93%" synes spillet er artig (skal se om jeg finner igjen kilden).

   

  Edit 3:

  Metascore 1.5 :p

   

  93% er vel fra Q&A en i dag eller i går vil jeg tru, som han kom ut med etter steam kom ut


 2. ja spillet er oppe 24/ virker det veldig som hvertfall, hmm, noen av modellene er litt glitchy så man kan komme ser inn i vegger å noen få steder, noen sånne bugger, ingen veldig store ting synes jeg, trur ikke jeg har blitt drept av en bak en vegg enda. spillet er fortsatt i alpha. hmm, lette slagvåpen finnes endel av, men er jo litt knotete å komme seg ditt i starten, vær forsiktig, hele tiden :)


 3. warz er jo fortsatt ikke utgitt da, og de har vel bare sagt at de har utviklet denne 1 år ? spillet altså, er jo gammel kunnskap at det er "remake" av war inc, pga blandt annet dayz, sin populæritet, som utviklerne har sagt. er fortsatt i beta så er ikke ferdig enda, og de har virkelig gjort en bra jobb på kort tid. men om vi får en bra brukermasse, så trur jeg dette spillet kan bli bedre enn arma, eneste de kan slite med er at det kan ta tid og lage veldig stoe map's

×
×
 • Create New...