Gå til innhold

KontraBass

Medlemmer
  • Innlegg

    361
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KontraBass

  1. Noen som har en link til overs hos Djuice på en iPhone 6 64GB Gold? Det hadde reddet dagen.

     

    Skulle bestille nå på vegne av dama og det ble noe rot. Måtte gå tilbake i bestillingsprosessen fordi jeg skrev feil, og da jeg skulle legge inn på nytt får jeg bare beskjed om at jeg allerede har brukt opp reservasjonen min. Nå står det reserver i stedet for bestill på knappen :(

     

    Dårlig fredag i heimen akkurat nå :(

  2. Bruker til daglig en iPhone i jobben, men har veldig lyst på en Note 4.

     

    Noten frister da jeg bruker telefonen til en del epostbesvarelser og iPhonen blir litt liten til det.

     

    Men samtidig har iPhonen en snerten størrelse når det kommer til telefonsamtaler som jeg har en del av gjennom dagen. Spørsmålet er om Noten rett og slett blir for tung og stor å ringe mye med.

     

    Noen som har Note og har erfaringer med dette?

     

    I tillegg synes jeg iPhonen har litt dårlig dekning, men det er en annen historie..

  3. Ah, gode tider. Hadde iPhone 5 for ca 2 uker siden, nå LG G2. Merker forskjellen. Synes ikke dere brukere her at skjermen er for liten?

    Nei. Etter et halvt år med S4 var det helt topp å komme tilbake til iPhone igjen. Mye mere hendig samt at jeg liker iOS bedre. Skjermstørrelsen blir man vant med etter en ukes tid. Savner ikke større skjerm i det hele tatt. Dette går nok mest på personlige preferanser vil jeg tro.

    • Liker 1
  4. Hva kan man egentlig ta for en brukt S4 som er fire måneder gammel? Jeg la ut en hvit til salgs på finn for tre tusen, men så langt er det bare folk med dårlig engelsk som bor i en annen verdensdel som ønsker å kjøpe den. Ikke en saklig forespørsel har jeg fått. Så jeg begynner å lure på om det er for høy pris også..?

  5. Vurderer å kjøpe en Note 3 fra Djuice da de har et godt tilbud. Kjøper jeg med Nonstop L blir totalprisen på telefonen over 12 mndr. kr. 4.399,-.

     

    Men, det jeg er skeptisk til er hvor "bloatet" telefonen er siden den kommer fra Djuice/Telenor. Har jo lest om telefoner derfra som har apper som ikke lar seg fjerne samt at softwareoppdateringer kommer senere på "brandede" telefoner. Og det er jo ikke ønskelig.

     

    Noen som har telefon derfra som kan bekrefte eller avkrefte dette? Tilbudet er jo fristende :)

  6. Har nettopp opppdaget at etter jeg oppdaterte til 4.3 så følger ikke den opprinnelige meldingen med når jeg videresender epost fra den medfølgende epostleseren (ikke gmail-leseren). Kun en blank epost. Jeg har huket av for at opprinnelig melding skal følge med, men det hjelper ikke.

     

    Noe andre som har opplevd dette og om muilg har en løsning på dette. Telefonen ble plutselig ubrukelig som jobbmobil.

     

    Edit: Ser nå at melding heller ikke blir med når jeg svarer på vanlig epost.

  7.  

    Blir ikke de helt store påvirkningene. Google Now blir rammet og leverer mindre relevante infocards, men vet ikke om du benytter dette? Søkeresultatene i Google vil ikke komme opp med like relevante treff knyttet til hvor du befinner deg. Google Maps vil muligens fungere mindre nøyaktig.

     

    Du kan evt. poste screenshots av batteribruken, både av fordelingen av hele batteribruken og mer detaljert om de områdene som har benyttet mest batteri (trykk deg inn på f.eks Android OS i batteristatistikken), så kan vi prøve å hjelpe deg videre.

     

    Fant ut av dette :) Viste seg å være widgeten til "Yahoo! Været" appen jeg bruker som plutselig sto slik at den skulle finne været på det stedet jeg til enhver tid befant meg. Dette dro masse strøm.

     

    Nå er det 6t 49m etter siste lading og 74% med strøm igjen. Det er jeg fornøyd med. "Google Now" og pososjonslogg er også skrudd av.

  8.  

    Aktivert posisjonsrapportering og posisjonslogg i Google, kanskje?

    Kan sjekkes under Google innstillinger ---> Posisjon.

     

    Hvilke programmer/funksjoner blir påvirket av å deaktivere disse valgene? Sliter noe voldsomt med at telefonenen blir tom for strøm etter 5-6 timer. Samme bruksmønster og programmer som før, men et kraftig økt strømforbruk :hm:

  9. Dette høres rart ut, men; jeg tror det! Det kan se ut som om det er en litt matt overflate over linsa, og jeg trodde faktisk først at det var plast, men det er ikke fysisk mulig å plukke av noe så jeg antar at det glassplata foran som ser sånn ut:)

     

    Det sitter en plast der som dekker linsen og ledlampen. Denne vippet jeg vekk med neglen på min. Har du fjernet denne så er det nok ikke noe mer som kan fjernes :)

  10. Noen som har trøbbel med kameraet? Jeg får nesten utelukende grumsete bilder selv i dagslys. Utrolig irriterende. Har fiklet med det meste av innstillinger og scenes. Må aktivere snipermodus og ha flombelysning for å få brukbare bilder av noe som helst. Stønn. Jeg er drevet til det skrittet å bruke konas iPhone (grøss) når det er noe jeg vil være sikker på å få foreviget. Nederlag. Mulig noe softwaretrøbbel som kan patches, men jvis alle andre er fornøyd kan det se ut som om det noe med enheten min...

    Går ut fra at du har tatt av plasten over kameralinsen? :)

×
×
  • Opprett ny...