Gå til innhold

[email protected]

Medlemmer
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av [email protected]

  1.  

     

    Hei Helene. Har hatt det ca ett år, og ja, er fornøyd. Det kan jo være litt tregt til tider, men det har ikke så stor betydning for meg. Også litt dyr og stor optikk siden det er fullformat. Men det positive er jo hvor utrolig mye informasjon man kan hente ut av både de mørke og lyse delene av bildet. Nå er jeg bare en amatør da, så har ikke så mye å sammenligne med.

    Du fornøyd da? Takk for hyggelig kommentar forresten!

     

    Jeg fikk mitt sist jul, og er rimelig fersk fotograf. Det har mange muligheter og innstillinger,så jeg føler meg litt på gyngende grunn til tider.. Fint å ha noen å dele litt erfaringer med. Har lent meg litt på Alec.

    Jeg har ikke fotografert i RAW enda, venter til jeg har skikkelig datamaskin med ordentlig skjerm og Lightroom ikke minst.

    Men jeg er godt fornøyd med kameraet ja! :D

    Har ikke du "fjell", "ansikt", "blomst", "sport" og masse annet snadder på ditt kamera, da.

    Jeg bruker nesten bare "fjell", uansett kamera..

    Jeg bruker ikke noe av det der, holder meg som regel til "A" eller "M". Jeg vet bedre enn kameraet hvordan bilde jeg vil ha:) Ikke at jeg er så flink, men moro og utforske litt.

  2. Hei Helene. Har hatt det ca ett år, og ja, er fornøyd. Det kan jo være litt tregt til tider, men det har ikke så stor betydning for meg. Også litt dyr og stor optikk siden det er fullformat. Men det positive er jo hvor utrolig mye informasjon man kan hente ut av både de mørke og lyse delene av bildet. Nå er jeg bare en amatør da, så har ikke så mye å sammenligne med.
    Du fornøyd da? Takk for hyggelig kommentar forresten!

×
×
  • Opprett ny...