Gå til innhold

deep750

Medlemmer
  • Innlegg

    1 441
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av deep750

  1. On 9/14/2021 at 11:45 AM, sprintball96 said:

    Er en stund siden sist jeg har benyttet meg av streamen til Unibet, mener det av samme sorten at kvaliteten er så som så og ikke har mulighet til fullskjerm..

    Skjønner.  Takk for info.

    Får til bilde-I-bilde, og dermed fullskjermmodus med norsk tipping på pc, selv om oppløsninga ikke er den beste

  2. On 9/12/2021 at 12:01 PM, deep750 said:

    Ikke PL, men er interessert i å se Serie A.

    Ser ut til at det kun er betting selskaper som tilbyr live stream av kamper. Hvilken tjeneste er det best erfaring med?

    Slik jeg forstår det tilbyr både norsk tipping og unibet live stream, men hvem er best?

    Spiller ikke, så evt innskudd er kun for å se kamper

    Nå har jeg testet Norsk-Tipping. Ganske greit, da det eneste som kreves er en konto (ingen innskudd påkrevd). Kvaliteten på streamen er så som så. Det er ikke kommentatorer, noe jeg liker. Det som er dårlig er at man feks ikke kan se kampen i full-skjerm (i appen), så blir veldig smått.

    Noen som har brukt stream-muligheten til Unibet eller andre bettingselskaper?

  3. Ikke PL, men er interessert i å se Serie A.

    Ser ut til at det kun er betting selskaper som tilbyr live stream av kamper. Hvilken tjeneste er det best erfaring med?

    Slik jeg forstår det tilbyr både norsk tipping og unibet live stream, men hvem er best?

    Spiller ikke, så evt innskudd er kun for å se kamper

  4. Er desperat etter å se serie a, og ser ut til at det kun er betting selskaper som tilbyr live stream av kamper. Hvilken tjeneste er det best erfaring med?

    Slik jeg forstår det tilbyr både norsk tipping og unibet live stream, men hvem er best?

    Spiller ikke, så evt innskudd er kun for å se kamper

  5. På tide å få ny telefon på jobben, og jeg kan velge mellom vanlig galaxy s20 (altså ikke ultra eller plus), OnePlus 8 eller OnePlus 8 pro.

    Har lest tester, men allikevel usikker på hva jeg skal velge. Hva ville dere valgt, og hvorfor?

    Har i dag en Huawei p20 pro, som jeg er tålelig fornøyd med - var mindre fornøyd i begynnelsen, men har blitt vant til den, så ingen ting som irriterer lengre, noe jeg husker det var i begynnelsen, etter bytte fra galaxy s7 edge.

  6. Gikk fra S7 til P20, og ting jeg savner mest er AOD fra samsungen, som viste varsler for de fleste kommunikasjonstjenester, med skjermen av, mens huawei kun viser tapte anrop og sms. En annen ting som er irriterende er hvordan huawei håndterer volum mot bluetooth headsett, hvor headsett og telefon har to separate volum-nivåer

    • Liker 1
  7. Hverken Sony eller Bose låter overbevisende bra i en samtale for den i den andre enden.

     

    Hvis Jabra scorer full pott på dette, kan det forhåpentligvis gi mer fokus på dette i neste generasjon av Bose og Sony også...

    Sony er helt håpløse. Mine går i retur, da motparten ikke hører meg, men bakgrunnlyden, om Jeg feks sitter på bussen. Sennheiser PXC550 skal ha dedikerte mic-er, som skal gi meget god lyd for motpart i telefonsamtaler, uten at jeg har fått testet det. Håper Jabra også har løst det, på en god måte.

     

    Et annet ønske er at tek også tester samtalekvalitet når de tester hodetelefoner.

    • Liker 1
  8. Tror ikke iPhonespesifiserte øreplugger funker på en Androidtelefon på samme måte. Du kan snakke og høre med dem, og kanskje starte og stoppe musikk, men volum får du nok i stilt. Det er dessverre forskjell på Android og iPhone på den måten.

    Er klar over forskjellen, men trodde kanskje det var fysiske forskjeller, som gjorde at man kunne omgå dette, ved hjelp av adapteren
  9. Etter å ha oppdatert til android 8 så funker ikke markeringen av antall uleste meldinger/e-poster lenger som det gjorde før. Du kan motta en ny sms og smsapp-ikonet får et lite tall slik som før. Men hvis du fjerner varselet fra varselmenyen uten at du leser smsen så forsvinner også det lille tallet ved smsapp-ikonet. Du ser dermed ikke lenger at du har en ulest sms. Samme gjelder for ubesvarte anrop og mottatte e-poster. Fjerner du varselet fra varselmenyen forsvinner antall uleste-markeringen på appikonene. Det ser ut som om det lille tallet blir hentet fra varselet i varselmenyen og ikke fra selve appen. Står det at jeg har 5 uleste e-poster og går inn å leser en av de står det fremdeles 5 uleste. Fjerner jeg epostvarselet fra varselmenyen så står det plutselig at jeg ikke har noen uleste e-poster selv om jeg da har 4 uleste. Dette gir ingen mening. En annen rar ting er at om jeg åpner spotify og starter en sang slik at spotify blir liggende i varselmenyen så får appikonet til spotify en markering som antyder at det skal være noe ulest i appen. Det ser ut som hver gang en app er aktiv og visees i varselmenyen så får de denne markeringen. Det gir jo heller ingen mening. Er det noen som har noen forklaring på dette?

    Er det ikke det som står etter oppdateringa?

    Hos meg står det "When you dismiss all notifications from an app, the badge shown on the app icon will also disappear."

  10. Blir helt matt når NRK sier de ikke tar betalt for innhold på nett..Det koster 2800kr i året for NRK lisensen, over dobbelt så mye som jeg betaler for Netflix som faktisk er verdt å se på

    At NRK står for innkrevinga, og får pengene, betyr ikke at lisensen er for å se NRK. Du står også fritt til å ikke betale lisens, om du oppfyller vilkårene for det
×
×
  • Opprett ny...