Gå til innhold

sunchi1d

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sunchi1d

  1. hei alle sammen

     

    Jeg er på jakt etter et lite (gratis) program som kan vise meg eller logge hvilken datamenge som lastes og hvilken hastighet som oppnås når jeg går inn på en internettside. For dere som bruker Opera er dette lignende til deres Progress bar, men jeg trenger noe som viser denne informasjonen litt mer varig og kanskje også med mulighet for logging.

     

    Håper noen har noen gode tips å komme med :)

     

    mvh Kristian

  2. Hei alle sammen

     

    Jeg lurte på noen har noen konkrete erfaringer med å oppgradere (dvs. kjøpe mer) minne på en pentium 4 maskin som kjører winXP

     

    Jeg har 512 MB idag og har ofte 10-20 programmer kjørende, men sjelden noen som er spesielt tunge. Vil jeg får merbare ytelsesforberinger om jeg kjøper 512MB til ?

     

    Takk for svar

     

    /k!s

  3. hei allesammen

     

    jeg trenger en mp3 spiller snart, og synes jos mp-100 virker som et bra alternativ, men jeg har et par spørsmål:

     

    denne mp3 spilleren har så vidt jeg kan forstå ikke noen fjernkontroll. er det noen som har erfaringer med denne eller andre spillere uten fjernkontroll ? tidligere har jeg brukt minidisk, og jeg tror jeg ville savnet fjernkontrollen på den .. :roll:

     

    er det slik at dersom man bytter ut hodetelefonene på denne spilleren så kan man ikke lenger bruke halsremmen ? ser ut som hodetelefoner og halsrem på en måte er èn enhet på bildene jeg har sett av spilleren

     

    håper noen har noen svar/innspill på dette :)

     

    /kristian

×
×
  • Opprett ny...