Gå til innhold

Jaffacake

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jaffacake

  1. alltid vært nysgjerrig på hvordan TG er... men er for gammel for sånt. dessuten tror jeg det er mer komfortabelt hjemme med egen seng og dusj... det må da bli en særegen "fjøs"-lukt etterhvert i skipet :p
    I fohold til treff på 90-tallet eller invite only parties/parties hvor plassene er forbeholdt deltakere med bidrag så er det helt nedenom og hjem. En sal med randoms som kaller seg datainteresserte men i realisteten bruker utstyret sitt nermest på måfå. Håper datautstyr blir så kostbart igjen at det blir kun for spesielt interesserte eller folk som har et konkret formål med å ha utstyret.I'm the Enthusiast of Ego and I'm far superior to you.

     

    Syns folk skal få lov til å bruke datautstyret sitt til det de vil. Hva du definerer som datainteressert er jo en annen sak.

     

    Syns forsåvidt også at gretne gubber som ikke lenger føler seg spesielle fordi prisen på utstyr har gått ned, kan holde kommentarene sine for seg selv :)

    • Liker 4
  2. Behandler man en pc bra kan den vare i 10+ år uten problemer. Jeg mener en oppgradering av pc bør være på grunnlag av for dårlig ytelse til ditt eget bruk, og ikke fordi pcen begynner å dra på årene. Jeg tror lommeboka i de fleste tilfeller vil være enig.

     

    Den trege oppstarten kan sikkert fikses ved en defragmentering eller en reformatering av harddisken. Dette er ikke vanskelig og er noe du lett kan finne ut av med litt hjelp av google.

     

    Kommer ikke på så mye annet, men kanskje noen andre her på forumet kan :)

  3. Vet ikke om dette har vært diskutert her før i en annen tråd, men jeg er mektig imponert over Corsair og prisingen av 900D.

     

    http://www.prisjakt....t.php?p=1615514

     

    Med tanke på at dette er et kabinett som kommer til å være en direkte konkurrent til TJ11, Cosmos 2 osv, tror jeg dette kommer til å være et kabinett det skal bli vanskelig å få kloa i de første ukene/månedene.

  4. Hei!

     

    Har lenge sett på vannkjøling både for støyreduksjon og utseende sin skyld, og har nå lyst til å prøve meg. Skal starte med kjøling av kun CPU av økonomiske grunner, men har lyst til å utvide senere. I den anledning har jeg noen spørsmål jeg håpet dere brilliante mennesker kunne svare på.

     

    1. Pumpe og res

    Hvordan vil en slik pumpe/res kombo klare seg i en CPU og GPU loop?

    Hvor stor rolle har størrelsen på reservoaret i en loop? Virker ikke som om det spiller noen rolle?

     

    2. Radiator

    Har lest rundt omkring at en lav fpi rad som denne yter best med lav rpm og cfm vifter. Hvor mye har dette å si på temperaturer?

    Har kun hørt bra ting om air penetrators. Vil disse yte bra sammen med en lav fpi rad?

     

    3. Nipler

    Mener å ha lest et sted at vinklede nipler senker gjennomstrømningen i loopen. Hvis dette er riktig, hvor mye har dette å si i en loop med CPU+1 GPU? Er opptatt av estetikk og rette nipler pleier å bety mer slanger og rot, så vil derfor ha flest mulig vinklede nipler der jeg kan for å unngå rot.

     

    Til slutt vil jeg spørre om deres meninger angående hvordan jeg burde arrangere loopen. Har laget to amatørmessige skisser i paint (jeg beklager på forhånd) som viser ca hvordan jeg har tenkt at ting skal fungere.

     

    http://imgur.com/a/pvG

     

    Bilde nr. 1 Pumpe+res kombo

     

    Billigere enn en løsning med separat pumpe og tank og passer bra til en CPU loop, men liker ikke at slangene bare er i øvre del av kabinettet. Pumpen er kanskje også litt for svak når jeg eventuelt skal utvide loopen.

     

    Bilde nr. 2 Separat pumpe og tank

     

    Liker utseende på denne loopen veldig mye. Den er litt dyrere og jeg drar med meg en MCP655 og en EK Res X3 tank som jeg ser på som en investering til den dag jeg utvider loopen, men er det verdt det over med tanke på prisen?

     

    Har et budsjett på rundt 3000 kr så om dere har et bedre forslag til en løsning så er det bare å komme med de. Foreløpig trenger jeg:

     

    1 stk. 240/280 rad ikke tykkere enn 40mm

    1 stk. CPU block

    1 stk. Pumpe

    1 stk. Tank

    Nipler

    Slanger

    Væske

    Vifter til både rad og kabinett

     

    Håper på svar

     

    Mvh Jaffa

  5. Betaler ikke for oppdateringer. Så enkelt er det.
    hopp over til windows 8 da, som bare koster 8 ganger mer. da slipper du å betale i dyre dommer til apple for "oppdatering" :)

     

    Det er svært få med vett i toppen som kommer til å bytte til w8 på desktopen sin. Selv med 200 "nye" funksjoner er både windows og linux (som forøvrig også er gratis) et bedre alternativ som gir deg mer fleksibilitet enn noen av Apple sine OS.

     

    Orker ikke å diskutere med "religiøse" så jeg stopper her.

     

×
×
  • Opprett ny...