Gå til innhold

maksiknirken1337

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av maksiknirken1337

  1. Hei. 

     

    Jeg har slitt lenge med et slags virus eller noe. Har googlet og alt, men er redd for å trykke alt av linker ettersom at jeg kan ende hvor som helst etter dette viruset. Vedlagt bilde! Se hvordan de øverste linkene ikke samsvarer med søket mitt. Hvis jeg trykker på disse linkene går jeg først innom noe som heter chaumonttechnology og deretter direkte til linken som er oppgitt. Forstår null av dette. Har prøvd å reinstalle chrome og slette alt av innstillinger men ingenting hjelper... Svært irriterende nå som jeg skriver bachelor og trenger nettet mye.

     

    Noen som kan hjelpe?

    post-265349-0-71717700-1527205983_thumb.png

  2. Hjertelig takk for all svar og ikke minst gode tips og råd. Det er en lang vei for meg å bli kvitt det jeg har av gjeld, men jeg må bare ta sak for sak. Nervøs for morgendagen hvor jeg må ringe namsfogden og kreditor, men håper det ordner seg.

    Kommer med update!

    • Liker 2
  3. Hei.

     

    Etter lang tid med spilleproblemer (som endelig er over) prøver jeg å fikse opp i mine økonomiske problemer. Har oversett postkassen i flere måneder. Idag kom det post til meg fra Namsfogden, og jeg klarer rett og slett ikke å forstå hva den vil frem til. Ja, jeg er klar over at jeg skylder 8094,39 NOK. Er student med OK inntekt så vil kunne betale ned denne på 3 til 4 måneder.

     

    Er det noen som kan gi meg noen tips her? Jeg er helt blank og matt på samme tid.

     

    (se vedlagte bilder)

    post-265349-0-04931300-1521162741_thumb.jpg

    post-265349-0-94150700-1521162747_thumb.jpg

  4. Hei.

    Jeg har lenge hatt problemer med nettverket mitt fra min Macbook Pro. Nå har det seg sånn at jeg sitter rett ved siden av router og har full dekning på wifi signalet. Problemet er at det på en måte "hopper" frem og tilbake i fart. Det kan være vanlig (kjapt) i 5 sekunder, hvor alle sidene plutselig laster på 0.1 sekunder, men så kan det ta ett minutt hvor det ikke er nett i det hele tatt for å gå videre på sidene, så plutselig fungerer det igjen. Signalet er helt på fullt hele tiden, så det "detter" ikke ut på den måten. Vanskelig å forklare men... Dette skjer IKKE med de andre maskinene i huset. Lurer fælt på hva det kan være? Noen som vet?

  5. Hei.

     

    Jeg har problemer med min laptop. Det virker som at USB portene mine ikke reagerer. Jeg har litt forskjellig musikkutstyr jeg har samlet inn på en Sandstrøm USB2.0 High Speed HUB (8 porter). Jeg har også en Razor mus jeg prøvde å koble fra HUBen og rett i PCen men da vil den heller ikke reagere...

     

    Så problemet ligger nok i PCen og jeg har ikke en fjerneste anelse om hvordan jeg fikser problemet. Jeg har en ASUS Desktop-7OQVITE med Windows 10.

  6. Hei. Noen som vet hvor man kan finne ståbilletter til ACDC på Wembley? Har sett litt rundt, men virker som de tar 4k for en billett. Noen som vet hvordan det svarte markedet er utenfor wembley?

  7. Heisann.

    Nå har det seg sånn at plutselig så ringer moren min og sier at hun får alle meldingene jeg sender. Vi bruker samme AppleID og plutselig så har alt koblet seg sammen. Det er sånn at vis hun sender melding til faren min så står det at det har blitt sendt fra mitt nummer. Trenger hjelp asap! :hm:

×
×
  • Opprett ny...