Gå til innhold

AngelowDoom

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AngelowDoom

  1. "Selv om antallet elbiler øker til 300 millioner, så vil det gi en reduksjon i CO2-utslipp på én prosent."

     

    Hvorfor lar dere folk slippe til med påstander uten å kreve at de viser til regnestykket bak?

     

    Fordi slike påstander kommer på trykk støtt å stadig. Samme med grafer og stattestikk som egentlig er bare en annen for for løgn om bakgrunnsmaterialet er produsert for å oppnå et vist resultat. Det er meningsløst uten kilde og vising til bakgrunnsmaterialet. Likevel florerer det med masse rare grafer å stattestikker innen dette tema som er helt meningsløse. Det er slik media opererer for tiden. Overskrifter som sjokkere eller skremmer og artikkler fylt med meningsløse svada genererer klikk, om folk kan etterprøve eller sjekke opp påstandene er ikkje så nøye, så lenge det har generert ett klikk, og skaper en samfunnsdebatt som gir grunnlag for mere artikkler med lignende svada, tull all og faktafeil.

     

    Men når det er sagt, så høres dette ikke urimeleg ut. Skulle ikke for undre meg om det heller går i favør forbrenningsmotoren om man ser på kraftproduksjon globalt sett.

     

    Norge lever i en elbil boble for tiden, forbrenningsmotoren kommer mest sannsynlig aldri til å bli utfaset, I store deler av bil markedet kjem nok elbiler til å aldri slå ann. Olje etterspørselen kjem nok til å bare stige å stige, ihvertfall i minst 50år til, om den noen gang kommer til å gå ned.

     

    Som et eksempel så var norges mest solgte elbil i 2017 BMW i3 med 1800 registreringar. Ford F150 solgte i snitt 2500 biler pr dag i USA. Sier litt om forholdene.

    • Liker 2
  2. Komplett hadde vist en minnevelger som var til hjelp til å finne rett minne. Så da blei det SSD disk og nytt minne til 1000kr trur det holder. Nettverkskortet som eg trudde var noe feil ved viste seg til å ver software, instalerte Ubuntu i stedet for Windows, og alt funket fint, men kunne vert litt raskere. Tror det blir bra med oppgraderingen. Men minnet var dyrere enn først anntatt. Fant en gammel blåtann dongle også så blir bra dette ;) Skal bli artig å se hvordan det blir med de nye komponentene, kom seg mye bare med å bytte til Ubuntu.

  3. Jeg har en gammel MSI bærbar som jeg liker veldig godt skjærm og chassis på, men siden denne er fra 2006 er det behov for litt oppdateringer.

     

    Er derfor ute etter tips til kompatible komponenter.

     

    Ønsker å oppdatere harddisk til SSD, vurderer også å sette inn en harddisk i cd-rom slotten.

     

    Minne må også oppdateres, det står maks 2x 1G i manualen. Usikker på hviken type eg kan velge.

     

    Ønsker også å oppgradere nettverkskort, men vet ikkje hva som er kompatibelt og hva eg bør velge.

     

    Der er ikke blåtann på denne, men det er ikke noe must, men hadde vert fint. Er der en ok mulighet for å få dette intregert eller er det bare å kjøpe en liten usb dings?

     

    Vet det er en gammel PC og hva er så vitsen? men som sagt har denne et bra alu-chassis som eg liker meget godt og en klar og fin skjerm, det er også en fin størrelse på PCen, å har og inntrykk av komponentene er så pass billige at en oppgradering ikke vil koste så mye.

     

    Takker om noen ville vert intresert å komme med annbefalinger og hjelp.

  4. Hei

     

    Eg skulle forsøke å roote min galaxy S i9000 for å gi superuser rettigheter slik eg fikk fjernet div program og widgets fra telefonen som ikkje var mulig uten root, plus evt andre muligheter root gjør med telefonen. Men det skar seg kraftig.

     

    Det første eg gjor var å laste ned Odin og en root fil tilpasset min versjon (gingerbread 2.3.3)

    Plaserte denne tar.filen i PDA på Odin, startet telefonen opp i download modus og koblet den til PC, trykket på Start. Fikk så beskjed om det var en feil på ved com port og device disconnected. Ja ja tenkte eg her er vel ingen kontakt oppnådd så eg kobler fra mobilen og prøver å lete etter en annen løsning. men når telefonen skulle såles på, ville den ikkje starte fikk kun opp bilde av en telefon...en varselltrekant...og en datamaskin.

     

    Fant så ut at flere annbefalte et program som heter Heimdall, prøvde så dette med en tar fil som pakket opp noen pakker, Etter slik eg forstod det var dette en helt ny instalasjon av gingerbread 2.3.5 med root. Denne gangen fikk eg feil ved innlasting av PIT og instalasjonen blei avbrutt.

     

    Nå får eg ikkje på telefonen med den varselltrekanten engang. Får den kun i download mode, og eg har ingen telefon mot jul.

     

    Plz hjelp om det er noen som forstår seg på dette root rotet!

×
×
  • Opprett ny...