Gå til innhold

Shivan

Medlemmer
  • Innlegg

    213
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shivan

  1. Hehe, polakker er vel og bra. Men jeg har en verre. Tok ifjor vinter bussen fra Stavanger via Kristiansand og Oslo, til Trondheim. 17 1/2 time med barneskrik, bleieskift, ikke noe å drikke (vi stoppet en gang).

     

    Skal bli artig og se hvordan messen utvikler seg.

     

    Ble selv sittende 13 timer på en vanlig rutebuss med en gal, gal bussjåfør i Thailand (mellom Chiang Mai og Khon Kaen). Ikke min forestilling av en fantastisk tur akkurat, men vi klarte oss jo.

    Selv om hjertet hoppet samtlige ganger han satte bussen i fri og lot det stå til i svingete nedoverbakker langs bratte stup.

     

    Så en litt bråkete buss fra Stavanger til Oslo høres ikke så altfor ille ut^^

  2. Vet at gamer.no er forsiktige med de høyeste karakterene, og beundrer dem for all del for det

    - men etter å ha lest gjennom hele omtalen forventet jeg egentlig en 9/10, ettersom de negative ankepunktene var heller relativt få.

     

    Nå har jeg selv bare prøvd demoen, og ble ganske imponert over den. Så et inneværende kjøp er nok på sin plass uansett.

     

    Hva har Uncharted fått på andre sider? og da tenker jeg egentlig spesielt på de litt større internasjonale.

  3. Hvorfor er folk så opptatte av å få testet PS3 versjonen? Forskjellen er nok minimal.

     

    Som du kanskje har lagt merke til er ikke dette akkurat første gangen testing av PS3-versjonen av spill uteblir.

    Er det noen særlig grunn til dette?

     

    Vi som er eiere av en PS3-maskin skulle jo også gjerne likt å sett multiplattform-spill bli testet også til vår maskin. Spesielt med tanke på den varierende kvaliteten av tidligere spill som dette; f. eks F.E.A.R.

     

    Kan dere hos gamer.no gjøre noe med dette?

  4. Hvis man skal implementere full PvP som enkelte mener her, så går jo det utover alle de som er imot PvP i Middle-Earth og.

    I WoW funker det kanskje med non-PvP servere, der en kan være noe nøytral. I Middle-Earth kan orker og mennesker simpelthen ikke bare løpe forbi hverandre uten å gi hverandre noe oppmerksomhet.

     

    Og når en da tvinger PvP på alle, så deler man også spillverdenen i to og åpner for en hel verden full av såkalt ganking.

     

    Dessuten står det svart på hvitt at orker bare er verktøy som er til for å brukes. De går ikke i noen shop og kjøper bedre utstyr, det ville vært problematisk å lage meningsfylte quests til dem, solo-play ville vært logisk sett komplett idiotisk, og de har ingenting å gjøre i Eriador å lage helvete der.

     

    Det er også store problemer med balansering av gode vs. onde raser, der det eneste de onde som regel har gående for dem er antallet. De viser seg å være underlegne gang på gang i bøkene.

     

    Og forresten, Uruk-haiene ble ikke 'klonet' frem av Saruman. Uruk-haien er en blanding av menneske og orker (faktisk født på menneskemåte, ifølge Tolkien selv), som ble satt igang av Sauron lenge før historien i LOTR foregår.

  5. Prisen hadde jo vært 1000kr mer minst... Og da ville den ikke fått en like konkurransedyktig pris.

    8405086[/snapback]

    Jeg tror ikke det har noe med det å gjøre. Jeg tror at Microsoft vil slippe enda en Elite med de tingene jeg nevnte.

    8405101[/snapback]

     

    Personlig tror jeg ikke MS vil inkludere alt tilleggsutstyret (HDD, Wifi, HD DVD, etc.) pga. prisen. Antar at den da vil klatre opp i prissjiktet til PS3, og en er da redd for at mannen i gata skal se hva han faktisk betaler for der.

  6. "JRR Tolkien solgte rettighetene til Ringenes Herre og Hobbiten pga. skatteproblemer på 50-60-tallet. Alt som er av rettigheter til det andre Tolkien har skrevet sitter Christopher og ruger på"

     

     

    Tolkien trudde at det kom til å bli alt for vanskelig å lage film av bøkene

    derfor solgte han Rettighetene..

     

    sånn jeg har fått fortalt det :)

     

     

    Litt off topic :p

    8383650[/snapback]

     

    Det var faktisk på grunn av baksmell på skatten. Du må huske på at det ble laget animerte Ringenes Herre filmer mens Tolkien ennå levde. Også disse var han svært misfornøyde med, men han hadde ingenting han skulle ha sagt, ettersom rettighetene var solgt.

  7. Har selv det samme problemet når jeg prøver å kjøre HDR. Opplever også at flere objekter flyter i luften istedenfor å ligge på bakken.

    Og maskinen er mer enn god nok den. Kan det ha noe med at skjermkortet (8800GTS) bare er uegnet til Farcry? Eller hvertfall inntil det kommer en ny driver som kan fikse dette problemet?

  8. Har vært i Betaen siden januar, og noe av det jeg er mest imponert over er de mange instancene som inkluderer vennlige NPCs og action-sekvenser. Har ikke sett slik betydelig bruk av dette i noe annet MMORPG. Det gjør at spillet innimellom føles litt mer single-player, noe som jeg synes er en bra ting hvertfall.

     

    Det er også svært mange interessante quests med en god historie bak; og spillet har også en hovedlinje med flere oppdrag som gjør at spillet beveger seg fremover i tid.

  9. Njaaa.... deler av materialet burde de kunne få lisens til. I allefall om de viser entusiasme ovenfor Tolkiens verk.

    8376721[/snapback]

     

    Tror ikke du har så mye innsikt i dette.

    JRR Tolkien solgte rettighetene til Ringenes Herre og Hobbiten pga. skatteproblemer på 50-60-tallet. Alt som er av rettigheter til det andre Tolkien har skrevet sitter Christopher og ruger på.

    Og ettersom han var sterkt imot til og med all filmatisering av Ringenes Herre (han kunne jo ikke gjøre noe med det akkurat), tok han arven fra en nevø som ville samarbeide med Peter Jackson på filmene. Sier ikke det noe om at lisensen til UT og Silmarillion (samt HoME-bøkene) ikke vil bli solgt før helvete fryser over?

     

    Det har absolutt ingenting med å 'vise entusiasme ovenfor Tolkiens verk'.

  10. Ah, så du mener at 90% av spillet vil være endeløs tramping uten å møte på noen å hugge ned.... Selv i boken får man ikke høre om all trampingen, da det ville blitt for kjedelig.

     

    Det er også overraskende lite 'hugging' i Ringenes Herre bøkene. Mesteparten får du bare høre om, ellers er det lite action.

     

    Ikke nødvendigvis. Tolkien har laget et så gigantisk univers rundt bøkene at det ikke er noe problem over hodet. Har du ikke lest Silmarillion? Den må leses flere ganger for at man skal kunne skjønne noe. Selv da er det vanskelig, om man ikke vet om alle navnene og stedene fra før av. Det er nok av stoff å hente. Nært sagt ALL fantasy som har kommet det siste halve århundret, har en eller annen direkte eller indirekte inspirasjon eller tilknytning som stammer fra Tolkeins verker (som igjen er basert på gode gamle mellom- og nord-europeiske sagn, legender og fortellinger).

    8376403[/snapback]

     

    Igjen, lisensen til dette materiellet er umulig å oppdrive. Christopher Tolkien vil aldri selge rettighetene som han besitter.

  11. Forstår godt hvorfor en ikke kan spille som 'ond' jeg. Og grunnene er gjengitt utallige ganger på de offisielle forumene.

     

    Hvordan lage interessante quests til orker, som tilfeldigvis er slaver uten egentlig fri vilje?

     

    En splitter spillersamfunnet i to, og med det også verdenen. Onde og gode kan ikke være nøytrale i Ringenes Herre.

     

    En splitter innholdet i spillet. Istedenfor å lage masse innhold til alle spillere, måtte en fordelt dette arbeidet på to sider.

     

    Orker er i bøkene alltid, alltid underlegne de gode uansett. Det eneste de har gående er antall.

     

     

    Og det er bare det jeg kommer på nå. Synes de har løst det greit med den PvMP-løsningen de har nå jeg. All PvP er fullstendig frivillig, samtidig som spillets 'lore' holder seg noenlunde intakt.

  12. Selv synes jeg det ville være mer interessant med et spill som foregikk f.eks. i et tidligere tideverv, men det ble vel for mye arbeid. Jeg kommer ikke til å spille LOTRO uansett, utviklingstrinnene er WoW -> AoC.

    8375774[/snapback]

     

    Nå er ikke lisensen til denne tidsperioden å oppdrive, siden Christopher Tolkien fortsatt tviholder på alt som JRR Tolkien ikke lisensierte bort (pga. skatteproblemer). Derfor; interessant, men dessverre umulig.

  13. Founder's Offer lifetime price er 199$ if0lge hjemmesia og £99.99 if0lge codemasters sia.

    sparer over 400kr på det ved og betale i USD om det er korrekt.

    8364660[/snapback]

     

    Tja, hvis du vil spille på amerikanske servere, så er jo det helt topp. Da må du også forholde deg til Turbine sin kundeservice. Ikke et vondt ord der, men ikke alltid så lett for dem å hjelpe deg når du sitter på feil side av dammen.

  14. Du forhåndsbestiller spillet, så får du tilgang 10 dager før release, som er 24. april.

     

    De som forhåndsbestiller tar også del i Founders-programmet, som gjør at du får 6 måneder tilgang til 5,95£ måneden, eller 99£ for tilgang på hele spillets livstid (dette sparer du uansett på så lenge du spiller litt over et år).

     

    Er også enkelte andre fordeler. Les mer på www.lotro-europe.com

×
×
  • Opprett ny...