Gå til innhold

Roshi

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Roshi

  1. Jeg tror fortsatt det ikke hadde hjulpet. Dersom noe slikt som dette blir "på moten" i norge vil en eventuel kidnapper vite om dette. Det er ikke uvanlig å skjekke hva et eventuelt kidnappingsoffer har i bukselommene. (Nei, har ikke personlig er faring men dette er noe jeg vil gå ut i fra). Dersom de finner en liten "fyrstikke eske" i lommen på en 8 år gammel gutt tror jeg ikke de vil argumentere for hvorfor de skal ta vare på den brikken. Det måtten eventuelt blitt en chip i en tann, noe som er for ekstremt. Tror rett å slett ikke det er mulig å ha gps tracking på barn.

  2. Samle hele familien, ja, og ta gjerne med din egen også. Stek vafler, kok kaffe - sleng på ett par brus - og bus ut med historien. Det er mitt råd til ts. Post gjerne bilder i etterkant!

     

    Kunne blitt starten på en norsk versjon av en fantastisk dårlig reality serie. Noe jersey shore greier.

    • Liker 1
  3. EA og Microsoft har ikke sjangs mot Steam, Steam er "above and beyond" alle andre spillbutikker og sentre på nett, selv om de har litt stive priser.
    Jeg har ikke så mye imot Steam. Ser man bort fra den latterlige prisinga.Men jeg har vært uten internett i en uke nå, på grunn av at modemet mitt tok kvelden. Jeg liker hvordan jeg måtte være ONLINE for å kunne spille Steam- spill OFFLINE. /golfclap

     

    Er da ikke så vanskelig å klikke på offline mode istedet for retry connection.

  4. http://www.thailandreise.no/krabi/krabi_reiseinfo.php

     

     

    Krabi er fantastisk. Let rundt, mange øyer hvor en føler seg så godt som alene og hvor en kan bo i bungalow på stranda. Phuket er nokså stort. Du kan få til så å si hva du vil derfra. Var selv på krabi for noen år siden men husker ikke navnet på resorten. Da bodde vi i bungalower som var skjermet fra hverandre, så å si paradis på jord. Der kunne vi ta båt til mange øyer og var blant annet på "the beach" stranden. (fra filmen the beach med leonardo dicaprio). Har vært flere plasser i Thailand så kan være jeg blander. Men husker krabi satt sine spor. Men krabi er en liten by imotsetning til phuket. Dersom du oppsøker en reisekjede vil de garantert kunne hjelpe deg med å finne det du måtte ønske, om det er det å være alene på en strand eller om du vil på mer befolkede plasser.

  5. Heh lite som kan overgå skuffelsen av at firefly bare fikk en sesong på tv uansett. Dette her hadde jeg ikke hørt noe om engang, men tviler på at det ville ha interessert meg uansett.
    Om du liker firefly må du innrømme et gjennomført spill hvor du kunne gjort nærmest hva du ville i det univærset må ha fristet deg litt! Tingen er at det fort kunne blitt søppel og burde vært meget gjennomført for å blitt et bra spill.
    Strengt tatt, så var det karakterene som gjorde det hele verdt å se gjennom. Selve settingen hadde ikke mye å si, jeg hadde elsket besetningen på Serenity uansett hvilket univers de holdt til i.

    Klart det var sjarmen av karakterene som gjorde serien til det den var, ingen tvil om det. Men jeg syntes fortsatt settingen er fantastisk i serien :)

  6. Heh lite som kan overgå skuffelsen av at firefly bare fikk en sesong på tv uansett. Dette her hadde jeg ikke hørt noe om engang, men tviler på at det ville ha interessert meg uansett.

     

    Om du liker firefly må du innrømme et gjennomført spill hvor du kunne gjort nærmest hva du ville i det univærset må ha fristet deg litt! Tingen er at det fort kunne blitt søppel og burde vært meget gjennomført for å blitt et bra spill.

     

    Liker både buffy og firefly, kan vel ikke akkurat si jeg gledet meg voldsomt til disse MMOene..

     

    AtW

    Sa heller aldri at jeg gledet meg. Sier bare at det faktisk kunne vært kult om noen hadde laget et gjennomført spill i f.eks firefly universet. Jeg kunne værtfall hatt glede av å kunne gjøre hva jeg enn måtte ønske med mit eget skip.

  7. Heh lite som kan overgå skuffelsen av at firefly bare fikk en sesong på tv uansett. Dette her hadde jeg ikke hørt noe om engang, men tviler på at det ville ha interessert meg uansett.

     

    Om du liker firefly må du innrømme et gjennomført spill hvor du kunne gjort nærmest hva du ville i det univærset må ha fristet deg litt! Tingen er at det fort kunne blitt søppel og burde vært meget gjennomført for å blitt et bra spill.

  8. Nå må det også nevnes at liverpool supporterne må roe seg. Forrige kamp, spilte liverpool mot bunnlaget i PL. De hadde blant annet Suarez på banen, gerrard var med. Den gode gjengen. Vi tok 1 poeng. Liverpool overbeviste i dag, men en seier mot newcastle på anfield er ingen garanti for CL spill neste år. Hallo, tenk dere om. Vi SKAL være blandt de 4 beste i PL, det at vi slår newcastle burde være en selvfølge.

     

    Personlig spilte gerrard en fantastisk kamp, både i dag og mot blackburn. Downing, Henderson og Adam er spillere som kan bli mye bedre dersom de klarer å tilpasse seg bedre. Litt morsomt hvordan Gerrard slår rundt 10 fantastiske innlegg på 15-30 min spilletid, mens de sliter med å legge inn 1 som er bra på en sesong. Skrtl slår bedre innlegg. Carroll viser hva han er lagd av når han får innlegg fra Gerrad men bør fortsatt jobbe med små touch. Suarez er også klasse, men må begynne å oppføre seg for å høre hjemme i LFC eller andre plasser i verden. Ikke bli for høye på pæra, det er viktig å ha beina godt planta på jorda. Ser for meg det er mangen tunge ord å svelge her dersom liverpool ikke tar 3 poeng mot city i kommende kamp.

     

    Tror vi trenger en sesong til for å komme oss stabilt opp blandt top 4. Hvem vet, jeg sier ikke det er umulig og det kan gjerne hende. Men ikke ta det som en selvfølge.

     

    LFC supporter.

    • Liker 1
  9. Jeg kan fremdeles ikke fatte og begripe hva som er så bra med Skyrim. Spillet er konsollifisert søppel.At det var rangert også på bilde og lyd er regelrett latterlig. Det ser ut som et syv år gammelt Playstation spill, hvilket det også er. Landskapet spesielt, er jo så blokkete at det ser ut som LEGO Elder Scrolls.Voiceacting og setting, er også bånn i bøtta, og i det hele tatt minner Skyrim meg mest om tidenes dårligste CGI film, Beowulf, ifra 2007.Det er greit at man liker gameplay, og synes ikke-lineære spill er morsomme, det gjør nemlig jeg også, men det må en viss blind Bethesda-fanboyism til for å unskylde spillet alle dets mange og store områder der det kommer til kort.

     

    Du vet at for å bli tatt seriøst, er det som regel en fordel å være seriøs, deriblant saklig. LEGO elder scrolls? Kanskje du burde besøke optikeren?

  10. Noen blir veldig leie etter en stund så det er forståelig at de updater med nye spill moduser. Fortsatt merkelig at de ikke har beholdt den vanlige formen hvor man kan utforske å treffe på monster, uten å måtte tenke på å sulte til døde. Håper Mojang ordner opp å gir oss vår gode gamle minecraft. Creative mode er også gøy en liten stund, men er ingen tvil om at man får en mye bedre følelse når man har bygget et vidunder av et bygg hvor man selv står for innsamling av materialene som er brukt. Jeg savner standard moden!

×
×
  • Opprett ny...