Gå til innhold

anonym93

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anonym93

  1. Har planer om å kjøpe en ny bruktbil. Det er en v40 2013. Jeg har planer om å kjøpe bilen i osloområdet hos en forhandler. Bilen har enda nybilgaranti. Jeg bor i Bodø. Hvis det blir noe feil på bilen som dekkes av garantien, kan jeg dra til nærmeste merkeforhandler å få feilen fikset, eller må jeg til forhandleren som jeg kjøpte bilen hos for å få feilen rettet. Også lurer jeg på om det er noen fordeler med å kjøpe bilen hos en merkeforhandler eller bruktbilforhandler?

  2. Har akkurat selv skiftet olje og oljefilter på min MB w203 (2001, gått 265 000). Etter en ca 3 uker tid med kjøring har det plutselig kommet opp feilmelding om ESP på kjørecomputeren. Kommer bare opp av og til når jeg skrur på bilen. Skrur jeg av bilen så forsvinner gjerne varslingen, også kommer den tilbake etter hvert. I går kom det plutselig opp rødt oljevarsel på kjørecomputeren. Stoppet bilen med en gang, og startet bilen på nytt, og da er varslinga borte. Kjørte så videre, og etter ca 3-4 km så begynt det å lyse igjen. Stoppet og startet bilen på nytt og da var varslinga borte. Da jeg kom hjem målte jeg oljenivået, og da sto det at det var ok. I dag har jeg kjørt uten at det har kommet opp noen varsling inntil i kveld da jeg skrudde på tenninga. Da kom til opp rødt varsel om at jeg måtte stoppe bilen. Skrudde av og på tenninga noen ganger og tilslutt forsvant varslinga og jeg kunne kjøre videre. Er det noen som vet hva som kan være feil her?

     
  3.  

    heldigvis for deg er reglene veldig klare for depositumskonto, og nei du skal ikke betale det gebyret. 

     

    Det er så klart helt rett men reglene er også klare på oppsigelsestid.

     

    Er det ikke avtalt noen oppsigelsestid så er oppsigelsestiden 3 mnd... for meg høres det ut som om utleier lar TS flytte ut rimelig kjapt og før utleier blir virkelig vanskelig med loven i hånd er det kanskje like greit å bare betale og stikke.

     

     

    Er det 3 mnd oppsigelsestid selv om man ikke har kontrakt. Kom uansett til en muntlig avtale om 1 mnd.

  4. Skulle leie en hybel hos en dame. Bodde der ca 2 uker før jeg fant ut at jeg ikke ville bo der lengre. Hadde ikke skrevet kontrakt eller noe, men hun hadde opprettet en depositumskonto som jeg hadde betalt inn 10k på. Når jeg nå har sagt opp hybelen, og sier at hun skal frigjøre pengene på depositumskontoen, så sier hun at hun skal belaste meg for gebyret. Har hun krav på at jeg skal betale gebyret for kontoen?

  5. For noen uker siden kjøpte jeg meg en Samsung Series 5 Ultrabook 13¨ NP535U3C. Har fått en del problemer med PC'n. Det kommer VELDIG ofte ''bluescreen''. Wifien er veldig ustabilt, den kobler seg automatisk av og på. Og sist så har jeg oppdaget at det er en tynn liten strek som går på tvers nederst på skjermen. Veldig irriterende når man ser film. Hva skal jeg gjøre? Klage til forhandleren?

  6. Hva som er bedre med den enn Samsung og Apple sin?

     

    Skjermen :)

     

    Den har en 1920x1080 (Full HD) IPS skjerm som har fantastiske farger og kontraster (faktisk farger og kontraster enn "retina" skjermen på den nye MBP Retina)

    Vil du si at denne pc'n er raskere enn samsung sin? Samsung pc'n bruker 12 sekunder fra den er slått av til den er klart til bruk.
  7. Kan noen finne ut hvordan valget i 2013 vill ende? hvem vil gå i regjering sammen osv.

     

    Kan jo veta kva som eksakt kjem til å skje men her ein ein meiningsmåling om korleis det ligg ann no.

    http://www.aardal.info/gallup.pdf

    Kan likevel ikkje stole blindt på ein meiningsmåling ettersom målingane ikkje er heilt representativt. litt kjeldekritikk burde vera med.

    Hva sier egentlig denne gallupen?
×
×
  • Opprett ny...