Gå til innhold

Izcila

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Izcila

  1. Har to spørsmål om HTC Titan og Nokia Lumia 800. Spørsmålene er sikker blitt stilt før, men jeg gidder ikke å bla igjennom over 100 sider.

     

    Jeg har begge disse to telefonene, og jeg lurer på hvordan jeg får MMS til å funke på de? Får det ikke til på hverken Lumiaen eller Titanen. På Lumiaen sliter jeg også med å få lagt til E-post. Jeg skal legge inn enn Altibox mail; altså ikke Gmail, Yahoo, Hotmail eller noe sånt.

     

    [email protected]

     

    Sånn ser den ut.

     

     

     

    Ellers vil jeg anbefale dere å skrive hvilke bra apps dere bruker, i denne tråden her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1380060&p=18375752&st=0entry18375752

     

     

    Noen som vet?

  2. Har to spørsmål om HTC Titan og Nokia Lumia 800. Spørsmålene er sikker blitt stilt før, men jeg gidder ikke å bla igjennom over 100 sider.

     

    Jeg har begge disse to telefonene, og jeg lurer på hvordan jeg får MMS til å funke på de? Får det ikke til på hverken Lumiaen eller Titanen. På Lumiaen sliter jeg også med å få lagt til E-post. Jeg skal legge inn enn Altibox mail; altså ikke Gmail, Yahoo, Hotmail eller noe sånt.

     

    [email protected]

     

    Sånn ser den ut.

     

     

     

    Ellers vil jeg anbefale dere å skrive hvilke bra apps dere bruker, i denne tråden her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1380060&p=18375752&st=0entry18375752

  3. Har fått litt knirking i telefonen nå, og når jeg trykker på skjermen (litt hardt), så dyttes den på en måte in i chassiset.... Noen som har det samme?

     

     

    Jeg har det samme, men bare om jeg dytter på det. Merker ingenting noen gang ellers, så jeg blir ikke plaget av det. Men det er jo litt merkelig, for jeg har sett flere reviews der de har påpekt dette. Disse reviewene så jeg før jeg kjøpte den, da ingen hadde merket noe til det i bruk av telefonen.

    Men viss du opplever veldig mye knirking, så er det kanskje verdt å henvende seg til kundesupporten til HTC? Jeg hadde i hvert fall gjort det om det var min Titan!

  4. Hei igjen!

     

    Vil bare en gang til å si at jeg er veldig fornøyd med min HTC Titan. Må si jeg er liiitt skuffet over at det allerede kom en ny HTC Titan. Jeg angrer jo ikke, men er litt snålt at en ny kommer bare etter 3-4 måneder. Jaja, jeg syns jo det er veldig kult at det kommer stadig flere Windows Phone mobiler!

     

    Så til spørsmålet mitt: Er det noen som vet om en app som gjør at jeg kan ha passord på enkelte programmer og apper på telefonen? Altså; hvis jeg for eksempel ville hatt passord på meldings-programmet, sånn at ingen kommer inn der uten min tillatelse, eller passord på en hvilken som helst app eller program. Noen som vet?

  5. Heisann! Har en Windows phone 6,5 (htc) Når jeg skal starte den opp kommer den ikke lenger enn til det første bildet som kommer opp der det står: Htc og masse bokstaver og tall nede i venstre hjørne, detter er helt normalt. Men som sagt, den vil ikke starte opp, så den kommer ikke lenger... Noen som kan hjelpe meg? :/

     

    Kjøp WP7.5 !

    • Liker 1
  6. Her er noen av de jeg bruker foreløpig:

     

    Spill

     

    - Doodle Jump. Dette er artig og tidsfordrivende spill som jeg tar frem når jeg for eksempel venter på at middagen skal være klar om 5 minutter.

    - Tentacles. Nok et artig spill der grafikken er ok.

    - Jet Car Stunts. Ett bilspill som er har forskjellige "ting" du må gjøre for å komme videre.

    Ellers gleder jeg meg til Wordfeud som kommer om ikke alt for lang tid. Dette spillet er nå på Android og iOS. Det er et slags Scrabble spill. Veldig morsomt å spille mot venner!

     

    IMDB appen bruker jeg en del. Veldig fin app.

    Mobilbank fra Sparebank 1 bruker jeg også veldig mye. Herlig å kunne logge inn i nettbanken via mobilen!

    Endomondo sportstracker bruker jeg daglig. Velg hvilken treningsmetode du vil, alt fra løping til riding. Viser hvor lenge, distansen, gjenomsnittsfart og hvor mange kalorier du har forbrent. Viser også på dataen etter på ( om du laster opp ) hvor du har løpt.

    Sleepmaster. Dette er en app ikke så ulik SleepCycle på iOS, som jeg synes er bedre enn Sleepmaster. Sleepmaster funker helt greit den og da. Den registrer hvor mye søvn du får i løpet av natten, og viser ved en graf hvor "dypt" du sover. Regner også ut gjennomsnitts timer søvn.

    Spotify bruker jeg også, selvfølgelig. Trenger vel ikke si mer om den, da jeg regner med alle vet hva det er.

  7. Jeg har nå hatt min HTC Titan i 5-6 dager og er utolig fornøyd. Helt fantastisk!

     

    Det dukket opp ett problem i dag, som er ganske kjedelig. Jeg har kjøpt Angry Birds til mobilen og har spillt en del. Når jeg i dag skal spille det igjen så funker det ikke. Jeg kommer inn på spillet, men når jeg velger bane/level så avslutter spillet av seg selv. Noen andre spill kommer jeg ikke inn på en gang. Noen som har tips?

  8. Har ett par spørsmål:

     

    Stemmer det at Nokia Lumia 800 ikke har gyroskop eller DLNA?

     

    Tenkte også på dette med tilbehør til WP, og kanskje spesielt HTC Titan, da jeg snart får meg det. Med iPhone så er det jo veldig mye fine og fancy cover og "ting" til å ha telefonen oppi. For eksempel er det Moods of Norway, og en veldig fin Paul Smith væske. Finnes noe lignende til WP? Alt jeg har sett er noen stygge cover og forskjellig...

     

    Og, er det noen som har bestillt fra DustinHome her? Lurer bare på hvor lang tid det som regel tar før man får det i posten.. Klarer nesten ikke vente! Blir det sendt fra Sverige eller?

  9. Ville tro at siden skjermen ikke er CBAMOLED/SAMOLED+ trekker den en god del strøm, spesielt med en så stor skjerm?

     

    Selv er jeg skeptisk til sortnivået og batteriulempene ved å ikke ha en cb-/samoled+ skjerm.

     

    De fleste smarttelefoner må vel nesten lades om natten hver natt, samme om det er AMOLED eller LCD. For meg er det uansett ikke noe problem å ha en fast vane med å lade den om natten. Jeg har enda til gode å høre noen klage veldig mye på skjermen og sortnivået.

    Må understreke at jeg ikke har egne erfaringer med HTC Titan enda, da jeg enda ikke har fått den i posten. Ser frem til det! Regner med det er en veldig god følelse å gå over fra BlackBerry til WP7.

×
×
  • Opprett ny...