Gå til innhold

WhiteLeaf

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WhiteLeaf

  1. God dag. Jeg har kjøpt meg en Honda VF750F Interceptor 1986 mod, besøkte min onkel i helgen og fikk se at han hadde et Kerker eksosanlegg til sin Honda CBX og dette fikk jeg lyst til å sette på min VF.

    Noe som dette:

    Får ikke tak i personen som har lastet opp videoen så ingen hjelp å få der.

    Noen som vet hvor jeg kan få tak i et slikt? Aller helst et anlegg som går hele veien, men takker for tips om alt :)

    EDIT: Motoren er en V4

     

    Mvh

    White Leaf

  2. Du må finne ut om releet slår ut når du slår av fjernlysene.

    Og eventuelt koble om slik at strømmen brytes før holdekretsen.

    Når jeg tenker over det skjønner jeg ikke helt hvorfor det er en holdekrets der.

     

    Dette ble jeg ikke så mye klokere av, skal snakke med min lillebror som er elektriker i dag. Her er koblingsskjema: http://bildr.no/view/1165626

    Hvis det hjelper deg :)

     

    EDIT: Noen flere som har noen tanker om hva som er galt?

     

    EDIT 2: Fikk kontakt med leverandøren og de skal sende meg et nytt rele, så jeg får se om det virker

  3. Jeg har en Toyota HiAce, 2006 mod, som har ettermontert Xenon i to tusenmetere. ( http://www.ekstralys.no/product.asp?p=4931 ) Dette er produktet. Problemet er at når jeg skal dimme ned så dimmer de ikke ned. Har vært inne på tanken om releproblemer, men siden det er et medfølgende rele og dette var ferdigkoblet fra fabrikken så virker dette noe usannsynlig. Er det noen som kan hjelpe meg med dette problemet?

    Skal på langtur i helgen så jeg skulle helst ha hatt det fikset før den tid :)

  4. Takker så mye for et godt svar. Har ikke hatt internet på en god stund grunnet linjebrudd hos telenor så det er derfor jeg svarer så sent. Jeg har akkurat bestilt NightBreakers til både nærlys og fjernlys og helt nye reflektorer så da er det bare å vente å se hvordan resultatet blir. Uansett så blir det ikke verre en det jeg har for øyeblikket, haha.

    Tusen takk for all hjelp og gode råd! :-)

     

    Mvh

    White Leaf

  5. Takker for tipset m4sta! Jeg skal se på Nightbreakers, som du sier så er de lovlige. Men jeg må uansett ha nye lykter da reflektorene er slitne og glassene begynner å bli grå. Det var et godt tips. Leste litt rundt og fant flere som sa at Nightbreakers egner seg best til langlys, men GP Thunder til nærlys siden de mener de ser ut som ordinære halogenlamper. Har du NB som nærlys? Er du fornøyd med lyset de gir? Farge/styrke?

     

     

    vilværeanonym

    Det er sant, har hørt litt med vegvesen og slikt og de er stort sett negative til at jeg bytter til xenon så jeg får se hva jeg gjør. Men takk for all god hjelp! :)

     

    Mvh

    White Leaf

  6. Tusen takk for linkene! Særlig de med den fra Xenonkungen med de pærene som ser ut som originale, de likte jeg særlig godt. Men hvilke lykter er en god match med de pærene, lyktene mine må skiftes uansett :(

    Kan jeg kjøpe nye originallykter og bare plugge inn de fra Xenonkungen så er alt bra? Ikke noe med sokler som ikke passer og slikt?

     

    Huff, nå spør jeg mye..

     

     

    Mvh

    White Leaf

  7. Hei!

    Jeg har lyst til å ettermontere Xenonlys i min passat 3B 97mod (lyktespylere har jeg) da mine nåværenede lykter begynner å bli litt slitne. Det er ikke linser i lyktene som står på for øyblikket, men har sett litt rundt på nye lykter med linser. Hva bør jeg kjøpe eventuelt gjøre? Vil helst ha 4100K til 5000K, helst ikke over dette.

    Har sett litt rundt:

    http://www.dashzracing.com/97-00-vw-passat-led-strip-projector-headlights-chrome-r8-style-lhp-pas97-8-tm.html (Har bare mulighet for å velge med 6000K HID conversion og opp :-( )

     

    Det er bare et eksempel ovenfor, er helt uerfaren med xenon så tips og triks mottas gjerne.

    Men altså helst fra 4100K til 5000k med linser i de nye lyktene og helst godkjent for norske veier og reglementer og slikt

    Takker på forhånd for alle svar og alle forslag mottas med glede!

     

    Mvh

    White Leaf

  8. Vet ikke hvor relevant dette er nå. Jeg har kjørt en VW Passat 3b(sedan)1.9TDI 110/115? hk (man. gear) det siste året, den hadde gått 388 000km når jeg kjøpte den for 35000 ,- og nå har den bikket 400 000km uten det minste problem. Kjøpte usett da jeg ikke fikk tid til å se på den, bare bildene som lå ute på finn. Blandet kjøring 0.45-0.6, langtur så kommer den ned i 0.40 med en snittfart på 86 km/t, by er jeg ikke sikker på da jeg ikke har prøvd den der enda. Det eneste som er byttet er forstillingen, men det var året før jeg kjøpte den, men ellers er alt originalt. Lojale biler!

  9. Det mener jeg bestemt. Grunnet at min bror, som bor i Elverum, har satt inn LED pærer i grøftelysene sine på sin Subaru Impreza 09 og han bruker de som kjørelys i kombinasjon med parklys daglig. Han er en elektroservicemann av noe slag så han legger bak seg noen mil i østlandsk vinter hvert år. Han monterte de i slutten av oktober så vidt jeg husker og han har ikke hatt det minste problem med de enda. Håper dette var til hjelp :)

×
×
  • Opprett ny...